Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: indymedia
indymedia milloraria
27 nov 2012
indymedia milloraria
ep gent no estaria malament que, a més de comunicats anats de l'olla, reflexions intel·lectualoides i, sobretot, convocatòries diverses, aquí pengessiu també notícies del que ha estat o el que ha passat...sovint trobo anuncis per quedades sobre actes i/o accions i mai (o gairebé mai)la seva crònica quan s'han realitzat...exemples n'hi ha mil i un. Indymedia hauri de servir també (al principi era principalment) per això.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: indymedia milloraria
27 nov 2012
Bona idea, però per això caldria encara més tirar endavant la idea de dividir la publicació lliure en diverses seccions: noticies/croniques/convocatories/etc, opinió, noticies internacionals. De vegades, amb la de xorrades que es pengen, algunes noticies poden pasar rapidament a baix de tot, i sent classificades es veuria millor. Exemple: indy athens
Re: indymedia milloraria
27 nov 2012
Després d'anys de conèixer aquesta web social, continua en decadència. És un misteri sembla que no hi ha fondo.

(Es clar que parlo dels comentaris - com aquest -,
I no dels voluntari@s que ho porten)
Re: indymedia milloraria
27 nov 2012
Com a pàgina web això necessita mil voltes. D'entrada trobo que no té gaire sentit que la secció principal de la web sigui una miserable columna a la dreta, mentra que la part central està ocupada per una llista de noticies que s'actualitzen un cop cada més. Si es volen destacar les noticies pròpies es pot fer d'una altra manera.

Es necessiten seccions, un sistema d'etiquetes i alguna cosa que destaqui les noticies més discutides.

Jo trobo que d'aquesta manera s'animaria més a la gent i col·lectius a fer noticies més elaborades, ja que com a mínim saps que es poden trobar ràpidament i que no quedaran soterrades sota un mar de noticies spam en francès o anglès.
Re: indymedia milloraria
27 nov 2012
És una realitat Facebook i tuiter han matat indymedia. És trist, però és així
Re: indymedia milloraria
27 nov 2012
Dotze anys i encara sembla que estem "fent probes"!
Es cert que cal fer-li un 'rentat de cara' estetic pero tambe un replantejament profund.
Indexar de nou les 'Seccions' de la columna esquerra (quee pinta el Forum2004? 8 anys despres?)
La columna dreta hauria de tenir seccions classificades / moderades.
>>>> NOTICIES/NEWS
>>>> CONVOCATORIES
>>>> OPINIO/DEBATS
>>>> +DOCUMENTACIO
(aquest nou apartat '+DOCUMENTACIO' s'hauria de lligar (amb TAGS & 'includes' ) amb les noves 'seccions tematiques' que es posessin a columna esquerra per poguer fer 'REPORTATGES' amb les recerques des de google o amb un 'report button' per paraules clau com els de les bases de dades des de l'indymedia BCN.
I tambe s'hauria d'incloure en el IMC BCN la posibilitat de pujar videoclips o 'embed' els de youtube (ara no es posible)
De moment arreglant aixo l'IMC BCN ja fora una altra cosa...
Re: indymedia milloraria
27 nov 2012
i una recomanació per als admins: feu un compte a twitter, encara que sigui un bot amb les noticies
Re: indymedia milloraria
27 nov 2012
jo no se si estaria de mes obligar a la gent a registrarse (de forma anonima) com es fa a alasbarricadas.org per fer comentaris o penjar noticies. Algu dira no se que de la llibertat d'expressió, però ja sabem com va la cosa: el resultat es que una pagina q podria estar de puta mare molta gent ja fa temps q la deixat de llegir, en part per la merda de comentaris de gent que amb l'altra sistema, els desincentivaria a fer-ho i per l'altra evitaria que es responguessin a si mateixos simulant que son una altra persona.
Es una opinio.
Re: indymedia milloraria
27 nov 2012
amb el títol habia entès "indymedia millonaria" pel que jo ja estava pensant en els millons d euros que deuen haver guanyat els creadors d indymedia pagats per serveis d intel·ligència capitalistes.
Re: indymedia milloraria
27 nov 2012
si no hubiera censura, eso si que seria una millora, estamos hartos de puristas, de censores, de enteraos universitarios, y de personas que se creen que saben lo que conviene a los demas, la libertad no tiene que dar miedo, el querer controlar el contenido de indymedia, es peor como remedio que lo que pueda haber de enfermedad en un espacio abierto sin censura, solo los autoritarios como0 los de alasbarricadas quieren el espacio cerrado para los que ellos han decidido que es lo correcto, como diria bakunin, un mundo de expertos seria la peor de las dictaduras que es lo que es ahora alasbarricadas un espacio de elites supuestamente anarkistas pero que en realidad son lo que son unos asustaos del ministerio del interior, asi que viva indymedia sin censuras y vulgar, villana, marginal, y delos sin voz.
Re: indymedia milloraria
27 nov 2012
visca indymedia lliure cupera i anarkista!
Re: indymedia milloraria
27 nov 2012
A mi em fa l'efecte, que l@s administrador@s estàn força cremats, i és normal, més d'una dècada d'aguantar tanta trollada. Es mereixen un bon premi.

(Nota ; està passant a moltes Indymedies, no només a Barcelona)

¿ Renovar-se, canviar, seguir igual o...?
Re: indymedia milloraria
01 des 2012
La veritat es que com espai de publicació a Barcelona.Indymedia si podrien fer 4 coses per millorar una mica la web. Però el camí no es ni facebook ni Twitter, que podríem dir que son una de manera ràpida i superficial de consumir informació.

En quant a la qualitat dels continguts... depèn de nosaltres. Això és una publicació oberta i tots/es podem participar-hi publicant. Peró com normalment critiquem abans de pensar que hi podríem fer per a millorar aquest espai. Aleshores res canvia i tot segueix igual.

Esta molt be opinar, però les coses s'han de fer i després demostrar que funcionen. Hi han forces grup d'indymedia que utilitzant d'altres plantilles i estructura de la informació per a les seves webs. Però en cap hi veig enllaços a xarxes socials comercials ni sistemes de vots per valorar noticies o comentaris. Suposo que tot plegat acaba derivant en un joc virtual de lluita entre egos lluny del que pretén ser Indymedia.

Les xarxes socials sempre han existit, no las ha inventat ni Facebook ni Twitter. Sense anar més lluny abans ja exitia Indymedia. I Molt abans d'Internet i dels telèfons mòbils també ens comunicavem, ralacionavem socialment, ens informavem i fins hi tot intercanviàvem música en cintes de casset, pelis en cintes de vídeo, llibres, etc. Això si! Sense tanta difusió, efectivitat ni rapidesa.

No es tracta de tornar a fer senyals de fum i encendre focs d'amunt de torres quan be l'enemic. Crec que es tracta que tot això sigui utilitzat de manera efectiva i oberta. Els administradors de Barcelona.Indymedia.org em penso que tenen els recursos que tenen i no deuen ser comparables ni de lluny amb als recursos que te Facebook o Twitter. Em sembla que necessiten un bon cop de mà i no tant de comentari que no va enlloc. Animeu-vos a participar!
Sindicat Terrassa