Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Surt l’Agenda Llibertària 2013
06 nov 2012
Ja tenim l’Agenda Llibertària 2013. Un any més i van vint-i-quatre!
DSCF3514.JPG
DSCF3516.JPG
DSCF3517.JPG
Com altres anys, l’agenda és multilingüe i inclou el calendari menstrual, el calendari per programar-te les setmanes, el calendari 2013-2014, l’horari, el calendari del pagès, i clar el directori actualitzat de col·lectius anarquistes d’arreu, mantenim les pàgines per apuntar telèfons i augmentem les pàgines en blanc per prendre notes.

Enguany tornem a posar a cada mes una il·lustració i dos textos d’un autor (la biografia i l’aportació de la persona en qüestió a l’àmbit antiautoritari).

El preu final de venda al «públic», és a dir, a les persones individuals —siguin militants o no— és de 9 €; així la venem nosaltres, independentment de la quantitat d’agendes demanades. Tot el benefici va destinat a l’autogestió del Centre d’Estudis Josep Ester Borràs, un dels nostres projectes polítics.

Però els col·lectius o distribuïdores que al seu torn venen l’agenda a persones individuals, tenen un 30% de descompte, és a dir, ens paguen 6´30€ per agenda, també independentment de la quantitat d’agendes demanades. Entenem que aquest 30% de benefici que guanyen les distribuïdores, es destinarà a un altre projecte autogestionari i col·lectiu.

En definitiva, el què busquem és que els beneficis de l’agenda vagin sempre destinats a l’autofinançament dels projectes polítics, ja sigui el nostre o el de les persones que la compren per vendre-la; a la vegada, intentem evitar que, amb l’excusa política, es financiïn butxaques privades.

No podeu deixar de comprar-la, és la millor agenda del 2013!

Finalment, recordeu que per qualsevol consulta o comanda podeu fer-la enviant un correu a: agenda ARROBA berguedallibertari.org.

Moltes gràcies, salut i fins aviat!
Mira també:
http://www.bllibertari.org/surt-lagenda-llibertaria-2013.html
http://www.bllibertari.org

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa