Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Detingut un membre de la Trobada Alternativa de Nou Barris
15 nov 2012

Ahir al migdia, en Carles, company de la Trobada Alternativa de Nou Barris, va ser detingut quan entrava a casa seva.

Durant la jornada de vaga d'ahir 14 de novembre, van ser múltiples les detencions arreu del territori. A casa nostra, a Nou Barris, un company va ser detingut i traslladat a la comissaria de les Corts, on avui declararà a dos quarts de cinc de la tarda.

La seva detenció es va produir després de la celebració del piquet matinal a Nou Barris, expressió de milers de veïns i veïnes fartes de les retallades als serveis públics dels governs català i espanyol i per la complicitat de la classe política amb la banca.

Als nostres carrers, la crisi s'ha convertit en tancament de Centres d'Atenció Primària, el tancament de matriculació a alguns centres educatius, la retirada de beques menjador a les escoles, i un llarg i etc. Tot això passa mentre pugen els impostos per als treballadors i treballadores, mentre viatjar en transport públic s'ha convertit en un luxe i quan el preu de no poder pagar una hipoteca és un desnonament per part dels mossos d'esquadra que paguem tots.

La lluita contra les polítiques que estan marginant els nostres barris és la lluita de molts veïns i veïnes. I aquesta lluita també té un preu, que és la persecució i les detencions.

En Carles, al barri, participa activament a les protestes per la reobertura de les urgències del CAP Guineueta, assessora laboralment a l'Oficina de Drets Socials al Casal 3 Voltes Rebel, és membre de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) i, lògicament, també participava de la Vaga General del 14 de novembre. El fet que fos detingut quan entrava a casa, vol dir que se'l coneixia i que se'l buscava.

Avui 15 de novembre a les 16 h s'ha convocat una concentració a la Comissaria de Les Corts per exigir la llibertat de tots els detinguts i detingudes de la Vaga General.

La solidaritat és la tendresa dels barris.

Amunt la gent que lluita!!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Detingut un membre de la Trobada Alternativa de Nou Barris
15 nov 2012
Al comunicat ens hem oblidat d'informar que el Carles també és militant de la CGT de Catalunya.
Re: Detingut un membre de la Trobada Alternativa de Nou Barris
15 nov 2012
Ens assabentem de més detencions de companys dels moviments veïnals al llarg d'ahir a Nou Barris.
Exigim l'alliberament immediat de les persones detingudes a Nou Barris i tot arreu! Amunt la gent que lluita!!!
Sindicato Sindicat