Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Marxa de Torxes 2012
28 nov 2012
Marxa de torxes 2012
11/26/2012 - 19:13
S'acosta un altre cop nadal i dies de solidaritat entre totes. Des de Rescat, col·lectiu de suport a les preses polítiques catalanes, us volem acostar la nostra escalfor i convidar-vos a participar i a organitzar les marxes de torxes
Salut companyes !

S'acosta un altre cop nadal i dies de solidaritat entre totes. Des de Rescat, col·lectiu de suport a les preses polítiques catalanes, us volem acostar la nostra escalfor i convidar-vos a participar i a organitzar les marxes de torxes ja tradicionals pels volts de nadal, i sobretot amb un missatge ben clar, que aquesta onada de solidaritat,aquesta flama que iluminarà els carrers,pugui irrompre i traspassar als murts de formigó de les presons on les mantenen segrestades. Aquestes mobilitzacions les tenim pensades pel divendres 21 de desembre, àrreu del país,barris,viles i ciutats, i pel dissabte 22 de desembre a la Rambla de Canaletes a les 20.00 hores ( Barcelona ).

Si voleu més informació, i voleu que us fem arribar cartells i torxes per organitzar les marxes contacteu amb nosaltres mitjançant el seguent formulari de la web:

http://www.amnistiarescat.cat/formulari/marxa-de-torxes-2012
Mira també:
http:// http://www.amnistiarescat.cat/formulari/marxa-de-torxes-2012

This work licensed under a
Creative Commons license
Sindicato Sindicat