Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Abril»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Som i serem allò que volem, i no el que voleu que siguem
20 nov 2012
-Som alguns/es dels que sobrevivim en treballs precaris, aturats/es, jubilats/es, estudiants que odiem el treballa assalariat i hem decidit recolzar-nos i organitzar-nos.

-No som espanyolistes, ni catalanistes, ni bons ciutadans. Som part dels oprimits que hem decidit trencar les cadenes a què ens sotmet aquest sistema.

-Som allò que més molesta a dreta i esquerra. Aquells que aquesta última titlla de sectaris, dogmàtics,etc per rebutjar la delegació parlamentària.

-Som aquells que encara pensen que els oprimits/es s'han d'organitzar desde baix, desde les viles, els barris i els centres de treball, creant estructures paral·leles alternatives a aquest sistema.

-Som aquells/es que no creuen en cap polític, per molt que parli en nom del poble i utilitzi les eines de l'estat per acontentar i callar una part d'ell.

-Som aquells/es que pensem que el poder no s'ha de prendre, sinó destruir. Els que no necessiten ser governats per ningú, sinó que volen decidir per si mateixos. Som ingovernables.

-Som aquells/es que ens oposem a la homogenització de les llengües i cultures a que ens sotmet la globalització. Aquells/es que pensen que la millor manera de mantenir-les vives, no és crear nous estats, sinó que la població prengui consciència d'aquestes i les mantingui vives.

-Som part d' aquells/es que donem l'esquena a la societat de consum, els que no ens acontentem amb les seves falses necessitats en forma de mercaderia. Aquells/es que davant les seves ofertes materials, preferim compartir il·lusions i anhels entre nosaltres.

-Som aquells/es que alguns donaven per morts, i així els hi agradaria veure'ns, però mai podran acabar amb nosaltres.

-És per tot això, que no us votarem, perquè no us necessitem, perquè nosaltres ja tenim la nostra pròpia veu, perquè no ens representeu, i perquè estem cansats que parleu per nosaltres, perquè la lluita és al carrer i no al parlament.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Som i serem allò que volem, i no el que voleu que siguem
20 nov 2012
Guau, ja han corregit allò de "ni espanyols ni catalans" (després es queixaran quan no els contem com a catalans), i han deixat de citar Mussolini amb "ni dretes ni esquerres" del cartell.

No sóc anarquista però crec que sou el càncer de l'anarquisme, el principal agent intern pel qual aquest, que té capacitat per crear coses interessants, no pot sostenir res. Sou completament destructius, però bé, en el fons, tampoc em cal argumentar res, ja us ho fareu. A mi ja m'està bé que sigueu com sou.

Endavant!
Re: Som i serem allò que volem, i no el que voleu que siguem
20 nov 2012
Les dretes i les esquerres es diuen dretes i esquerres perquè els que anomenem de dretes (monàrquics, conservadors i partidaris de l'Antic Règim) seien a aquell cantó de l'hemicicle a l'Assemblea Nacional després de la Revolució Francesa, i els que anomenem d'esquerres (progressistes, partidaris de la igualtat social) al cantó esquerre. Per tant "ni de dretes, ni d'esquerres" vol dir simplement "antiparlamentari".

I dubto bastant que el primer a fer servir l'expressió fos Mussolini. Tot i així, tant se val.
Re: Som i serem allò que volem, i no el que voleu que siguem
21 nov 2012
¡Qué incoherencia, que cacao mental!
Si nadie nos representa, no se vota y punto.
Si se está contra el Estado y contra el Parlamento, nose vota a nadie y punto.
Si no se quiere ninguna frontera, ningún Estado, si se antiparlamentario, no se vota y punto.
Si no se es independentista, no se vota y punto.
Sólo hace falta un poquito de coherencia entre lo que se piensa y lo que se hace. Nada más.
Todo lo demás, son excusas de esquizofrénico.
Re: Som i serem allò que volem, i no el que voleu que siguem
21 nov 2012
El texto de A es bellísimo.
El texto de YYY es incoherente y esquizoide.
Re: Som i serem allò que volem, i no el que voleu que siguem
21 nov 2012
A inacció
YYY reflexió
b covard, aquesta darrera vegada no vau tenir la cobertura de la gent que s'organitza i s'ho curra i no vau poder fer el vostre acte sublim de creació, la destrucció??
Re: Som i serem allò que volem, i no el que voleu que siguem
21 nov 2012
Molt em sembla que b està escrit per un madero o un troll, o en tot cas no per un antiautoritari. Acusar gent amb arguments diferents/contraris als teus d'esquizofrènic (perdon, esquizofrenico que como voy a aprender esta lengua aldeana de mierda) és propi de cultures autoritàries (estalinistes, neoliberals, etc.)
Re: Som i serem allò que volem, i no el que voleu que siguem
21 nov 2012
jo i el meu vei de l'escala som els guais de la pelicula solo ante el peligro i per aixo parlem amb plural majestatic

no pintem una merda pero com que ens creiem els chachis dabuten el que mes ens molesta es l'esquerra i el catalanisme, per aixo, snobs com som. fem el possible per anar de Boadelles per la vida, aixo si, actualitzats amb rotllo posmo, fantasmes com som de mena

anem d'enterats per la vida i ens es completament igual que es manifestin 2 milions o mil milions de persones, nosaltres som el Poble, com aquell diari de la premsa franquista que comprava el papa

com que d'anarquistes autentics d'aquells centenars de milers que es van jugar la pell no en queda ni un, nosaltres, pijeria posmo fills i descendents dels guanyadors de la guerra civil, ens apropiem d'aquest rotllo i quedem molt be

perque? per la mateixa rao que el 1870 no seriem republicans, aniriem més enllà, el 1936 no seriem anarcosindicalistes, aniriem mes enlla, el 1970 no seriem antifranquistes, aniriem mes enlla`, el 2012 no serem independentistes, anirem mes enlla, per pur esnobisme de classe mitja-alta que no es vol barrejar amb la xusma plebeia

encara que tot plegat ho disfressem amb aquest llenguatge herencia vomitiva de l'estructuralisme més pedant i academic, (que no entendria ningu a cap barri o poble, cap persona normal), propi de l'estalinisme mes suquero, topic i previsible, que ens va ensenyar Sole Tura i els nostres germans grans, ara a Ciutadans

pero quedem molt be com avantguarda i es una manera com una altra de masturbacio narcisista, tot sigui passar l'estona
Re: Som i serem allò que volem, i no el que voleu que siguem
22 nov 2012
La gent dels barris i els pobles no entenem d'estructuralismes ni recordem en Solé Tura ni el PSUC

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more