Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
[Barcelona] Manifestació alternativa unitària 14N "Aturem l’Europa del Capital"
12 nov 2012
Aturem l’Europa del Capital, No devem, no paguem
MANIFESTACIÓ UNITÀRIA: 18 h JARDINETS DE GRÀCIA (<M> Diagonal)
cartellcoord-laboralvaga14nlogo.jpeg
VÍCTIMES dels desnonaments, moltes altres condemnades a l’ATUR, TREBALLADORES d’un mercat laboral cada vegada més precari, TREBALLADORES de serveis públics en extinció, JOVES sense un futur digne, ALUMNES d’un sistema educatiu classista i amb pocs recursos, DOCENTS estigmatitzats per qui busca el descrèdit d’una educació pública i de qualitat, DONES sense dret al propi cos, maltractades i amb menys recursos que mai, persones IMMIGRADES sense dret a la salut i a una vida digna, AUTÒNOMS que es tanquen a un horitzó individual sense sortides i, en general, a tota la CIUTADANIA que patim les conseqüències d’unes polítiques de retallades i expoli social per pagar un deute il·legítim, que en gran part és responsabilitat de la banca: El 14 de novembre tenim una cita al carrer.

Perquè diem PROU a la dictadura d‘una Unió Europea al servei dels mercats. Per aturar el pagament del DEUTE. Per la DEFENSA dels drets socials i llibertats. Pel REPARTIMENT del treball i la riquesa. Per una economia al servei de les PERSONES.

MANIFESTACIÓ UNITÀRIA:
18 h JARDINETS DE GRÀCIA (<M> Diagonal)
Mira també:
http://coordinadoralaboral15m.wordpress.com/2012/11/11/manifestacio-unitaria-14n-18h-jardinets-de-gracia-octaveta-cartell/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Barcelona] Manifestació alternativa unitària 14N "Aturem l’Europa del Capital"
13 nov 2012
se sap on acabarà?
Sindicato Sindicat