Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Quanta POR que teniu alguns...
24 nov 2012
Mai indymedia havia estat tan monotemàtic, amb tants escrits per tractar un sol tema: el rebuig a la CUP.
Aquí teniu uns quants posts:

independencia. com estat propi
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/458471/index.php

Nadie nos representa en las elecciones
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/458423/index.php

las elecciones de 25n., tactica estatal, para que el pueblo explotado siga obedeciendo
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/458388/index.php

Masclismes? No, gràcies!
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/458381/index.php

"Les desheredades". Especial eleccions 25N
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/458186/index.php

cartells abstenció 25-N
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/458140/index.php

i un llarg etc.

Podria donar la sensació d'entrada que que la CUP es presenti a les eleccions és el més greu que ha passat els últims anys (!), si atenem a la quanitat d'atacs d'alguns pel sol fet de fer un acte de coherència amb el que assemblees populars amb centenars i centenars de participants (en total més de 3000 persones) de diverses procedències i idees van decidir legítimament (sigui o no compartit).


Però si parem a pensar-hi una miqueta, la cosa està més clara: se'n diu POR.

Mentre algunes han estat capaços de teixir sinèrgies i complicitats amb diversos sectors (cosa gens fàcil) i avançar plegades, i no només això, sinó d'engrescar a un munt de gent a sumar-se, altres des d'una posició d'odi irracional només han fet que atacar unidireccionalment a la CUP (més que a ningú altre) sense oferir cap alternativa, i sense sumar a ningú (al contrari, perdent gent pel camí).

És molt legítim tenir altres apostes, però en comptes de convèncer PER QUÈ l'abstenció és MÉS útil per al canvi social, algunes s'han dedicat a atacar, atacar i atacar, sense més.

En fi, cadascú sabrà el que fa. No pretenc alliçonar a ningú, només incitar a que algú pensi amb una mica més de termini si l'actitud que ha portat a terme les últimes 2 setmanes el deixa en una posició més reforçada, o, pel contrari, perd gent de les pròpies files, però no per lo be o no que ho hagi fet l'altre, sinó per la pròpia actitud 'destroyer' i sense oferir res a la gent.


PS: Sempre quedarà el recurs tan clàssic dels comunistes quan marxa gent d'un entorn polític de dir 'amb la marxa d'elements reformistes el partit (en aquest aquest cas l'entorn llibertari) es purifica i s'enforteix'.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Quanta POR que teniu alguns...
24 nov 2012
Primer de tot, enten la definició de por

Segon, si hi ha més crítica entorn de la CUP és perque és una agrupació propera en certs aspectes a indymedia, fet que fa rellevant parlarne. Quin interés té debatre o criticar PP,PSOE,CIU,ICV ?? cap, les respostes osn obvies i compartides aqui

I tercer, simplement es tracta de creure en la ruptura mitjançant el reformisme (curiosa contradicció) o ser fermament rupturista
Re: Quanta POR que teniu alguns...
24 nov 2012
Abans de definir res, defineix-me tu que vol dir parlar-ne, perquè jo aquí no veig cap ganes de parlar, sinó atacs per Terra Mar i Aire.

I per cert, no hi ha posició menys favorable a la ruptura que l'immobilisme. Entengui's immobilisme com a resultat d'un conjnut de pràctiques que en mantenen sent sempre 4 gats i totalment inofensiu pel sistema.

Hauries d'entendre que ha d'haver-hi un vincle sempre entre teoria (el que dius defensar) i pràctica (el que aconsegueixes de l'enemic per la teva lluita). Herri Batasuna i ETA en plens 70 eren titllats de "reformistes petitburgesos" per gent que "teòricament" demanava X, però a la pràctica eren un reducte tan petit que no aconseguien ni fer-li pesigolles a l'estat, com sí que ha aconseguit el MANB.
Re: Quanta POR que teniu alguns...
24 nov 2012
La mateixa opció de presentar-se a les eleccions és el reflex de la debilitat de la lluita (no és pessimisme sinó realisme). I tant que podeu anar a votar si us quedeu més tranquils, faltaria més, però "Votar o No Votar" no serveix de res, només per fer discursets
Re: Quanta POR que teniu alguns...
24 nov 2012
Esteu fatal.
si penseu que anant a fer una passejadeta anticapitalista el 14N a la tarda i el 25N posar vot en un sobre s'arreclarant tots els nostres problemes.
Esteu fatal.
Si totes les vostres energies els últims dies són per convèncer a les vostres amistats i familiars de que les CUP ens treurà d'aquesta.
esteu fatal.

És molt còmude i es dorm molt tranquila quan l'únic risc al que ens exposem és VOTAR i fer
passejades pel centre de tant en tant.
Quanta Por que té el Poder, sí.. està tremolant.

No fotem. sí, estarà bé veure el David al parlament parlant 2 minuts justets i fotent canya a tots aquests desgraciats,...
però si tota les energies que esteu gastant amb aquesta merda de campanya electoral estiguessiu bloquejant el país, organitzant-vos als barris, destrossant bancs i caixes, expropiant el que és del poble i fent una veritable Revolució, moltes més anarquistes i no anarquistes estarien amb totes vosaltres a la Barricada, plantant cara al Poder, arriscant el que calgués perquè valdria la pena. Aleshores sí que el Poder tindria Por.

La desmobilització i l'acomodamanent a la que han portat els partits polítics no auguren grans canvis.

no és Por, potser vosaltres és que us sentiu el melic del món i us penseu que sou l'únic partit polític que es presenta a les eleccions.


salut i vaga general. salvatge i indefinida.
Re: Quanta POR que teniu alguns...
24 nov 2012
esteu gilipolles amb la debilitat per presentar-se a eleccions, d'on ha sortit aquesta sacrosanta dogma de fe antielectoral

els llibertaris antieleccions NO SOU ELS MOVIMENTS SOCIALS NI LA SOCIETAT

sou quatre marginals que no empleneu ni dos autobusus, una mica de modestia cullons a qui carai creiu que enganyeu, a la iaia?

neu a prendre pel cul amb les vostres neures, fantasmes

a passejar home
Re: Quanta POR que teniu alguns...
24 nov 2012
una oportunitat d'or de tocar-lis els collons, que no saben ni com si han de posar, ni en Moises Mas, ni els fatxes del Pp, ni les multinacionals ni Lue ni tots els panxacontents amants de l'ordre del mon

tenir que trencar l'estat espanyol, pero que us penseu que estant contents o que?? si no saben com posar-shi, en Mas? la burgesia? els empresaris? trencar el xiringo? s'hi estan cagats

que us penseu que en Mas te fusta de Bolivar o que?? un burocrata pijo enclanxinat que no deu haver trencat ni un plat a casa en la seva puta vida, acostumat a llepar al cul als que tenien mes poder que ell i ara que el veieu amb l'espasa damunt del cavall??

no saben com posar-shi cullons

ni que fos espanyolista fins els pebrots aniria a votar el mes independentista que pugui per posar-los en problemes, en un atzucat en el que ni ells mateixos s'aclaren

fotem-los en problemes reals i deixem-nos de misses cullons

si esta mes clar que l'aigua, amb pinza al nas si cal s'ha d'anar votar i el mes independentista que es pugui, PER TOCAR LA PERA OSTIA, tanta pose, tanta correccio i tanta ostia
Re: Quanta POR que teniu alguns...
24 nov 2012
Home, si que hi han hagut alguns posts i algunes respostes una mica pujades de to. Però atacs atacs a la CUP tampoc és que hi hagin hagut gaires.
Per exemple pocs cartells s'han arrencat. Segur que algun anarquista n'ha arrencat algun, però no ha sigut tant com podria haver estat.
De la mateixa manera, conec anarquistes que no pensen votar que han anat a actes de la CUP i tot a veure que tal estava. Crec que en general hi ha hagut prou respecte.

És normal que amb un tema important i tant característic es generi molt de debat, i la merda que sempre comporta qualsevol debat. És igual que amb l'onze de setembre. Hi va haver-hi molt debat, molt merdisme, però tot això encara que no ho sembli serveix. De la mateixa manera, la CUP ha engegat un debat que segur serà enriquidor.

Aquest post és una merda. Mescla el victimisme amb l'atac. Ja hi ha hagut algun altre que anava per el mateix camí. Em recorda els comentaris que de tant en tant apareixen que sembla que l'important no és el que fem com a MMSS sinó qui està "guanyant" dintre d'aquests. Bastant patètic.

També cal tenir en compte que hi va haver un moment que estava ple d'spam de la CUP. Que també cal contar els posts de l'altre cantó i no només els que molesten a tu.
Re: Quanta POR que teniu alguns...
24 nov 2012
Es que a aquest mitjà no s'hauria d'haver parlat ni molt ni poc de la CUP perquè va en contra de les normes. Però en fi, als bojos (i els proparlamentarisme ho estan) no se'ls hi pot demanar que entenguin certes coses.
Re: Quanta POR que teniu alguns...
24 nov 2012
"Es que a aquest mitjà no s'hauria d'haver parlat ni molt ni poc de la CUP perquè va en contra de les normes" aajajajajajajajaja!

a-anti-antiatoritarixs!

pd
algun jovenzuelx todavia se preguntara, ¿pero no es lo mismo anarkista ke antiautoritario?, pues no hijx no es lo mismo, autoritarios los hay anarkistas, los hay comunistas, los hay de todos los colores...
Re: Quanta POR que teniu alguns...
24 nov 2012
Indymedia Barcelona es basa en una sèrie de premises, algunes coincidents amb el "moviment" dels indignats, com ara el "ningú ens representa" o "ni partits, ni polítics, ni sindicats". Al meu parer AQUESTA ha sigut la principal crítica que s'ha llençat, demanant que no s'ompli de PROPAGANDA ELECTORAL un mitjà independent i lliure, sobretot quan ja teniu mil mitjans (com llibertat.cat, vilaweb o el que sigui) que ni són lliures, ni són independents i estan a la vostra disposició per emmerdar demanant vots tant com volgueu.

Excepcions a aquesta norma són organitzacions que no són subvencionades per l'Estat ni participen a nivell institucional, com podria ser la CNT o, fins un cert punt (amb matissos), les organitzacions indepes com CAJEI o MAULETS.

Una altra de les crítiques més comunes que he pogut veure "contra les CUP" és respecte al curiós revisionisme històric d'aquest partit polític que de cop i volta pretèn tergiversar i remoure les tombes de morts tan radicalment anti-partits com els maquis anarquistes, Seguí, Francesc Ferrer i Guàrdia... Què voleu que us digui, fets com que us presentessiu amb les banderetes i tota la parafernàlia de les CUP a l'homenatge a Facerias simplement CLAMA AL CEL.

La única por que veig reflectida en tots aquests posts és la que tenen alguns davant la crítica, especialment quan sembla ser que no hi ha manera coherent de justificar-se davant de fets com les aliances amb CIU, ANC, ERC, etc...: si som 4 gats que no omplim un autobus, què és el que us molesta tant? Deixeu-nos dir el que ens surti dels santíssims ovaris i collons, si total tampoc aconseguireu de cap manera que us anem a votar!

Realment aquesta vegada he vist, com s'afirma més a dalt, un gran respecte per part dels llibertaris cap a les CUP, tot i representar el que representa: si fins i tot el dia de la vaga els piquets (que no eren majoritàriament indepes, precissament) arrencaven tots els plafons i cartells de partits menys els de les CUP!!!!

En conclusió, el que li diria als de les CUP és que ploreu menys i centreu-vos més en els dies de campanya que us queden, aneu a penjar cartells i repartir papers com no heu fet mai a la vida i creueu ben fort els dits, que tot apunta que a partir de diumenge tindreu uns quants estomacs agraïts més vivint del cuento... I qui sap, potser en un parell de legislatures més, li haureu pres el lloc als d'ICV i podreu dir-vos antisistema mentre conduïu un flamant BMW com la Mayol!
Re: Quanta POR que teniu alguns...
24 nov 2012
Cagat estic! Disculpen-me.
Re: Quanta POR que teniu alguns...
24 nov 2012
no hay dias de campaña nen, ya se acaba y menos mal uff, uff! es dia de reflexion pero esta todo mas ke reflexionado, una alternativa nada mas al 25n ke camina con dos piernas, abstencion y cups

las elecciones no cambiaran nada, la abstencion tampoco (A)

la democracia cada 4 años, nuestras vidas todos los dias
Re: Quanta POR que teniu alguns...
24 nov 2012
Ves per on el "JO" defensant la democràcia burgesa, "TU" si que ets un gilipolles i un fantasma. Sobre el de "prendre per cul", ja t'has retratat xaval, quina mena de votants tindrà la CUP.
Re: Quanta POR que teniu alguns...
24 nov 2012
El mateixos arguments del PSUC/PCE, durant les campanyes el.lectorals...
Estalinistes, ja ens vau intentar matar al maig del 37. Heu OMPLERT de post, durant quasi un any i heu bloquejat(no puguer accedir a la web), als critics amb arguments. Clar això no cap a la vostre "coco". Mentrestant en privat, recolzant als nostres botxins o els del treball@rrs. Ploreu amb Castro, la China, Chavez i resta de capitalistes d'estat. Ara VOLEM quotes a les vostres publicacios(L'Accent...), com heu fet al Catalunya(CGT) i a La Directa, ara al IMC-BCN.
Stalin, sería amb vosaltres, un bon aprenent.
Aquesta vegada ho heu demostrat. "No hay mal que por bien no venga".
Re: Quanta POR que teniu alguns...
24 nov 2012
Esteu fatal.
si penseu que anant a fer una passejadeta anticapitalista el 14N a la tarda i el 25N posar vot en un sobre s'arreclarant tots els nostres problemes.
Esteu fatal.
Si totes les vostres energies els últims dies són per convèncer a les vostres amistats i familiars de que les CUP ens treurà d'aquesta.
esteu fatal.

És molt còmude i es dorm molt tranquila quan l'únic risc al que ens exposem és VOTAR i fer
passejades pel centre de tant en tant.
Quanta Por que té el Poder, sí.. està tremolant.

No fotem. sí, estarà bé veure el David al parlament parlant 2 minuts justets i fotent canya a tots aquests desgraciats,...
però si tota les energies que esteu gastant amb aquesta merda de campanya electoral estiguessiu bloquejant el país, organitzant-vos als barris, destrossant bancs i caixes, expropiant el que és del poble i fent una veritable Revolució, moltes més anarquistes i no anarquistes estarien amb totes vosaltres a la Barricada, plantant cara al Poder, arriscant el que calgués perquè valdria la pena. Aleshores sí que el Poder tindria Por.

La desmobilització i l'acomodamanent a la que han portat els partits polítics no auguren grans canvis.

no és Por, potser vosaltres és que us sentiu el melic del món i us penseu que sou l'únic partit polític que es presenta a les eleccions.


salut i vaga general. salvatge i indefinida.
Re: Quanta POR que teniu alguns...
25 nov 2012
estalinistes ja ens vau matar al 37, dice uno...
puercos quintacolumnistas, jodiendo la república por vuestro fanatismo de mierda mientras federica montseny i garcía oliver se ponían las manos en la cabeza y OS DESAUTORIZABAN POR PAYASOS.
Re: Quanta POR que teniu alguns...
25 nov 2012
pel bailable, t'ho dire d'una altra manera: ves a cagar a la via, mena de mena de fantasma espanyolista, un guardia civil disfressat d'acrata, a censurar a la mama
i les lliçons de llenguatge politicament correcte, per favor, si sou el cromo destacat que us heu passat pel forro tota la vida el llenguatge i qualsevol lluita que no estigues il·luminada pel vostre purisme tronat, lliçons de feminisme i alliberament gai per part d'un anarko, t'hi cagues, si sou d'un oportunisme que fot fastic amb aquest tema, una colla de garrulos integrals, anda ya a passejar
Re: Quanta POR que teniu alguns...
25 nov 2012
perque os dona por la critica, la cup es de un oportunismo que hace un poquito asco.
Re: Quanta POR que teniu alguns...
25 nov 2012
aqui el problema no és que la CUP es presenti i tregui vots, el problema es que CiU guany les eleccions!
i tota i cada vegada que s'ha denunciat l'impostura nacionalista els indepes heu saltat ausant al denunciant de "espanyol",
davant això s'ha entrat en una dinàmica d'enfrontament en torn a la qëstió nacional traient fins de sota les pedres tants arguments en contra com a favor. Però a meés a més s'han pogut llegir autèntiques barbaritats aparentment en som d'una determinada estratègia (mai s'ha repetit tant, sense di-ho directament, que el fi justifica els mitjans), arribant a escriures arguments directament de dretes. ¿qui te por realment? ¿perquè la crítica d'una estratègia es pren com la crítica d'un fi últim? (això es quelcom que es dona molt a aquest pais).
En fi. aquesta nit tornem a parlar.
Re: Quanta POR que teniu alguns...
25 nov 2012
per cert, l'"acusació" d'anarquista a tot aquell que critiqués el nacionalisme denota un dogmatisme absurd i un profon desconeixement del marxisme.
Re: Aventures surrealsites de pati de colegi. (electoral)
25 nov 2012
anava a comprar el pa i m'he trobat al Mas votant:
com que encara no havia decidit entre votar C's i votar CUPs... no he votat!
pero ves per on: els abstencionistes HEM GUANYAT amb mes no-vots que CiU!
Re: Quanta POR que teniu alguns...
26 nov 2012
Guanyem a totes les eleccions, i a mi que no em vinguin amb diferenciar abstencions actives i passives, perquè sentir-se realment indiferent davant la perspectiva de que calentin cadires uns o altres és tot un posicionament polític.

Però siguem realistes, aquestes eleccions no hem sabut difondre degudament perque era tan important l'abstenció, i motius en teniem de sobres. Molts abstencionistes actius han anat a votar i la gran majoria no ho han fet per convicció, sino perque no tenen fe en la deriva llibertaria actual. No ho em fet bé i tot això està molt vinculat amb que no ho estem fent bé en general, no estem bé. Crec que s'està coent tot un moviment d'autocrítica dins dels moviments llibertaris, i aviat eclosionarà. A veure que en surt.
Re: Quanta POR que teniu alguns...
26 nov 2012
Tens raó "Un anarquista", a part de criticar tot perquè ens creiem els més revolucionaris, ni aquesta vegada, i portem molt, no hem sabut fer propaganda per l'abstenció, alguna cosa s'ha fet al Maresme, però aquest moviment massiu que està present al carrer, que s'endevina per sota el que es mou, des del 15-M a les recents vagues, no acaba de quallar, sempre apareixen els il·luminats, que no accepten ni el pacifisme ni la violència, quan aquests dos aspectes sempre han estat presents en l'anarquisme, fins i tot l'anarquisme de vegades no ha estat obertament abstencionista com quan va servir per alliberar presos amb el Front Popular. En la farsa nacionalista d'ahir estava clar que no es havia d'entrar, per molt que es citi a Salvador Seguí. En tot cas felicitar els de la CUP si això era el que volien, però espero seguir-los veient al carrer com fins ara.Bé, als de la Cup menys a aquest hooligan del "Jo", que no ha sortit al carrer en la seva puta vida.
Sindicat Terrassa