Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Comunicat davant l'atac a la Vaga dels treballadors de IMESAPI
07 des 2012
Des del Secretariat Permanent del Comitè Regional de Catalunya i Balears de la Confederació Nacional del Treball (CNT) volem manifestar el següent davant l'ERO temporal que l'empresa IMESAPI:
Primer. Que la nostra organització es solidaritza amb els treballadors de IMESAPI en lluita contra l'ERO temporal, que en concret a Catalunya es tradueïx en la vaga indefinida que manté el personal de l'enllumenat públic de Barcelona i Granollers, on CNT és un dels sindicats que ha convocat la vaga a la comarca vallesana. Denunciem alhora les mesures de que IMESAPI vol imposar als treballadors, duent a terme una negocació centralitzada a Madrid i no centre a centre.

Segon. Que no podem negar l'impacte de la vaga a la ciutat condal que està tinguent una incidència de grans proporcions, evidenciant la importància i gravetat de la situació que pateixen els treballadors del servei empleats per IMESAPI.

Tercer. Denunciem el decret que l'Ajuntament de Barcelona ha emés avui per decretar el servei d'emerència davant la vaga dels treballadors de l'enllumenat públic, vulnerant el dret fonamental a la vaga dels treballadors de IMESAPI i generant un estat d'excepció que senta un greu precedent a la classe treballadora barcelonina.

Quart. Que la decissió que ha pres l'Ajuntament és un absolut error, lluny de solventar el conflicte que l'empresa IMESAPI ha generat enquistarà el conflicte i complicarà encara més la situació.

Cinquè. Reclamem que l'Ajuntament retiri el decret i, a continuació, exigeixi que IMESAPI retiri les mesures de l'ERO temporal a l'enllumenat públic de Barcelona. Com el propi alcalde de Barcelona Xavier Trias va reconèixer, l'Ajuntament està al dia de pagament de IMESAPI, hi ha feina per tothom i el personal està subrogat.

Sisè. La CNT no està a favor de l'existència del govern com a model social, però considerem un despropòsit que els que sí ho estan i -de fet tenen el govern- reconeguin que tenen menys poder de decissió sobre un servei públic que una empresa privada.

Confederació Regional del Treball de Catalunya i Balears de la Confederació Nacional del Treball adherida a l'Associació Internacional dels Treballadors

Secretariat Permanent del Comitè Regional

crcat ARROBA cnt.es
Mira també:
http://soliobrera.cnt.es/secciones/sindicall/1119-comunicatimesapi.html

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat