Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: altres temes
Del dret de no pertinença.
02 des 2012
Del dret de no pertinença.
Difícil, impossible entendre des d'occident, negador. Diria ell, com? Que no vols pertànyer al súmmum? Sens dubte, pensa, deus ser un marginat, un leprós irrecuperable.

Aquest dret, principi i fi de la dignitat humana, és el que ens hem vingut negant des de temps immemorials. Parlem d'inclusivitat, democràcia, coneixement, progrés; creem mites, ideologies, normes, preceptes, lleis al seu servei. Fet això només cal capturar els nadons i posar-los, abans de que puguin percebre cap altre horitzó, entre les quatre parets que, des del principi fins a la fi anomenaran el seu món. Un món ple de felicitat al servei del seu gestor.

Però ai de qui albiri més enllà! No tindrà terra, aigua, aires, on desenvolupar la vida des de l'atreviment, el repte. Es senzill, això ja te amo, un amo tan gentil que et deixa escollir entre el sí o sí de la pertinença. Si escull, qualsevol glopada d'aigua, qualsevol inspiració li serà discutida, si no escull, l'aparell seductor de retaguàrdia farà que qualsevol empassada de saliva que faci li sàpigui a sang. Diu l'aborigen: jo no entenc del vostre dret. Quans aborígens han mort! Quants han de morir! I tot per no entendre!

Jo sóc aborígen fins que en un empassar saliva en vingui una glopada de sang que m'ofegui. I tot per no acceptar el vostre dret a pertànyer, l'únic dret possible.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Del dret de no pertinença.
02 des 2012
Molt interesant reflexio.
M'agradaria llegir-ne mes.
Esta mes desenvolupaa en algun lloc?
Re: Del dret de no pertinença.
03 des 2012
http://boscquerespirasenselimits.wordpress.com/textos/
Sindicato Sindicat