Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Convoquem al professorat i a tota la comunitat educativa a la mobilització el dia 13 de Desembre
06 des 2012
El MUCE crida a la mobilització de la comunitat educativa en contra de la LOMCE i les retallades a l'educació, i per defensar l'educació pública i la llengua catalana

Manifestació unitària en defensa de la qualitat de l'escola pública catalana

Les entitats que conformen el MUCE (Marc Unitari de la Comunitat Educativa) convoquem a participar activament a la jornada de lluita de l'ensenyament, convocada a tot l'Estat, per al dia 13 de desembre de 2012, en defensa de l'educació pública i contra la LOMCE i les retallades.

A Catalunya, tenim un doble motiu per sortir al carrer: un atac sense precedents al nostre model educatiu català i a la immersió lingüística, que posa en qüestió la igualtat d'oportunitats per a tot l'alumnat, i d'altra banda, una llei que no fa més que augmentar la mercantilització i aprofundir en la privatització de l'ensenyament públic, alhora que s'estan retallant, de manera desmesurada, els pressupostos de l'educació pública.Convoquem al professorat i a tota la comunitat educativa a la mobilització el DIA 13 DE DESEMBRE:

-A organitzar actes de protesta als centres al migdia (cadenes humanes a l'entorn del centres, entre un centre i l'altre, xiulets, pancartes, etc.).

-A LA MANIFESTACIÓ que tindrà lloc a Barcelona a les 18'00h de la tarda, des de Pl. Universitat/cruïlla Pelai fins a la plaça Sant Jaume.

PER LA COHESIÓ SOCIAL: NI LOMCE, NI RETALLADES
EN DEFENSA DE L'EDUCACIÓ PÚBLICA I LA LLENGUA CATALANA

* Per a mes informació: veure a l'adjunt el manifest del MUCE.

Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE)
Associació d'Estudiants Progressistes (AEP) - Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) - Associació de Mestres Rosa Sensat (AMRS) - Federació d'Associacions de Pares d'Alumnes d'Educació Secundària (FAPAES) - Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de Catalunya (FAPAC) - Federació d'Ensenyament de CCOO - Federació d'Ensenyament de CGT - Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya (FMRPC) - FETE-UGT - Sindicat d'Estudiants (SE) - Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) - USTEC-STEs (IAC)

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 5 de desembre de 2012

Agenda:
Dijous 13 de desembre de 2012
A les 18:00 hores
Plaça Universitat amb c/Pelai, BCN
Mira també:
http://www.ccoo.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Convoquem al professorat i a tota la comunitat educativa a la mobilització el dia 13 de Desembre
06 des 2012
Infants sense beques-menjador que perden l'únic àpat garantit al dia i que es desmaien al centre educatiu en horari escolar perquè no mengen (exemple: escola Antaviana de Nou Barris, amb xavals remenant papereres buscant menjar); 3.000 companyes interines sense feina des del setembre, amb 30.000 alumnes més; substitucions només des de l'11è dia; augment ràtio mestre/alumnat, augment de l'horari docent, reducció salarial contínua; precarització condicions de treball i docents; barracons a dojo; escoles que cauen a trossos; i, sí, també i evidentment, l'estat feixista aniquilant el català (tot i que no parlarem dels merdosos continguts escolars que invisibilitzen processos com la reviolució catalana del 1936...)...

I tota aquesta colla d'alliberats sindicals de merda que porteu dècades vivint del cuento, espereu el 13 de desembre per muntar una processó durant una estoneta? No teniu vergonya, feu fàstic, sou uns cínics, quanta ràbia... Esteu contents, senyors i senyores sindicalistes professionals d'USTEC i CCOO? Cobrareu sou al Nadal, paràsits? Aneu a pastar, provoqueu nàusea.
Re: Convoquem al professorat i a tota la comunitat educativa a la mobilització el dia 13 de Desembre
06 des 2012
iros a la mierda hombre

me cago en todos vuestros putos miserables muertos, traidores de mierda, putas basuras

no convocáis ni manifestación ni mierdas, como dice el de arriba, una puta marcha fúnebre
Re: Convoquem al professorat i a tota la comunitat educativa a la mobilització el dia 13 de Desembre
06 des 2012
Sindicats grocs, partidets guais...com està indymedia...
Re: Convoquem al professorat i a tota la comunitat educativa a la mobilització el dia 13 de Desembre
06 des 2012
La cosa és més complexa.

Aquesta convocatoria surt de l'encontre interestatal que va tenir lloc fa unes setmanes. De l'encontre (on en principi hi havia totes les assemblees de facultat, encara que em sembla que al final no va ser així) va sortir la proposta de convocar manifestació per al dia 13D. Comptant amb que hi hauria l'afegitó de sindicats grocs i altres col·lectius.

La proposta del 13D, per tant, comença a gestar-se abans en assemblees de facultats que en els sindicats grocs. Les mateixes assemblees que van muntar la mani de l'11 d'octubre (que el cagador va elogiar).

El problema és que el procés, per diverses raons, ha perdut molt en horitzontalitat i hi ha hagut problemes. Al final, la PUDUP (que hauria de funcionar com una coordinadora d'assemblees a nivell de BCN, més PDI, PAS i professorat, però que al final no funciona com a tal) no a convocat. Per falta de temps i horitzontalitat.

Hi ha diverses assemblees que tiren endavant la proposta. Al marge de CCOO. No és només una mani de CCOO, és una mani que surt des de les assemblees de facultat (tot i que amb diversos problemes).

Aquesta convocatoria ha demostrat els problemes del moviment estudiantil en quant a organització, i les mancances molt greus de la PUDUP. Espero que serveixi per reorganitzar el moviment estudiantil i que el semestre vinent poguem organtizar-nos directament des de les assemblees.

--------------------

Tot i la problemàtica, animo a la gent a anar-hi. És la última mani del semestre i estaria bé que hi hagues un bloc d'assemblees amb un missatge més convatiu (per falta de temps poca cosa es podrà organitzar) que el que podrà realitzar CCOO.

També espero que el semestre que ve les assemblees prenguin el poder real al moviment estudiantil.

Endavant i seguim amb la lluita.

---------

P.D: no m'he enterat massa de les dinàmiques de la PUDUP i l'encontre interestatal (que alguna gent ha criticat en profunditat) i per això no hi entro massa.
Re: Convoquem al professorat i a tota la comunitat educativa a la mobilització el dia 13 de Desembre
06 des 2012
A mi me la rebufa que sigui l'última mani del semestre! De què vas? No has entès la pel·lícula vailet???

Exactament per a què servirà en termes d'estratègia política i reivindicativa aquesta manifestació de merda? L'endemà estarem negociant amb la Rigau, el Wert i el Castellà? Perquè de manis per l'educació amb 100.000 persones n'hem fet unes quantes als darrers anys. I no han servit per res. O s'organitza una vaga indefinida discontínua com va intentar fer Interzones (amb tots els sindicats mafiosos en contra) o això s'ensorra més cada dia.

Que la PUDUP no funciona és evident, de fet no ha funcionat mai (bé, sí, per fer dues manis cada curs i dos dies d evaga sí que ha servit, llàstima que això no ha impedit res). Que a les assemblees de facultat hi ha molt poca gent i amb un grau d'infantilisme polític que tomba també ho és. O sigui que ho tenim pelut. El PDI, pringat. El professorat temporal, especialment l'associat, barallant-se entre ells per quatre molles. I el professorat funcionari, fent discursos a classe i reproduint un classisme ferotge fora de classe. Toca molta feina bruta i menys gent important i creguda que mentre proclama l'assemblearisme practica l'elitisme dels enrotllats (vanitat de vanitats, i quanta poca humilitat).

A la fi dels setanta i els primers vuitanta (mireu la premsa de l'època), a les manis dels sindicats i partits grocs, la gent combativa se situava davant de les pancartes d'aquests senyors i senyores paràsits, entre ells i els periodistes gràfics, i almenys es quedaven sense foto, ai pobriçons (que és l'ÚNIC motiu pel qual surten al carrer).

Ah, i una altra cosa, espero que aquesta cosa imperialista dels encontres estatals es practiquin algun cop amb els companys de la Catalunya Nord (ai no: que són catalans!).
Re: Convoquem al professorat i a tota la comunitat educativa a la mobilització el dia 13 de Desembre
06 des 2012
Jo l'únic que dic és que la cosa no és tant senzilla com cagar-se en els sindicats grocs. Que aquesta mani hi havia treball d'assemblees, que et pot semblar millor o pitjor i pot estar controlat o no per sindicats grocs (si, hi ha gent a les assemblees que és de CCOO) però crec que mereix un cert respecte.

Per a que servirà aquesta manifestació? No en tinc ni puta idea. Si vols que et digui la veritat no tinc ni puta idea de que és el que s'hauria de fer. Però el que està clar és que una vaga indefinida difícilment la farem quan ja tenim problemes per fer UN dia de vaga.

No em sembla malament tornar als diaris abans de les vacances. Que no servirà de re? Segurament. Però ja que la mani es fa, prefereixo que s'hi vegi un bloc amb un mínim de combativitat. Però te'ns raó que aquesta mani ha sigut convocada com una merda i amb unes perspectives de merda.
Re: Convoquem al professorat i a tota la comunitat educativa a la mobilització el dia 13 de Desembre
06 des 2012
Cuanto gilipollas !!! Con la que está cayendo !!! Cuando revolucionario de teclado !!!

Si no queréis ir a la mani pues no vayáis, nos importa una puta mierda vuestra retórica hueca para justificar vuestro izquierdismo de postal.

Es la hora de luchar, hasta con los de la OGT y los otros.

Vosotros que estáis en posesión de la verdad revolucionaria convocad una mani o una huelga indefinida y a ver cuantos os siguen.Si sólo sabéis parasitar las convocatorias de otros.

Putos sectarios
Re: Convoquem al professorat i a tota la comunitat educativa a la mobilització el dia 13 de Desembre
06 des 2012
Escolta cretí: que la mateixa màfia sindical (de la qual formes part) que ha desmobilitzat i despolititzat el sector de l'ensenyament fins a portar-lo al no-res, que no estan fotent absolutament res de res mentre els xavals no mengen i tenim 3.000 companyes a l'atur, que aquesta púrria convoqui una mani me la repixa. I els teus prejudicis me la repixen també: d'acord, cretí? Ara és l'hora de lluitar subnormal, ara? I per què no al setembre, o abans-d'ahir? I lluitar què significa, idiota, anar a una processó el dia 13? I l'endemà què, tros de suro?

Com vols que us parasitem, si vosaltres sou els paràsits i els parasitadors alhora??? A què aspires imbècil, a esdevenir alliberadet sindical???

La meva militància no te l'explico a tu, tarat, ni borratxo.
Re: Convoquem al professorat i a tota la comunitat educativa a la mobilització el dia 13 de Desembre
06 des 2012
...CCOO, USTEC i UGT, sindicats del poder!!!

I ara vés-te'n a l'abocador a alliçonar la merda, i si te'n surts respon-me si, a diferència de les 3.000 interines, els alliberats sindicals cobrareu al Nadal!!!

De debò, no en teniu prou de sortir a teles, diaris i ràdios que heu de venir a indymedia a tocar els pebrots? Quin fàstic déus, hòstia!!!
Sindicato Sindicat