Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Notícies :: laboral
La informàtica CAPGEMINI en Vaga indefinida
13 des 2012
comunicat:::


Des de la Coordinadora d'Informàtica de CGT volem mostrar la nostra total solidaritat amb la plantilla de Capgemini, on hi ha convocada Vaga Indefinida o de 3 dies segons el centre de treball. Tot just un any després d'un ERO, l'empresa intenta perpetrar una salvatjada sobre milers de treballadors aprofitant els pitjors articles de la Reforma Laboral.

Capgemini, empresa que va incrementar un 6,5% la seva facturació respecte fa un any, pretén baixar salaris, convertir una part en variable, eliminar cobrament de triennis, jornada intensiva, beneficis socials, tot d'una tacada.

I per què? Perquè ROBAR, EXPLOTAR i riure dels treballadors i treballadores és l'aposta de directius-cuc per incrementar el marge de beneficis. Directius amb cervell low-cost que volen omplir-se les butxaques amb sofriment de treballadors. Aquests directius segueixen el camí del criminal convicte Díaz Ferrán "treballar més i cobrar menys" i, com ell, s'han passat de frenada.

A Barcelona, ​​Astúries i Saragossa, els treballadors es van manifestar per la VAGA INDEFINIDA que s'iniciarà al centre de Barcelona aquest Dijous 13. A la resta de centres hi ha programades 3 jornades de vaga els pròxims 14, 18 i 20 de desembre.

I no estan sols.

És obligació de tots els treballadors i treballadores del sector informàtic bolcar amb la plantilla de CapGemini. Els paràsits que viuen de pressionar, coaccionar i rebaixar més i més les condicions dels treballadors del sector informàtic han de rebre molt clar el missatge o s'estendrà com la pesta.

Anem a mobilitzar nostres recursos a explicar què fa CapGemini amb la seva plantilla, posarem el focus en aquests directius, anem a posar-nos colze amb colze amb tots els treballadors de CapGemini fins a la retirada total i absoluta d'aquestes agressions sense nom.

Extendedlo per xarxes socials, estigueu atents a les convocatòries, imprimiu comunicats i poseu-los a clients, en consultores, participem de les seves mobilitzacions, enviem missatges d'ànim.

Des d'avui, tots i totes som treballadors de CapGemini en lluita.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat