Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Ja tens l'Agenda Llibertària 2013? no?!!
20 nov 2012
No tens encara l'Agenda Llibertària 2013?!
Pos ja tardes! amb el que costa fer una cosa tant ben feta! Ale! a comprar-la!
agenda.jpg
DSCF3517.jpg
Ja tenim l’Agenda Llibertària 2013. Un any més i van vint-i-quatre!

Com altres anys, l’agenda és multilingüe i inclou el calendari menstrual, el calendari per programar-te les setmanes, el calendari 2013-2014, l’horari, el calendari del pagès, i clar el directori actualitzat de col·lectius anarquistes d’arreu, mantenim les pàgines per apuntar telèfons i augmentem les pàgines en blanc per prendre notes.

Enguany tornem a posar a cada mes una il·lustració i dos textos d’un autor (la biografia i l’aportació de la persona en qüestió a l’àmbit antiautoritari).

El preu final de venda al «públic», és a dir, a les persones individuals —siguin militants o no— és de 9 €; així la venem nosaltres, independentment de la quantitat d’agendes demanades. Tot el benefici va destinat a l’autogestió del Centre d’Estudis Josep Ester Borràs, un dels nostres projectes polítics.

Però els col·lectius o distribuïdores que al seu torn venen l’agenda a persones individuals, tenen un 30% de descompte, és a dir, ens paguen 6´30€ per agenda, també independentment de la quantitat d’agendes demanades. Entenem que aquest 30% de benefici que guanyen les distribuïdores, es destinarà a un altre projecte autogestionari i col·lectiu.

En definitiva, el què busquem és que els beneficis de l’agenda vagin sempre destinats a l’autofinançament dels projectes polítics, ja sigui el nostre o el de les persones que la compren per vendre-la; a la vegada, intentem evitar que, amb l’excusa política, es financiïn butxaques privades.

No podeu deixar de comprar-la, és la millor agenda del 2013!

Finalment, recordeu que per qualsevol consulta o comanda podeu fer-la enviant un correu a: agenda ARROBA berguedallibertari.org.

Moltes gràcies, salut i fins aviat!
Mira també:
http://www.bllibertari.org/surt-lagenda-llibertaria-2013.html
http://www.bllibertari.org

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat