Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Els punts sobre les is... repressió a Girona arrel de la vaga (14n)
04 des 2012
els punts sobre les is        
Repressió a Girona arrel de la vaga (14n)

El 14-N vam viure l’última vaga general on milers de persones van sortir al carrer per fer front a la situació actual. Emmarcada en un ambient on es respira cada vegada més tensió degut a les retallades, desnonaments, reformes laborals, desengany amb els sindicats majoritaris, el circ polític-mediàtic.
La misèria a la que ens veiem abocades cada dia és més palpable.
En moments en que el sistema es desestabilitza la repressió està a l’ordre del dia. Avui al matí en la ràtzia dels cossos policials, a la província de Girona, amb una gran presència policial, han sigut detingudes 8 companyes arrel dels aldarulls produïts a la vaga. Algunes han sigut detingudes al carrer, altres al sortir de casa. Les detingudes ja estan fora pendents de judici.
Tenim clar que les que intenten oposar-se des d’un punt de vista pràctic, passant de paraules a fets, sempre són objectiu de l’aparell repressiu de l’estat per protegir als poderosos, als quals no els hi fa gens de gràcia que la seva pau social es desestabilitzi, per poc que sigui. La repressió i la por són mecanismes que utilitzen per eliminar la més mínima resistència, inclús qualsevol actitud que gosi desafiar l’ordre establert.

Tenim moltes capacitats, descobrim-les i posem-les en pràctica.

Que la repressió no ens aturi.

La millor solidaritat és donar continuïtat a la lluita .


Assemblea Antiautoritaria Girona                             4 de Desembre de 2012

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat