Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
La justícia absol l'independentista detingut a Badalona el 12-O
15 des 2012
El Casal Antoni Sala i Pont manté la condemna l’ús de la violència física i verbal per part de la Unitat Omega de la Guàrdia Urbana i alerta de la intencionalitat política en la detenció.
341.jpg


Joan Carles Isal, militant del Moviment de Defensa de la Terra (MDT), ha estat absolt dels càrrecs de faltes que se l’imputaven en el judici celebrat el passat 12 de desembre, ja que la jutgessa ha considerat que la versió de la Unitat Omega de la Guàrdia Urbana no té fonament. Aquesta unitat, que alhora assistia al judici com a part acusada, també ha quedat absolta de faltes, malgrat la declaració dels testimonis i dels informes mèdics que acrediten les lesions patides per Isal.

Els fets es van produir el passat 12 d’octubre, en el marc de les celebracions contra el dia de la Hispanitat, quan la Unitat Omega de la Guàrdia Urbana es va personar al Casal Antoni Sala i Pont, retenint-hi una trentena de persones, i va detenir de forma violenta a Joan Carles Isal, que va partir lesions físiques.

Malauradament, els fets del 12 d'octubre s'afegeixen a la persecució de la patrulla Omega a les entitats de la ciutat i a la mobilització social. La sentència absolutòria dóna la raó al teixit associatiu de Badalona que ve denunciant que, des de l'entrada del PP al govern municipal, la Unitat Omega de la Guàrdia Urbana persegueix les entitats que treballem per la ciutat, limitant l'ús dels espais públics i reprimint les persones que formen part d'aquests moviments.

El Casal Antoni Sala i Pont condemna l’ús de la violència física i verbal per part de la Unitat Omega de la Guàrdia Urbana i alerta de la intencionalitat política en la detenció d’un soci de l’entitat i de la il·legalitat de la pròpia detenció. En aquesta dirirecció es refermen en les exigències de la desaparició de la unitat Omega de la Guardia Urbana de Badalona i la dimissió de Miguel Jurado, màxim responsable de la Guardia Urbana de Badalona. Així mateix, exigeix que aquest regidor demani disculptes a Joan Carles Isal i al Casal.

En el marc d'aquesta lluita antirrepressiva, el Casal Carme Claramunt i el Casal Antoni Sala i Pont anuncien un dinar aquest dissabte 15 de desembre a les 13:30h a l'AVV del Centre per compartir experiències amb d'altres entitats que han patit aquesta repressió i "deixar ben clar que el carrer és de tothom i demostrar que les entitats estem més vives que mai"
Mira també:
http://www.llibertat.cat/2012/12/la-justicia-absol-l-independentista-detingut-a-badalona-el-12-o-20246

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La justícia absol l'independentista detingut a Badalona el 12-O
15 des 2012
badalona neta, polítics a la merda!
Re: La justícia absol l'independentista detingut a Badalona el 12-O
16 des 2012
És clar! Com que els beats de l'anarquisme sou no-polítics...
Re: La justícia absol l'independentista detingut a Badalona el 12-O
18 des 2012
Si no l'haguessin absolt podrieu pressumir de que el 25% de l'organització havia estat represaliat
Re: La justícia absol l'independentista detingut a Badalona el 12-O
18 des 2012
Ja són més que les despulles de la CNT, llavors.
Re: La justícia absol l'independentista detingut a Badalona el 12-O
18 des 2012
hahahahaha, el millor és que podrià jugar-me una mà al 100% que conec el nom de qui ha fet aquest darrer comentari, que té tota la pinta de ser el mateix que l'anterior. L'atac sense venir a cuentu als anarquistes i a la CNT deixa clar qui és dels 4. Mira si sou gentada!!.

El sectarisme, com et passa sovint noi, t'ha fet delatar-te. No soc pas de la CNT, més aviat som "companys de moviment", ja saps, i per molt que us pesi ells en són uns quants més que el vostre txiringuito. Acabareu pitjor que el PSAN o Estat Català, jo no seria tan prepotent ni sectari.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more