Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
contra la nova ofensiva social democrata
18 nov 2012
contra la nova ofensiva social democrata nacionalista, que ens ataca per l'esquena.
que juga al joc del poder i que a sobre demana la nostra complicitat.
ENTRE TOTS I TOTES HO FAREM TOT.

ELS SISTEMA FINANCER GOVERNA ELS GOVERNS, I AQUEST GOVERNEN PER ELL.
INDEPENDÈNCIA DE QUè? INDEPENDÈNCIA DEL BANC CENTRAL EUROPEU? INDEPENDÈNCIA DEL SISTEMA FINANCER? O INDEPENDÈNCIA DE LA BURGESIA CATALANA QUE VIU DE LA NOSTRA SUOR?
QUI ENS TÉ ESCLAUS ÉS EL CAPITALISME, SIGUI ESPANYOL O CATALÀ.
INDEPENDÈNCIA TOTAL, ANARQUIA SENSE LÍMITS.
25-N ABSTENCIÓ ACTIVA, NINGÚ ENS REPRESENTA!

si t'agrada fotocopia i enganxa aquí el cartell
https://twitter.con/capalavaga/status/270216176221696000/photo/1

gràcies (A)
Mira també:
http:// https://twitter.con/capalavfecaga/status/270216176221696000/photo/1

This work is in the public domain

Comentaris

Re: contra la nova ofensiva social democrata
18 nov 2012
algú ho había de dir!!
ole!
Re: contra la nova ofensiva social democrata
18 nov 2012
L'Esquerra, amb la seva visió de les coses, vol reconciliar el poble amb l'Estat, quan són enemics naturals.

Cap Estat ens farà lliures, la llibertat s'haurà de basar en la descentralització, l'autonomia, la màxima sobirania local, la democràcia (assemblees populars sobiranes).

Ja es veurà amb més claredat on porta el camí que han pres. Temps al temps, nosaltres seguim al nostre lloc.

Abstenció Activa, Parlamentarisme és Dictadura!
Re: contra la nova ofensiva social democrata
18 nov 2012
"Probablement molts de vosaltres penseu que la degradació històrica de la socialdemocràcia es deu únicament al fet que les persones que representaven posicions d'esquerres als òrgans de govern han abdicat dels seus principis i s'han deixat endur pel corrent a mesura que s'enfilaven en l'estructura estatal, claudicant davant dels interessos i pressions de les elits dominants. Aquesta només és una part reduïda de la veritat, una causa de segon ordre. La raó fonamental de la traïció de tots els partits d'esquerres que pretenien ser revolucionaris prenent el poder de l'Estat no són els “errors” subjectius de les persones que en formaven part, sinó l'estratègia errònia que aquestes persones havien decidit adoptar, és a dir, l'estratègia de participar en una maquinaria estatal que, implacablement, transforma les persones per a que s'adaptin a les dinàmiques oligàrquiques. La perversitat dels partits neoliberals i la degradació dels partits socialdemòcrates no són, tal com es desprèn dels vostres anàlisis, la causa última del neoliberalisme dominant dels darrers quaranta anys, sinó la seva conseqüència. Dit en altres paraules, les polítiques neoliberals no són una qüestió d'elecció per part de les elits polítiques, sinó una necessitat de vida o mort pel sistema que aquestes elits administren: l'economia de mercat capitalista. Aquest sistema, basat en l'expansió constant de la producció i el consum a través d'una creixent mercantilització i internacionalització de l'economia, empeny cada una de les seves parts (Estats, empreses, etc.) a adoptar els seus imperatius estructurals. Així, en els darrers quaranta anys els imperatius sistèmics han resultat cada vegada més incompatibles amb les polítiques socialdemòcrates que, d'aquesta manera, han esdevingut cada cop més utòpiques i, les persones que antigament les defensaven, en la mesura que han volgut mantenir la seva feina dins el partit i/o dins l'aparell estatal, han anat abandonant progressivament les idees socialdemòcrates i adaptant el seu programa polític a les exigències del sistema en el qual havien decidit participar. És per això que és una ingenuïtat pensar que el fracàs històric de la socialdemocràcia es deu a fonamentalment a la claudicació de les persones, que han traït els seus principis, sense entendre que aquesta claudicació era imprescindible per continuar participant en un sistema en el qual l'estratègia socialdemòcrata sempre ha advocat per participar. Vosaltres també voleu participar en aquest nefast sistema i ens voleu fer creure que amb vosaltres serà diferent?"
Nación
18 nov 2012
8183530490_ebc2bf0dfb.jpg
Más trabajos de la Sección Madrid en el enlace de abajo.
Mira també:
http://www.flickr.com/photos/63095696@N05/8183530490/in/photostream/
Re: contra la nova ofensiva social democrata
18 nov 2012
muerte al estado y a la tiranía del capital!
Re: contra la nova ofensiva social democrata
18 nov 2012
Aneu a passejar els gossos, que deuen estar cagant al sofà de la okupa.
Re: contra la nova ofensiva social democrata
18 nov 2012
Gran cita d'un gran poeta. Ja era hora
Re: contra la nova ofensiva social democrata
19 nov 2012
Només s'ha de veure la baixada que ha fet amaiur a gipuzcoa després de gobernar, firmar les obres de l'ave a algunes poblacions i algunes cagades més que prefereixo ni publicar aquí, que t'obliga el poder a fer, quan estàs allà dalt.O simplement les CUP berga que han firmatla ordenaça cívica de la ma dels demés partits i que ha portat a la gent del poble a barallar-se quasi fins les mans. Molta sort David Fernandez, iespero que abans de baixar el cap per algún contratemps del poder dimiteixis i surtis dins el que cap amb el cap alt, i quan algun estalino de mdt o algun indepe arrogant d'endavant et substitueixi, el barco de la CUP ja estarà mig enfonsat, peruè els moviments socials no són un partit i les cup no són unitat popular.
salut i resistència.

PD: vallcarca vermella quins arguments més el.laborats
Re: contra la nova ofensiva social democrata
19 nov 2012
ara que tocava unirse al poble el mes al marge d'aquest sistema, quan la posibilitat de una abstencio totalment majoritaria, les cup es presenten a les eleccions, fent un gran favor a les classes dominants legitimant el sistema i traicionat al poble. Voleu ser un cavall de troya, sense entendre que el favor els hi feu a ells presentanvos, i el que realment esteu fent es ser el cavall de troya de la burgesia.
Re: contra la nova ofensiva social democrata
19 nov 2012
Tot i no estar dacord ambla decisió de la CUP a presentar-se a les "autonòmiques", votaré a la CUP.
Tot i no creure que ens portaran al "paradís de la classe obrera" ni molt menys si veig una eina més per estar presents en els canvis socials i tenir una forma més d' incidir en un canvi, oferir unes alternatives per uns mitjans que fins ara son quasi inaccessibles, per ser escoltats més enllà de 10 dies a l' any ( 4 de vaga,3 de manis...).
M' agradaria pensar que no firmarà ni empastifarà amb merdes com el TAV o cedirà davant del poder, si passa això espero que l' EI abandoni la CUP o que la CUP desaparegui.
Realment ara mateix és una opció, una eina més.
Es pot estar dacord o en contra, però a tots els que boicotegen directament aquesta opció que hem diguin quines tenen ells/es. A part de voler fer la revolució, matar a tots els burgesos, i cremar el parlament amb tots els polítics dintre? Quan ho fagin que avisin que hi anirem tots/es. Mentre que ens iluminin amb les seves alternatives.
El que veig és que l' EI avança a pas de formiga, poc a poc, amb errors i encerts, amb contradiccions o sense. La CUP servirà d' alguna cosa? no ho se, ja ho veurem. Espero que no rebaixi el discurs de l' EI, sinó tot al contrari.
Però el moviment llibertari quina estratègia segueix? cap a on va? Quin referent tenim? Crec que si plantegessin una alternativa engrescadora augmentarien en nombre, però fins ara, més del mateix..
Re: contra la nova ofensiva social democrata
19 nov 2012
El problema del moviment llibertari és que no té nord, ni organització, ni disciplina...
Els que diguin que tampoc els hi fa falta, doncs que continuin igual, però realment feu un analisi..
Si entre vossaltres us foteu d' osties..
Re: contra la nova ofensiva social democrata
19 nov 2012
Xicot tingues en conte que si crees una organització jerarquitzada i que marqui una linia que totes hagin de seguir, allò passa a ser Marxisme i deixa de ser anarquisme.... a l'anarquisme hi ha moltes organitzacions no una, i la disciplina se la de marcar cadasqú, altre cosa estariem amb el mateix d'avanç deixaria de ser anarquisme. Si no sou anarquistes deixeu de demanar que ens organitzem com voleu vosaltres organitzaros, voleu liders puseuvos'ls però no demaneu que qui no vol tenir liders se'ls impossi.
Re: contra la nova ofensiva social democrata
19 nov 2012
al moviment llibertari, necessita una direcció conjunta, una punta de llança que ens uneixi a tots per tenir més incisió en la societat, i potser un progecte polític més clar, però això no vol dir una gran organització que ens impedeixi ser nosaltres mateixos.
endavant companyes.
salut i llibertat. (A)

https://twitter.con/i/#!/capalavaga/media/slideshow?url=pic.twitter.con%2F6HsWFCrP
Re: contra la nova ofensiva social democrata
19 nov 2012
Tinc en conte que els anarquistes no voleu una organització gerarquitzada que marqui una linia....bla bla bla..
En cap moment he dit això, llegeix un poc millor, però no hem soprent aquesta resposta.. és el problema del moviment anarquista, intentes gfer un analisi o una proposta d' organització conjunta i ets un nazi, lider de merda, avantguarda, nazi onalista... Però crec que per aquest motiu seguiu sent mil colectius de 10 persones màxim sense coordinació ni direcció, a part de la revolució que acabarà amb el mal i el bé.
Capalavaga a entés alguna cosa més, però per a molts serà un boig que vol ser un lider, organitzador de masses, Lenin..

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more