Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: dones
14-N Vaga Feminista
13 nov 2012
12h Piquet feminista
18h FemBlock Jardinets de Gràcia
14N.JPG

Si fas un cop d'ull a les llars, veuràs que hi ha un treball que no és visible sinò et fixes bé. Un treball que no està remunerat ni reconegut. Un treball que consisteix en cuidar de les persones dependents, de portar als nens a l'escola, d'educar-los, de netejar, de donar caliu a la família.
Si fas un cop d'ull al centre de treball on treballes o on treballaves, veuràs que hi ha unes tasques gens reconegudes i d'altres que ho són molt, veuràs que hi ha qui cobra molt menys per fer la mateixa tasca, veuràs que hi ha qui és assetjada però no fa res per no perdre el seu lloc de feina.
Al carrer, hi ha qui treballa sense tenir cap garantia social, amb la policia sempre al darrere amb les manilles a mà.
Aquests treballs no reconeguts, casualment els fan les dones, les lesbianes, les transexuals, les migrants però no, no és casualitat.
El dia 14 de novembre les feministes sortirem al carrer perquè ja està bé d'ajupir-nos constantment i fer de sometents per mantenir l'ordre social d'aquest sistema fet de i per als homes.
Som moltes les que ens vam revoltar la passada vaga no consumint, no anant a treballar, deixant les nostres obligacions per a dedicar-nos a fer-nos sentir i a lluitar juntes des de la barricada de la llibertat; fent realitat ideals de justicia social.
Tot i que sabem que la lluita es sembra en el dia a dia, aquest 14 la volem collir perquè sinò fem res ara, faran amb nosaltres el que vulguin per sempre. No volem retallades en educació ni en sanitat, no volem que siguis la següent a qui acomiadin, a qui desnonin, a qui abusin. No volem veure't per sempre tancada en una casa al servei d'una persona que no reconeix el què ets ni el què fas.
Volem viure dies de revolta perquè és l'única manera de fer un gir real que faci canviar el rumb d'aquest malson anomenat crisi, patriarcat i capitalisme, entre d'altres.
No et podem obligar a fer vaga però si convidar-te a participar al nostre block dins de la manifestació anticapitalista a les 18h a Jardinets de Gràcia.

La lluita ens dòna el que el poder ens prèn!!
Vaga de cures, vaga feminista, vaga social, vaga de consum!!!
Si obres el 14, no tornaré!!
Sense dones, lesbianes i trans no hi ha revolució!!!
No tenim por perquè no tenim res a perdre!!!

Assemblea Feminista per la vaga general, social, de consum i el treball de cura


vaga de consum, vaga de cures, vaga social!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 14-N Vaga Feminista
14 nov 2012
Reflexions sobre la "vaga de cures"
http://prdlibre.blogspot.com.es/
Sindicat Terrassa