Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: antifeixisme
independencia. com estat propi
24 nov 2012
hem arribat al 25n., el que mes crida l,atencio, es el acord de molins, que poble aquet, el primer en democracia que la jefa dels urbans va ser una dona militant del psuc.
Un mira sense acritut el passat, i recorda desde la detencio del lluis montserrat, el proces de vinaros, la pelea entre el psan i ipc., repasa la revista lluita, la editorial laia, la crida, el entroc de gent de solidaritat patriotes catalans i la esquerra republicana, el posarse d,acord per tacticas entre els comunistes marxistes i els esquerrans nacionalistes, ostras i veu ahon es el guia, el colom, el castellanos, el aixala, i a un le entra la risa, jajajaja. cuan trigaren a veura la gent de la cup, de la directa, de la torna seguin el cami dels avans mencionats. temps al temps.
El error no es dels sectors comunistes i dels nacionalistes d,esquerres, el error es per part, una vegada mes del moviment llibertari, d.actuar conjuntament amb aquets sectors, perque aquesta vegada sera diferent, sempre a traves de la historia s,aprofitan de la energia llibertaria, per canalizarla a traves del vot, per asi poder fer el cambalache parlamentari, i aixi veiem a barcelona, que las cup, la directa, la reraguardia, negres tempestes i tots el grups afins es posan la etiketa de llibertaris, i despres com asmpre no tenan el mes lleuger rubor de demanar el vot, de reindivicar el estat, i de fer dels ateneus llibertaris punt de trobadas per una unitat que encadene a la jovent llibertaria a la lluita patriotica.
Pero la realitat es la que es, i la gent jove pasa per aquet rollo patriotic, com avans s,anava a la mili a espanya, i se surt de ahi perque ningu vol ser tropa ni aun de un exercit catala per molt popular i obrer que desde la dirigencia el disfrsi. AH ARBUCIES I LA CUP, MIRE QU,ES ANTIC, i fixeu.vos que es arbucies i qui mana, nomes enganyeu demanan el vot, als que tenan por a la mare, ja saveu con la legio d,espanya qu,es gravan al brasset, amor de mara, pero no es amor es la por de ser adults, i se adults es entendra que no ni ha que votar ni a la mara que nos va parir. mort a tots els estats i fins i tot als nonats. matem al estat espanyol i avortem al estat catala. per terminar records a tots els patriotes que van lluitar molt i ara estan en la administracio, i en els partits, vosaltres si que sabeu, que bona cantera per erc, icv, psc, ciu, els que os demanan el vot avui dema seran els que manaran en aquets partits que gran negoci la patria. temps al temps.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: independencia. com estat propi
24 nov 2012
apa! que t'hauràs quedat tranquil...!

ni rellegida, ni corrector, vomito pensaments i m'és igual si algú pot entendre el que dic.

Digues que sí!
Re: independencia. com estat propi
24 nov 2012
Però tu on has après a escriure? on has après a raonar? ja saps que aplicant la lògica els teus arguments no tenen fonament? Un consell: quan escriguis quelcom, rellegeix primer per veure si hi ha coherència o no entre la tesi del text i els arguments que la intenten sostenir.
Re: independencia. com estat propi
24 nov 2012
ho dic per treure alguns llibertaris amb evolucions meritories que no estan més a la dreta perque caurien al buit, mes crossa de PPs i merdes perque no poden, aprenents de GAlindos i torturadors

el pesat d'en Guia que mai ha estat angel de la meva devocio que jo sapiga continuar estant alla on ha estat sempre, en Castellanos que molta gent li te mania estar alla on ha estat sempre, l'Aixala ni idea, i en Colom que foti el que vulgui perque ni ara ni fa 30 anys me'l creia (un tio amb un EGO que necessita 3 habitacions)

No se qui mana ara a Arbucies, pero al flequer que va fer-ne d'alcalde per mes que ara no se on para poca gent d'aquest pais li arriba a la punta de la sabata en quan a modestia i compromis, explica'ls-ho als nicas, una altra cosa es que amb els anys la gent es crema i ves a saber les evolucions (cada any sortien dues brigades de solidaritat amb els nicas de Catalunya, una d'Arbucies i una altra de la resta del Principat)

per acabar et recomano que t'empapis tot el documental sobre l'Operació Garzon i et preguntis on ha acabat molta de la gent que va tenir la sort de passar per les mans dels torturadors, es va menjar preso durant uns quans anys, tots els ferits i caiguts durants els anys 70 i 80, REVOLUCIONARIS AMB MAJUSCULES com en Jordi Puig que es va quedar sense cames i alguna cosa mes i encara hi es, pel compromis en aquesta lluita, que potser no es la teva, pero faries be en respectar-la com ho han fet altres llibertaris des de sempre. Amb respecte i solidaritat.

(i s'enfot com escriguis)

Jordi.
Re: independencia. com estat propi
24 nov 2012
visca catalunya cupera i anarquista
Re: independencia. com estat propi
25 nov 2012
Crec que fem un flac favor a la lluita independentista anticapitalista caure en respostes de baix nivell intel·lectual i amb atacs als llibertaris, sense distincions.
Deixem de respondre amb desqualificacions. Si creiem en el projecte rupturista de les Cup i dels moviments socials i polítics que li donen suport, el que hem de buscar és la forma de fer entendre a aquesta gent, al màxim nombre possible, ja que a tots segur que no podrem, que tot i que no setiguin d'acord amb la nostra posició (que si ho mirem històricament tenen una part de raó)no som l'enemic.
Som una part del seu moviment, igual que ells són una part del nostre. I fins que la majoria de nosaltres no entenguem això, no podrem avançar realment cap a la independència i la transformació social.

Ens necessitem les unes a les altres.

#hovolemtot
Re: independencia. com estat propi
25 nov 2012
Si una de los grandes ayudas a nicaragua es esa caridad cristiana revolucionaria que se disfraza de solidaridad, asi le va a nicaragua, las criticas a la cup, es porque aprovechandose de la energia del movimiento libertario, a antepuesto lo nacional a lo local, no voy a entrar en el dinero gastado en la campaña electoral, pero vaya a mas dinerito mas votos, esto funciona asi, poer lo demas estimular el rfecuerdo de los que es y de donde viene la lucha patriotica, es imprescindible en el movimiento libertario, pues la juventud libertaria tiene que debatir, contrastar, argumentar y decidir desde un conocimiento lo que quiere decir participar en unas elecciones o ser abstencion. por lo demas los insultos, la defensa de personas, y lo del garzon, pues esta bien, cada uno queda retratado con lo que es, no creo que ninuguno de los savater, losantos y demas sean libertarios, pero bueno, wseria bueno un conocimiento por parte de todos de los que es psan., la crida, ipc, mdt, pua, cup y sobre todo la relacion de todo esto con lo libertario, contrastarlo, debatirlo y a partir de esta infortmacion sobre todo en barcelona experimentar desde la base que es lo que mas nos coviene como colectivos llibertarios. Por lo demas. muy pronto vereis los que sois libertarios y ahbeis votado a la cup, lo inutil que ha sido, pero quizas como muchos hayais que tenido que experimentarlo.
Re: independencia. com estat propi
25 nov 2012
de lxs libertarixs ke voten a las cup hoy casi seguro ke ningunx se va sentir decepcionadx y decir mañana "lo inutil ke fue votar ayer" por la simple razon de ke ningunx habra puesto grandes espectativas en el hecho de participar en unas elecciones "democraticas" pues sus miras no estan puestas exclusivamente ni mucho menos en los pekeños objetivos ke se puedan conseguir desde un frente digamos institucional, sino en un trabajo y vida en el dia a dia, mas alla de los 14ns y 25ns

asi pues a otro txino con ese cuento de "lo inutil que ha sido" ke si hay algo verdaderamente inutil es el inmovilismo, el dogma de fe y la alianza con la derecha mas casposa basado en un discurso acrata-cendoya, lo inutil de no kerer ver el contexto y la realidad de donde uno se mueve, es decir lo fragil y debil ke se encuentra el estado español tanto en lo social como en lo nacional

si se asumiera esto y aun y todo se optara por la abstencion de acuerdo, pero no parece ke la cosa vaya por ahi sino mas bien por el tirar mierda y la pataleta junto con desbarres messianicos del tipo "muy pronto vereis los que sois libertarios"

pues nada ke gane hoy la farsa y tambien el barsa asi el madrid a 11, ke lo psicologico poco pero tambien cuenta, como cuando se decia de una barrikada a otra, - aki nadie da ordenes! hoy comimos caldereta de cordero y keso de postre!
Re: independencia. com estat propi
25 nov 2012
tu si que sabes eh
Sindicato Sindicat