Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sanitat
Recollida de signatures contra l'euro per recepta
11 des 2012
Des de la comissió de sanitat de la Favb proposem una campanya de recollida de signatures per demanar la retirada del "repagament" que suposa el cobrament de l'euro per recepta i cridem els veïns i veïnes a fer insubmissió contra aquesta mesura.

Adjuntem el document de recollida en format word perquè cada associació se'l pugui imprimir i afegir el seu logo (feu un clic al títol per baixar-lo). El termini de recollida de signatures és el 15 de gener.

Per saber com fer insubmissió de l'euro per recepta, podeu consultar aquesta guia fàcil:

http://dempeusperlasalut.wordpress.com/2012/07/11/guies-facils-per-insub/
Mira també:
http://dempeusperlasalut.wordpress.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Recollida de signatures contra l'euro per recepta
12 des 2012
Ostres que curiós que la favb es preocupi per la salut de les catalanes... i si que em resulta curiós quan a la vaga del 14 N van prioritzar en mostrar una determinada imatge d'aquesta ciutat acaparador i no en la pròpia integritat física i de seguretat per les manifestants demanant al nostre "estimat" alcalde que retiressin els contenidors del centre de la ciutat per evitar possibles aldarulls, impedint així que la gent pogués utilitzar-los per DEFENSAR-SE de la violència policial.

fart de tantes incoherències, treieu-vos la vostra màscara de progres d'una vegada

pd: segurament hi ha gent maca, lluitadora i demés dins la favb, us recomano des de la meva veritable humilitat que us acalareu allà dins o que us apropeu a l'assemblea de barri que tingueu més propera deixant a aquesta colla de politicuchos que teniu allà dins amb un pam de nas

salut i ens veiem pels carrers!!
Sindicato Sindicat