Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: altres temes
independència? de quí?
06 nov 2012
independència?
Independitzem-nos de la banca,
la patronal, els partits, el govern, l'estat ...INDEPENDITZEM-NOS DEL CAPITALISME!

Construim l'autoorganització de les classes treballadores.
En un moment com l'actual en el que gran part de la població treballadora estava assenyalant i llui-tant contra uns enemics molt clarament definits: l'oligarquia econòmica i política (banca, patronal i partits); On sortien a la llum casos flagrants de corrupció, amiguisme i clientelisme i de les estretes relacions entre classe política i empresarial... Entra en escena un nou actor que com una cortina de fum borra i fa oblidar el passat més recent de lluita i organització als barris i a la feina. La indepen-dència, la nació o l'autodeterminació és utilitzada i manipulada per CiU el partit de dretes, lliberal que està capitanejant les privatitzacions u retallades de Catalunya per tal d'aconseguir que la pobla-ció s’homogeneïtzi i no vegi les diferencies de classe que existeixen entre elles. Ara sota el paraigües de Catalunya els interessos irreconciliables entre les classes treballadores i la classe rica pretenen trobar-se en una abraçada fraternal. No deixem que ens confonguin d’enemics: l’Estat i el Capital, sigui aquest espanyol, francès o català!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: independència? de quí?
06 nov 2012
No ne sé que en treieu de vincular sempre independència amb Ciu i capitalisme..
Re: independència? de quí?
06 nov 2012
la qüestió és a qui serveix ara mateix l'estratègia nacional.
la qüestió és que ara mateix el que ens cal es crear i reforçar un front de classe.
i si no el fem ara, estem perduts (en tots els sentits)
Re: independència? de quí?
06 nov 2012
La questio es per que comencar la casa pel terrat. Independencia primer i despres ja vorem quin pais volem estimats cumbaias.
Re: independència? de quí?
06 nov 2012
quin pais vol, qui? aquesta és la qüestió, estimat nen de papà
Re: independència? de quí?
06 nov 2012
Jo ja sé quin país vull i no he d'esperar res ni a ningú!..

Aquest discurs de primer la independència i després ja es veurà és fals i trampós. Aquí tothom som grandets com per saber quin projecte polític defensem cadascú i si no pregunta-ho als putus convergents!!
Re: independència? de quí?
06 nov 2012
Independitzem-nos de la banca, ok. Independitzem-nos del capital, està previst.
Però això no és sinònim de "fora estats". Cal un puto estat fort per oprimir els opressors. Cal un exèrcit i cal poder per democratitzar l'economia. Molta boca i al'hora de la veritat us quedeuxerrant i xerrant del sexe dels àngels. Com es nota que no heu currat en la vida.
Re: independència? de quí?
06 nov 2012
No vull cap estat, Ni molt menys un exercit als que servir. No vull reprimir a ningú (a part de reprimir a l'opressor es impossible, en el moment que reprimeixes passes a ser un opressor i a qui oprimeixes oprimit,només es un canvi de papers no de sistema) fent el que tu proposes no serem millor que qualsevol estat capitalista o feixista.
Re: independència? de quí?
06 nov 2012
"Independitzem-nos del capital, està previst"

Juasjuasjuas! Sí, és clar, ara quan el Messies Mas faci el referèndum, si és que el fa, serà una qüestió clau.
Re: independència? de quí?
06 nov 2012
D'acord, tot el que vulgueu. defensar la independència= fer-li el joc a la burgesia, ergo defensem la unitat d'Espanya, que deu ser fer-li el joc a la classe obrera.

Quan anem a comprar les banderes amb el toro?
Re: independència? de quí?
06 nov 2012
Convençut jo de tu tornaria a l'escola per a millorar en comprencció lectora. Anar de bracet amb CIU en el cami que acaben d'obrir cap a una supusada independencia (que venin de CIU dificil de creure) en la tesitura actual es fer-li el joc a la burgesia catalana, defensar l'unitat d'espanya com a tal es fer-li el joc a la burgesia espanyola, i no tant espanyola, el que el poble hauria d'estar fent és lluitar contra aquesta xusma, dur la lluita de classes fins al final, en definitiva, defensar el nacionalisme (catala, espanyol, basc, yanqui o de tubmunku) es fer-li el joc a la burgesia, lluitar per abolir les diferencies socials (ja siguin de classe, sexe/sexualitat, color de pell o procedencia, etc...) es que lluites amb el poble o classe obrera si prefereixes, si parles de fer el joc a la classe obrera o poble significa que no et sents part del poble, potser es que ets part de la burgesia, aristocracia o alguna altra oligarquia.
Quan vulguis anem a comprar banderes tantes com vulguis i lo variades que vulguis, potser llavors descobriràs que totes serveixen igual per a rentar-te el cul.
Re: independència? de quí?
06 nov 2012
españa una y no 51!
Re: independència? de quí?
06 nov 2012
Quiza mejor ninguna,,,
Re: independència? de quí?
06 nov 2012
que llastima pep quan dius:
...Independencia primer i despres ja vorem...
si, això explica i reflexa molt la realitat de quines son les prioritats de molts indepes..., es clar diria que la majoria tenen la vida solucionada o bè molt d'apoyo de la familia... Per tant no es d'estranyar que tot el discurs de demanar un pais independent per tenir (o recuperar lo que estan re-tallant; en 2 anys s'estan carregan la lluita de 30 anys) més justicia socials i repartiment de la riquesa us queda molt, molt segundari...
Ara en aquesta possible transició, just es el moment de posar les bases, exigin un pais diferent
no aburgesat, pero es clar tot la rancunia per una espanya malvada, us pot mes i os ofosca i de fet m'he trovat molta gent indepes suposadament esquerrana etc que li es força igual si surt un CIU com tal de ser "lliures" a tota costa.
Re: independència? de quí?
06 nov 2012
Lluitar contra la reforma laboral i contra les retallades és fer el joc a la UGT i a CCOO..,i ser d'esquerres és fer el joc al PSOE..
Re: independència? de quí?
07 nov 2012
"comunista" no t'enteres de res! ¿saps que vol dir ser de esquerra?
Re: independència? de quí?
10 nov 2012
i tu ho saps? alliçona'ns ment divina

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more