Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
>>> La guàrdia civil entra a les escoles com a mesura de pressió contra el 13-D
13 des 2012
El sindicat de les Illes Balears STEI Intersindical denuncia l’actuació de la guàrdia civil per reprimir les concentracions davants dels centres escolars.
350-laa0001.JPG


La setmana passada agents de la guàrdia civil van entrar a diversos centres d'ensenyament públic per demanar si enllaçarien o encerclarien els edificis escolars durant les concentracions. Des del sindicat STEI intersindical es denuncia aquesta actuació de la guàrdia civil com a mesura de pressió contra la convocatòria de concentracions davant dels centres educatius el dia 13 de desembre


L’STEI intersindical denuncia aquesta intervenció de la guàrdia civil i apunta que es tracta d'un acte que pretén ésser dissuasiu de les concentracions consensuades de protesta”. A més, el sindicat apunta que aquesta acció preventiva ordenada per la delegació del govern és un atac a la llibertat d’expressió.


El dia 3 de desembre l’STEI va anunciar les concentracions de protesta del dia 13 de desembre davant dels centres educatius públics de les Illes Balears per denunciar la política de retallades sistemàtica i la imposició de normes no consensuades amb el conjunt de la comunitat educativa.


La iniciativa forma part de la jornada estatal el dia 13 de desembre en defensa de l’escola pública. La proposta vol ser un crit en defensa de les competències autonòmiques i una mostra de rebuig contra la segregació de l’alumnat i la recentralització.


L’STEI també recorda que el dret de reunió és totalment legítim i que és reconegut a l’article 21 de la constitució. Per tant, rebutja qualsevol mesura de pressió contra les concentracions del 13 de desembre.
Mira també:
http://dbalears.cat/actualitat/balears/stei-diu-guardia-civil-acudeix-als-centres-educatius-per-demanar-participaran-protesta-d
http://www.llibertat.cat/2012/12/la-guardia-civil-entra-a-les-escoles-com-a-mesura-de-pressio-20229

This work is in the public domain

Comentaris

Re: >>> La guàrdia civil entra a les escoles com a mesura de pressió contra el 13-D
13 des 2012
A mi mientras no sean mapuches o indígenas de algún sitio lejano me da igual que les prohíban hablar su lengua de burgueses.
Re: >>> La guàrdia civil entra a les escoles com a mesura de pressió contra el 13-D
13 des 2012
Vete a otro lado a montar bulla, APESTOSO!!
Se te ve el plumero a kms.
Lo de la letra entre parentesis es por?
Re: >>> La guàrdia civil entra a les escoles com a mesura de pressió contra el 13-D
14 des 2012
Per el primer comentari:
Secreta , idiota ,te crees que no se nota !!
Sindicato Sindicat