Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
[Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
01 nov 2012
Crònica parcial entorn a algunes imatges tristament patètiques que vam veure ahir a la "Manifestació Anticapitalista" dins la "Jornada de Lluita" (molt importants les cometes) convocades principalment pel sindicat CGT.
broken-egg.jpg
Tot i envoltar-se de retòrica i estètica pseudo-revolucionària (punys alçats, "anticapitalisme", "lluita", "acció directa"), moltes de les companyes autònomes i anarquistes que ens vam apropar ahir a la manifestació de tarda convocada per CGT -amb el suport de CNT- ja sabíem que no podiem esperar res més que una passejada de cara a la galeria.

Fets com la suspensió de la convocatòria de vaga general, l'afluència de treballadors del metro de TMB* o l'anunci / amenaça al respecte d'un "cos d'ordre" intern ens havien deixat molt clar quin seria l'ambient general (de derrota) però, tot i així, vam decidir anar-hi igualment per estar al costat del que creiem que són treballadores en lluita i, per tant, companyes nostres. Tot i les poques expectatives però, mai hauríem pogut imaginar el que realment ens trobariem... I encara menys a aquestes alçades.

La manifestació en sí va transcòrrer sense cap glòria però amb molta pena, sent destacable únicament l'exageradíssima presència policial (unes 30 furgones, helicòpter, múltiples grups de secretes) i petits moments de tensió entre l'anomenat "cos d'ordre" i manifestants que van cometre la "provocació" de fer algunes pintades a oficines de bancs o, simplement, portar la cara tapada.

Ara bé, fins aquí, la cosa hagués quedat en una passejada / protesta més de les moltíssimes que hi ha cada mes i que ràpidament s'esvaeixen de la memòria col·lectiva, sinó fos pel que va passar al final.

Un cop la marxa va arribar davant la seu de Convergència, fortament blindada per antidisturbis i vigilada per secretes des de les cantonades, la manifestació sencera va iniciar una esbroncada general cap a l'edifici. Va ser llavors quan un parell de persones van llençar mitja dotzena d'ous de la façana, provocant una reacció per part del gruix de "companys anarcosindicalistes" de CGT que encara ens fa venir arcades: al crit de "provocadors" i "violents", un dels cegeteros es va llençar amb bogeria a colpejar a cops de puny a les persones que pressumptament havien llençat els ous, mentres la resta de manifestants del mateix sindicat cridava "fuera fuera" cap a la cua de la manifestació on s'aplegaven vàries companyes anarquistes.

Patètic. Delirant. Que algú que parla de "solidaritat", de "lluita", de "manifestació anticapitalista", titlli de "violent" a algú altre per llençar un ou (ni tan sols una pedra!) contra el símbol del partit al poder, tot això mentres intenta partir-li la cara salvatgement, és simplement una de les situacions més absurdes i penoses que haguem viscut en molt de temps. I encara ho torna molt pitjor que tot això fos aplaudit per gran part dels presents (molts d'ells encara vestits amb l'uniforme de TMB i que després van de víctimes perquè ningú recolza les seves aturades de servei).

És aquesta la solidaritat de la que parla CGT? Aquesta és la lluita "anticapitalista" que ens vénen? Com es pot mantenir un discurs radical i després formar cordons de seguretat que són encara pitjor que els mateixos mossos d'esquadra? Es pensen que sortint a fer el paripé pels carrers, amb 4 xiulets i les seves banderetes de plàstic, aconseguiran més del que han aconseguit UGT i CCOO (potser més alliberats i subvencions)?

Una cosa està clara, ara per ara sabem que no tornarem a deixar-nos enganyar: no recolzarem ni anirem a cap mobilització convocada per un sindicat, menys encara per un que s'autodenomina "anarcosindicalista" quan porten des del primer dia que es van fundar demostrant tot el contrari. Aquesta gent no està i, possiblement, no estarà mai del nostre costat de la barricada.



* sí, els mateixos que van reventar la vaga durant el World Mobile Congress; els mateixos que participen en redades contra migrants sense papers; els mateixos que criden a seguretat quan algú es cola.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
02 nov 2012
La simbologia del huevo de la foto es lo mas a lo que podemos aspirar en estos momentos. El sistema es el muro y nosotros el huevo. Me parece mal que se tenga que llamar al orden por lanzarlos, pero muchos estamos escamados y queremos conseguir objetivos.
Probad a participar en la vida sindical y traed con vosotr@s propuestas de acción. Os sorprenderíais de la aceptación. Pero por favor, buscad un poco de consenso.
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
02 nov 2012
Pos ja saps, no hi tornis que tampoc passa res si no vas.
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
02 nov 2012
La propera vegada agafeu tu i "les companyes autònomes i anarquistes" i munteu la vostra mani i la lieu amb qui vulgueu.

Ja està bé de parasitar les manis dels altres i a sobre dir el que s'havia de fer.
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
02 nov 2012
Dejando de lado que tirar huevos a la sede de ciu es algo que han hecho mil colectivos antes, creo que hace falta sentarse a hablar y reflexionar sobre lo que son las mani y para que sirven. Los yayoflautas la lian mas que ayer y todo el mundo aplaude. Pero tb habra que tener en cuenta que una manifestacion no es la revolucion aunque se quemen mil coches.

Si algo hay que aprender del movimiento abertzale es que cuando quieren asumen los incidentes sin problema. Cuando se lia se lia, pero los convocantes tienen toda la informacion y cierto poder de decision sobre el lio. En algunas manis no se liara nunca si lo deciden asi. Y si se lia sera obra de provocadores policiales y se le dara la vuelta a las acusaciones. Desde hace anyos en sus manis no se lia. Eso ocurre fuera de la mani. Y las manis quedan como demoatracion de fuerza numerica. La revolucion la trae la organizacion popular, no los disturbios.

De todas formas lo de ayer no llega ni a disturbio y la atitud paranoica de algunos manifestantes responde al miedo a ser victimizados. Pero realmente en su derecho estan como convocantes. Su mani sera como ellos decidan, y si no convocad la huelga vosotros.
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
02 nov 2012
Jo essent critic amb la convocatoria crec que va estar molt be i és un pas més, que dona força a tota una serie de gent, es va fer presencia, per primer cop es veu a bcn un sector sindical alternatiu, petit i basat amb algunes empreses com metro com a eix, pero que existeix i es reafirma

la pataleta d'aquests tarats imbecils es nomes una senyal que alguna cosa es pot anar fent, ara falta incorporar-hi mes gent

memorable
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
02 nov 2012
A l'últim: per primer cop? la mobilització de la vaga del 27 de gener, convocada per CGT, COS i CNT, érem unes 10.000 (1000 amunt o avall). En aquesta amb prou feines superàvem les 1500 persones, i els convocants eren els mateixos...

I als altres, que voleu que us digui: 1) no sóc anarcosindicalista i 2) no comparteixo per RES la reacció del servei "d'ordre" anarcosindicalista, ara bé, qui convoca la mani té tot el dret a garantir-ne el desenvolupament traçat.

Que algú unlitarealment decideixi fer el que vulgui és una imposició individual sobre els acords d'una majoria i una mostra d'autortarisme desacomplexat, o per lo menys jo ho veig així.

Així que ja sabeu: el proper 14-N, res d'anar amb CGT i CNT (que tenen servei d'ordre), res d'anar amb l'EI (que estaran en camapnya), res d'anar amb CCOO i UGT (per raons obvies...)

Munteu la vostra mani allunyada de totes i tots contents no? allà ningú dirà que es pot fer i que no.
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
02 nov 2012
Mentre s'organitzin forces de represió internes hi haurà gent que la liarà, encara que sigui per portar la contrària, i no m'extranya, fa falta que algú ho faci. Obviament seria dessitjable una manifestació unitaria, on succeis el que es decidís, però la existència de represió interna dins d'una manifestació es quasi el pitjor que ens podria passar, el pitjor: que aquesta fos efectiva. Seria el final de les manifestacions de força popular (que ja de per si estan força mortes).

Demostrar que les "forces d'ordre intern" son patètiques e inutils no es només questió de rabieta i ganes de liarla, es també un deure. Aquesta gent ha d'entendre lo miserable i ridícula que es la seva tasca. Algú els hi ha de parar els peus, ens hi juguem molt.

Crec sincerament que si hi haguès una noció de que una manifestació fos quelcom útil no hi hauria gent liant-la. Vinga, confessem, quans som els que anem a les manifestacions amb la sensació de que és una autèntica bejenada però... en fi... no volem deixar de fer-ho perquè com a mínim la gent surt al carrer. Doncs els que la lien van amb aquesta mateixa mentalitat, però a més decideixen que aprofitaran aquesta ocasió inútil per fer quelcom que ells consideren útil, encara que només sigui per descarregar ràbia i frustració.

Si una manifestació fos una cosa respectada (i als nostres entorns no ho es, i amb raó) dubto que certa gente s'atrevís a trencar la unitat.

Sobra dir que una manifestació amb forces de repressió internes no només no em sembla respectable sino que em fot força fàstic.

Els que envegeu tant altres moviments polítics penseu en conjunt, recordeu el motiu pel qual no simpatitzeu en aquests i penseu que potser els seus èxits estan fortament determinats per les seves misèries. Ho dic especialment per la típica enveja que tenen molts anarquistes de la força de moviments politics propers al comunisme. Recordeu que els comunistes tenen un discurs molt menys rupturista que els anarquistes i recordeu sobretot quantes coses aconsegueixen gràcies a la seva simpatia desmesurada amb la verticalitat. Si vosaltres pagarieu aquest preu endevant, però jo prefereixo ser un amant de la llibertat, no un amant de la pàtria.
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
02 nov 2012
La imatge de 4 gats, perquè amb la que cau, 2000 persones al carrer en un dia que havia de ser vaga "almenys a Barcelona" és un fracàs, de l'anarquisme i a sobre barallant-se entre ells a cops de puny és la major expressió de la DECADÈNCIA total d'aquesta corrent de pensament que tant influència havia tingut en el seu temps, i que avui ja no la té (igual que el carlisme, per exemple).
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
02 nov 2012
Entenc la crítica del company,però crec que és important respectar les consignes de la organització que munta les manis..
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
02 nov 2012
lo del día 31 va ser penós, molt pitjor que el 27-G; com es pot parlar de vaga i no fer res?
de veritat això no més passa a catalunya!
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
02 nov 2012
per cert, "sincerament", la situació actual "al menys a catalunya" es una mostra del FRACAS de l'esquerra en general, "amb la que cau".
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
02 nov 2012
jo també estic d'acord en no anar a més manis de CGT, però què farem quan el 14N convoquin conjuntament amb CNT i altres col·lectius?
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
02 nov 2012
ho dic perque lo més segur es que el 14n hi torni a haver mani unitaria d'assemblees de barri, sindicalisme alternatiu, etc i alli estarà cgt, que fem doncs els que estem en contra de cgt? no anar a les mobilitzacions? crec que ens haurem d'apanyar i veure les seves banderetes a les manis, però també haurem d'apendre el 14N a passar per sobre dels seus cordons de seguretat i merdes

acció directa
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
02 nov 2012
Se necesitan espacios de dialogo entre las diferentes visiones de lo que tiene que ser una mani. Y eso es dificil ante los "antiautoritaris" tan proclives a la clandestinitis
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
02 nov 2012
Molts cops parlem de l' EI com si fossin dimonis stalinistes, però aquests encara son pitjors..
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
02 nov 2012
copio y pego lo que dije en otro tema:

totalmente deacuerdo contigo

TOTALMENTE LAMENTABLE, pero que cojones tio? 1 tío tira 2 huevos a la sede de ciu y los de la cgt le parten la cara y todos le gritan "fuera! fuera!" por favor... cuando llegue a la mani estaba en el bloque de la cgt sin querer, eso era una puta marcha silenciosa de inútiles de 50 años, que son de la cgt pero no tienen ni puta idea de lo que es la anarquía ni el anarcosindicalismo... panda de comepollas, me cago en todas sus putas familias y en sus muertos, menos mal que fui a la cabecera y estaba la CNT ahí, luego a parte de lo que pasó con el tío que lanzo huevos, en la cabecera habían 4 o 5 encapuchadas, que empezaron a pintar bancos poniendo cosas tipo "14-N VAGA GENERAL", etc.. y va un puta flipado y bocazas de los cojones que no sé si es de la cgt, cnt o de nada y empieza a gritarles "para que os tapáis la cara cobardes, eso se hace a cara descubierta, que vergüenza" y toda la peña mirando, que lamentabla, encima luego va y le baja la braga del cuello a una encapuchada, estamos locos o que?

el retrasado este si me lee, eres tonto o poco te falta imbécil, ponte tu a pintar a los putos bancos con la cara sin tapar inútil, a ver que te pasa, puto deficiente mental.

entre esto y lo de la cgt... madre mia

PUTO ASCO DE CGT, miserables ratas traidoras

yo llegue tarde a la mani y cuando me incorpore en arc de triomf fue en la cola y solo habían cegeteros, hasta que fui a la cabecera..

y al bocazas imbécil que no paraba de increpar a las encapuchadas ya le dije que pagase él las putas multas
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
02 nov 2012
Ja, molt bé això de que els organitzadors / assistents tenen dret a decidir què passarà i que no a la seva manifestació PERÒ ESTEM PARLANT D'UN INTENT D'AGRESSIÓ MOLT VIOLENTA PER HAVER LLENÇAT UNS OUS! De debó considereu que el fet que algú llenci un ou afecta la imatge de la CGT? De debó penseu que us criminalitzaran per això? És mil vegades pitjor la imatge donada pel "servei d'ordre" que va causar més desordre que una altra cosa, actuant com veritables fanàtics amb menys de dos dits de front.

No sé qui us penseu que som, per altra banda, les autònomes i anarquistes: som treballadores (tant o més que vosaltres, "sindicalistes"), som estudiants, som aturades... I també som les úniques persones que recolzen i defensen les vostres vagues de merda, les que no agafem el metro en solidaritat, les que discutim amb la gent que us veu com la colla d'egoistes que sou cada vegada que els hi foteu el dia tancant el servei (si tant en contra de l'empresa esteu, perquè no obriu les portes d'una puta vegada i sense excuses patètiques?).

El 31 es va veure qui sou realment, una colla de panxacontentes només disposada a passejar perquè els hi han retallat una miqueta els sous: doncs per mí tant de bó us substitueixin a tots per màquines (ja ho estan fent, així que tots els que no feu la feina despreciable de ser revissor, teniu els dies comptats).
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
02 nov 2012
no es la primera cert, el 27g

al ultimo, mira de no llegar tarde valiente, que igual se hace la revolucion y a ti te pilla durmiendo, que te avisen las ratas traidoras de 50 que en mala hora te engrendraron ("nene que llegas tarde a la manifestacion")

se ha de ser gilipollas y cabronazo, gilipollas por no entender porque en esta mani no se queria follon y tener que pagar una nueva multa o fianza de algun milloncejo, cabronazo porque ni los primeros ni este ultimo seguro que pusiero un solo euro mientras Laura y los demas se comian detenciones y talego, y algo mas que gilipollas y cabronazo sin haberlo puesto y sabiendo toda la pelicula estar provocando otra mierda asi para que los que tienen un domicilio fijo y que la policia conoce acaben pagando otra putada de ese tamaño

http://cgtcatalunya.cat/spip.php?article7159

o como no acabar repitiendo lo de la Scala
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
02 nov 2012
cnt... la historia se repite, cgt y metro, si no se lucha contra las redadas en el metro, si no tienen nada contra los seguratas VIOLENTOS, si al fin y al cabo quieren solo mejoras para sus trabajadores, entonce, y hablo por mi, boicot al metro, y a sus manis, de ahora en adelante os apoyará... no se quién la verdad...
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
02 nov 2012
Para el rata de 50. El 29m hubo 113 detenidos en catalunya, de los que laura solo fue una mas. No se cuantos hubo de cgt. Pero de los 113 la mayoria lo fueron por participar en los piquetes de barrio o pueblo, y no por ser piquetes en empresas. Se le quitan a uno las ganas de hacer nada viendo tal nivelazo
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
02 nov 2012
Rata traidora, ¿En qué película vives, tío? ¿En esta mani no se quería "Follón" y a caso lo hubo? TODOS los manifestantes sabíamos dónde nos estábamos metiendo, con lo que se respetó a rajatabla lo de no liarla y NO PASÓ ABSOLUTAMENTE NADA durante toda la manifestación (y es todavía más penoso que este hecho lo vendáis como un "exito"). Ahora bien, lo que no esperábamos, como dice el texto, es que hacer unas pintadas o tirar unos putos HUEVOS fuera considerado como hacer "follón".

¿En serio creéis que ésto ("manchar" la fachada de un edificio con 4 huevos) os puede acarrear multas o fianzas de varios milloncejos? ¿De qué coño hablas de "domicilio fijo", te piensas que vivimos en las alcantarillas a caso? ¿Tanto MIEDO tenéis los trabajadores del Metro que ya no necesitáis ni que la policía os vigile? Ahora entiendo porqué tenéis unos convenios de mierda, porqué hacía más de 20 años que no ibáis ni siquiera a la huelga, porqué dejásteis tirados (cobarde y rastreramente) a vuestros compañeros del bus cuando lo del congreso de móviles.

En cuanto a lo poner dinero para Laura, será mejor que te calles la boca porque no tienes ni puta idea. Aunque a la CGT, precisamente, la pasta no os falta (ya se encarga el gobierno de ello) fuimos muchos los que pusimos de nuestros obreros bolsillos la contribución que pudimos, igual que hacemos cuando detienen a un autónomo, a un anarquista o a un indignado, colectivos que no se financian de la teta del Estado.

Y ya para acabar, lo del Scala no me extraña que sucediera habiendo como había entonces gente tan oportunista y miserable como vosotros: un infiltrado la lía y al mínimo atisbo de represión el 80% del movimiento "libertario" se caga patas pabajo y decide pasar de todo ¿Es así como pretendéis cambiar el mundo? ¿No sabéis que si algún dia pudiérais representar una amenaza para el status quo, por pequeña que fuera, el Estado utilizaría TODOS los medios para quitaros de enmedio? Por suerte, esta última opción no pasará JAMÁS con CGT, porque ya se vé cuál es vuestro objetivo a largo plazo: ocupar el sitio de CCOO-UGT y seguir chupando del bote, todo con un discursillo radical de salón.
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
02 nov 2012
Supongo que en CNT se hará una reflexión importante de todo lo que ha pasado y lo que ha supuesto esta huelga a nivel de participación, incidencia y demás, ahora que parece que se quieren hacer cosas nuevas.

Lo que si puedo decir es que CNT-AIT Barcelona no llevó cordón el otro día y que me parece lamentable el incidente del huevo.
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
02 nov 2012
No crec que a CNT li preocupi molt el que va passar... però si s'ha de reflexionar, millor desprès del 14N.

Estic d'acord amb el text de les companyes de dalt, fins al últim punt, o almenys que ho expliquin millor. El 14N hi haurà casi les mateixes convocatòries del 29M i en totes, ho volguem o no, ens trobarem a la CGT, vol dir això que l'altra opció es quedar-se a casa? Ho dic perque és més que probable, pel que he sentit, que es torni a intentar organitzar una manifestació forta a la tarde del 14N, com la frustada del 29M, i allí tindrem a la CGT, ho volguem o no. I a la mani anarcosindicalista hi haurà bloc llibertari, com a totes, i segur que algun grup autonom s'apunta.

Crec que el que hauriam de començar a fer és organitzar les nostres pròpies convocatòries o almenys blocs més grans que 100 persones. I desprès ens afegim a la mani que vulguem, però una mica diferenciats dels altres.

A preparar el 14N!
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
02 nov 2012
el que hauria de fer la CNT de Barcelona és deixar de ajuntar-se amb aquests traïdors, almenys en la CNT de la meva ciutat són anti-CGT, no entenc com a la CNT Barcelona li encanta ajuntar-se amb la CGT
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
02 nov 2012
Doncs perque no tots els sindicats de CGT són iguals, i perque si es vol anar sol acabem sent 2000 en canvi, quan es busca unitat, amb certs limits, arribem als 40.000 com el 29M. CGT Barcelona va estar al piquet de les 12 i poques queixes hi hagueren. Jo lo de la tarda del 31 ho enamarcaria més en el tema de les treballadores de metro, i no la CGT en conjunt.
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
02 nov 2012
El que s'ha de fer es deixar d'agafar el cotxe i montar en bicicleta.
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
02 nov 2012
La CNT de Barcelona se junta con la CGT porque así lo deciden sus afiliados.
Vosotros en vuestra ciudad os podeis juntar con quien os de la gana, tranquilos que no iremos a vuestra casa a deciros lo que teneis que hacer.
Desde luego lo que tenemos claro en Barcelona es que con quien no queremos nada es con unos grupos que sin dar la cara, ni participar en la organización de nada, con un discurso antisindicalista, nos parasitan y secuestran los actos que convocamos.
Y cuando las cosas no van como a ellos les gustaría, por su propia cobardía porque si ayer no reventaron la mani fue porque no se atrevieron, es culpa nuestra.
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
02 nov 2012
Pues yo no tengo tan claro que no queramos nada con esos grupos de los que hablas, me parece que pueden tener un discurso antisindicalista y no por eso tenemos que dejar de ir con compañeras de otros polos del espectro libertario.
De hecho, visto lo visto, yo preferiría ir con esos grupos y hacer manis de 1.000 personas a hacerlas de 40.000 con CGT...

Tampoco me parece justo acusarlos de parasitarnos las manis, ni el rechazo que muestras hacia gente que se expone a la represión para evidenciar el malestar social mediante una acción directa.

La manera de poder organizar manis que acaben cuando tienen que acabar es poniéndose en contacto con esos grupos, pero no queriendo nada con ellos vamos a ir cada vez a peor.

Y acabo, sólo quería que se viera que hay otras formas de pensar en la CNT-AIT de Barcelona. Maduraremos todo esto en las próximas asambleas.
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
02 nov 2012
"els de seguretat de la mani són pitjor que els mossos d'esquadra", hahahaha, realment parlar és gratis. La consigna anarquista és "maximum victimismus until the end of time"?
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
02 nov 2012
me parece q aqui hay los mismos respondiendose a ellos solos.

CNTista y Hugo quien me dice que estais en CNT-BCN?
quien me dice que los q rajan de CGT no son de la COS o vete a saber q.
Indymedia solo sirve para meter mierda, mas cuando lo de los huevos es la version de quien??
alguien tiene pruebas?? (y no digo q no sea verdad)
las cosas se hablan a la cara no en comentarios de no sabemos bien bien quien.
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
02 nov 2012
la brecha es más que clara, no existe grupo alguno que consiga aglutinar a "el movimiento libertario" en su conjunto..bueno y no se si nunca lo ha habidodo, lo que si parece ser es que nunca ha estado tan poralizado.. en el estado actual los sindicatos deberían haber atacado al sistema con todas sus fuerzas y haberse esforzado por aglutinar a los que como yo y otra gente no estamos en las asambleas etc.. (sí, también yo podría haberme acercado pero si no lo hago individualmente es porque tengo mis razones...) Y una vez más el sistema ha ganado.. no quieren lios y saben que la mejor manera es el paripé que El Govern montó con Laura y claro, dado el esfuerzo de desgaste que la CGT y la CNT (vaya, personas...) han tenido con el caso es de entender quee no quisieran lios... pero también comprendo que haya gente que tire huevos (aunque otros objetos serían más efectivos...) y gente que como yo ni siquiera nos acercaramos a la mani.. la identidad con el grupo ha muerto!! ya sólo nos queda luchar en nuestro entorno, eso si, sabiendo, que de cada una que se gana se pierden 2 ó 3. ¿Quién da más?
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
02 nov 2012
Lo único que valió la pena de toda la jornada fue ahostiar a los niñatos... ya es algo.
Si la próxima les pateamos la cabeza a sus amigotes drogotas nos ahorraremos la compañía de los macarras de buena familia que pululan por el movimiento ácrata de Barna.
¡Que se larguen a Sabadell a que les rían la gracia (y de paso a que les paguen las multas)!
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
02 nov 2012
Tu calla, troll, que se te vé a km que no eres más que un subnormal provocador que no ha pisado una manifestación en su puta vida. Eres tan tonto que probablemente ni siquiera te paguen a cambio de hacer de infiltrado.
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
02 nov 2012
buscan dividirnos y lo estan consiguiendo.
la cosa creo q es sencilla: respetar lo decidido previamente.
quien quiera meter mierda q la meta.
Nosotros tenemos nuestro camino: la lucha sindical y respeto al resto de luchas.
quien diga q somos una mierda nosotros, la COS el 15M el Ateneo de nosequé o quien sea, pues muy bien, seguid q ya os cansareis. A parte de que no se quien coño esta al otro lado de la pantalla. Lo q si se es que MUCHISIMA gente estamos hartos de los debatillos en indymedia ya que no sabes con quien estas hablando.
Arriba lxs q luchxn
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
02 nov 2012
per mi el més trist van ser les bocinas, tota la mani se sentia "meeec meeeec", que trsit.Intentaves cridar alguna cosa i quedaves ofegat pel "meeeec".

El que ja va ser acollonant és que una vegada que vem començar a cridar dues dones de devant es van girar!!! i em sembla normal perque resultava extrany senti crits en una mani!!! QUE TRIST

es poden parlar de mil coses sobre organització, vagues, accions, violència... però la realitat es que vas a una mani i no crida amb ràbia ni Deu.... a la mani de Can Vies (per altra banda molt currada per qui convocava) va ser igual un pur passeig, silenci silenci.

es per això que a la mani del 31 anaven amb bocinazos...per amagar el silenci. Pero lo pitjor es que eviten que la gent cridi, igual que les batucades, els altaveus i els microfons
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
02 nov 2012
Nenets! Una mani es per aixó...per "passejar".

Qui tingui ganes de gresca que s'ho convoqui ell solet... i de pas que truqui per telèfon als mosso i els digui el lloc i l'hora.
Però a les convocatòries dels demès ho resspectes el que hi ha o a partir d'ara et donaràn dos cleques ben donades!!! Ja,ja,ja!!!
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
02 nov 2012
meecc!! meeecccc!! meeeeccccc!! cgt, cnt, ugt la misma mierda es!

a-anti-antikapitalistas!
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
02 nov 2012
y algun rabioso peligroso [deja el speed, puede ser incluso que te conviertas en algo sociable)

"si no nos dejais montar nuestra festuki no volveremos a vuestras manis [ooeeee ooeeee ooeeee ooeeee] de obreros con casaca roja"
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
02 nov 2012
mejor el speed por la nariz ke el sindikalismo por vena
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
02 nov 2012
Yo estuve en la mani y no tuve constancia en ningún momento de que se echara a ostias a nadie ni por tirar huevos ni por ir encapuchado. A todo aquel que se le pidió que respetara la organización de la manni lo hizo, y desde aquí se agradece, pq para algo hay gente que la convoca y si no estamos de acuerdo con el carácter de la mani o bien no vamos o bien organizamos nosotros una como nos salga de los cojones. No seré yo quien defienda a la CGT pero en este caso las críticas no son justas ni ajustadas a la realidad.
Se está hablando mucho de lo que tiene que hacer la CNT-AIT de Barcelona...qué pasa, que ahora los de fuera van a poder decidir como se tiene que comportar un sindicato? Estamos en una época en la que es necesario aglutinar fuerzas y luchas si queremos llegar a algúnlado y el que no sea capaz de entender eso tiene un problema. Eso no quiere decir ser ni más ni menos anarcosindicalista, sino ser más responsable y consciente de la realidad.
Me parece de criajo afirmar que si no dejamos que se lie no volveréis a nuestras manis. Pues perfecto, no volváis. A ver si aprendemos que una idea no tiene más fuerza porque se queme todo a su paso..
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
02 nov 2012
Yo estuve en la mani y no tuve constancia en ningún momento de que se echara a ostias a nadie ni por tirar huevos ni por ir encapuchado. A todo aquel que se le pidió que respetara la organización de la manni lo hizo, y desde aquí se agradece, pq para algo hay gente que la convoca y si no estamos de acuerdo con el carácter de la mani o bien no vamos o bien organizamos nosotros una como nos salga de los cojones. No seré yo quien defienda a la CGT pero en este caso las críticas no son justas ni ajustadas a la realidad.
Se está hablando mucho de lo que tiene que hacer la CNT-AIT de Barcelona...qué pasa, que ahora los de fuera van a poder decidir como se tiene que comportar un sindicato? Estamos en una época en la que es necesario aglutinar fuerzas y luchas si queremos llegar a algúnlado y el que no sea capaz de entender eso tiene un problema. Eso no quiere decir ser ni más ni menos anarcosindicalista, sino ser más responsable y consciente de la realidad.
Me parece de criajo afirmar que si no dejamos que se lie no volveréis a nuestras manis. Pues perfecto, no volváis. A ver si aprendemos que una idea no tiene más fuerza porque se queme todo a su paso..
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
03 nov 2012
Lo ocurrido es lo que pasa por participar en manis con CGT, que busca más propaganda positiva que la supuestamente negativa que pueda desprenderse de una protesta en la calle. ¿Tardarán mucho en convocar una mani con el resto de sindicatos que viven del Estado o todavía les interesa mostrarse como una falsa alternativa?
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
03 nov 2012
Lo ocurrido es lo que pasa por participar en manis con CGT, que busca más propaganda positiva que la supuestamente negativa que pueda desprenderse de una protesta en la calle. ¿Tardarán mucho en convocar una mani con el resto de sindicatos que viven del Estado o todavía les interesa mostrarse como una falsa alternativa?
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
03 nov 2012
Lo ocurrido es lo que pasa por participar en manis con CGT, que busca más propaganda positiva que la supuestamente negativa que pueda desprenderse de una protesta en la calle. ¿Tardarán mucho en convocar una mani con el resto de sindicatos que viven del Estado o todavía les interesa mostrarse como una falsa alternativa?
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
03 nov 2012
Que es va agredir algú per llençar ous a la seu de CiU és un rumor. Tal succés no va passar.
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
03 nov 2012
Pues a mi si que me gusta la unidad de acción que se esta llevando en Barcelona de CGT y CNT-AIT. Estamos llegando a acuerdos de acción que nos están haciendo más visibles en la calle a ambas organizaciones. Por supuesto no es del gusto de todos, estoy seguro que en ambas organizaciones hay detractores. Lo que si que me parece totalmente fuera de sitio es que personas que funcionan al margen de cómo se toman las decisiones en ambas organizaciones, ni están en los debates internos, ni aparecen en las reuniones de coordinación, pretendan cambiar los acuerdos a los que llegamos. Teniendo una actuación de imposición y actuando como si de una vanguardia dirigente se tratara, pensando que la única verdad es la suya. Si alguien quiere convocar una Mani “dura” que la monte y que se apunte quien quiera, pero ya esta bien de infiltrarse en las Manis de los demás para hacer aquello que, o no tenéis capacidad de montar o no lo hacéis por cobardía, haced como en otros países de Europa.

No tiene nada de revolucionario, ni de anarquista imponer unas formas de actuar que no han sido aceptadas por los que organizan la mani, mas bien parece una manera cobarde si te has de esconder entre quienes según vosotros no estamos a la altura. Para el 14-N espero que tengáis capacidad de organizar vuestros actos sin dinamitar los que otros decidamos. Por cierto yo también estuve en la Mani hasta el final y no vi a nadie poner la mano encima de nadie, a ver si se ha creado una nueva leyenda urbana.
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
03 nov 2012
Jo estava allà i ho vaig veure amb els meus ulls, un subnormal de 40 anys llençant-se com un boig a donar cops de puny, els seus companys de la cgt cridant "fuera" "fuera" i un cop acabat el show encara l'havien d'agafar de l'ímpetu retrassat que portava!

El que és un rumor és que la manifestació del 31 fos "anticapitalista", simplement va ser un passeig patètic de treballadors del metro i botzines.

Per molt que ho volgueu ignorar, fills de puta, estem parlant de que es van llençar ous, ni follons, ni liades ni res d'això.
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
03 nov 2012
¿reuniones de coordinación? ¿en Barna? Entre CNT y CGT? CIENCIA FICCIÓN BARATA
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
03 nov 2012
doncs ja sabeu, no torneu a cap més mani de CGT o de CNT i munteu vosaltres la vostra, aviam quants sou prigats, es molt fàcil anar de purista per la vida.

Fer sindicalisme a les empreses, activisme als barris i construir poc a poc es pesat i no queda "guay", mola molt més anar de purista per indymedia i liar-la perquè si carregant-se una feina de mesos.

La nostra feina es sumar, sumar i organitzar la classe treballadora, els vostres grupuscles de quatre frikis que no foten un pal a l'aigua us podeu anar tots sols a liar-la on volgueu, aviam quan aguanteu. I aviam on estareu d'aquí uns anys.
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
03 nov 2012
No és incompatible sumar i sumar i organitzar la classe treballadora, amb realitzar accions més contundents. Gràcies a aquestes accions també s'han guanyat o avançat posicions en conflictes laborals. El problema és arribar un acord sobre com i quan cal realitzar accions més contundents. Però sembla difícil arribar algun acord entre "anarcosindicalistes" que els importa més que no es taqui el bon nom de la seva organització i en sortir a la premsa, i amb nihilistes que els hi suda tot acord i es dediquen a criticar el reformistes que arriben a ser els altres.

Però clar, defensar això és ser un niñato, que no sap el que diu,etc. quan alguns dels que ho defensem segur que portem més anys pencant que aquests "anarcosindicalistes". De tota manera estem parlant d'uns putos ous, que és penós que alguns s'indignin per això en una mani convocada per CGT i recolzada per CNT. Altre cosa seria que desenes de tios es fotessin a la mani i es dediquessin a rebentar bancs,etc sense esperar que aquesta acabés o fent la seva pròpia mani. PERÒ NO, ESTEM PARLANT D'UNS PUTOS OUS. molt trist tot plegat...
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
03 nov 2012
Jo crec que el problema no son el llançament d'ous. Dubto que a ningu li faci pena que la seu de diu s'ompli d'ous. El problema es que grups molt minoritaris anarquistes creuen a cada manifestacio que poden imposar la seva metodologia sobre les organitzacions convocants i les decisions que han pres aquestes. Aquests grups anarquistes-feixistes imposen a la resta les seves decisions en lloc on ningu els convida ni els vol, de fet tothom els rebutja. A part d'aixo l'analisi d'aquest grups anarquistes es infantilista i petit burges. Ara resulta (abans no?) Que la violencia es legitima, pero utilitzen la violencia perque si, tan es aixi que una mani sense violencia es una merda per ells, pero si es trenquen 4 vidres llavors es la ostia insurreccionaria. Per culpa de nens de papa lumpens com aquests el concepte insurreccio i revolucio s'ha convertit en una broma que ja no fa tremolar cap burges. Anem amb compte amb aquests lumpens que son els que el sistema utilitzara contra nosaltres per 4 pollastres d'speed.
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
03 nov 2012
Me gustaría mostrar puntos de vista diferentes a los que se han citado hasta el momento.

No voy a hablar en nombre de los principios o enfoques que posee mi sindicato, yo hablo en mi nombre, de aquello que veo y padezco para bien o mal.
Soy consciente de que gran parte de vosotras centráis vuestra crítica en CGT, aún así entiendo que mi organización, la CNT-AIT, no puede aludirse de gran parte de las críticas realizadas.


a)     Lo primero que me gustaría hacer constar es que considero que CNT-AIT, no es un sindicato anarquista, es simplemente un sindicato en el cual se desarrolla una forma de organización confederal.
Este hecho implica que aunque tengamos como meta el comunismo libertario, no es condición necesaria, ni que su afiliación lo persiga, ni que tengamos que asumir estrategias propias del anarquismo.
La realidad es que en el sindicato de BCN, podríamos constatar que una parte importante de su afiliación, ni se considera anarquista ni persigue ese fin.

b)     En mayor o menor medida, percibo que mi sindicato, el de Barcelona, posee un fuerte concepto de clase, ello implica que nuestros objetivos a corto y medio plazo, no pasen por asumir discursos o gestos de carácter o ideología “puramente anarquista”, entendemos ya que lo padecemos, que por muy reformista que sea, es preciso dotarnos de herramientas en pro de poder solucionar nuestros conflictos laborales y los de nuestras compañeras.
Es por ello que:
No queremos ser la vanguardia de nada ni de nadie, considero que nuestra praxis se ajusta a nuestros estatutos, nosotros no ofrecemos ni la anarquía ni la revolución, simplemente aspiramos a organizarnos en nuestros puestos de trabajo y poco a poco si podemos, ir cambiando la forma institucional de hacer sindicalismo.

c)     En relación a nuestros estatutos:
Somos una confederación, por lo que, si decidimos ir con “x” o con “y”, es nuestra responsabilidad fruto de nuestra asamblea, es decir BCN. Criticar a la resta de sindicatos de CNT por ello, me parece reduccionista y ignorante de nuestra forma de organización.

d)     Partiendo de los puntos a,b,c:
Considero que desde CNT-BCN fallamos.
El sindicalismo del s.XXI, no podrá tejerse como se ha hecho durante el s.XX o XIX, precisamos de abrirnos a las nuevas realidades sociales.
Eso implica darnos a conocer y conocer otros proyectos, salir de nuestro local, establecer contactos con gente que milita o participa de otros espacios que no sean el estrictamente laboral.
Apartar por instantes nuestras siglas no es olvidarlas, es saber que el mundo es más grande que ellas, me gustaría ver como la mayor parte de nuestra afiliación no sólo asiste a las movilizaciones que convoca el sindicato. Entiendo por qué también lo padezco, que la opresión en la actualidad viste de diversas maneras y no sólo se encuentra en los tajos.
Por ello considero sumamente importante el adentrarnos en otros espacios como lo son las asambleas libertarias que operan en Barcelona, y si es posible y como comento, dejando de lado las siglas.

Ahora podemos y podréis entender que:

a)     Ha existido una desconexión entre los diferentes movimientos libertarios y la CNT-AIT Bcn.
b)     Que ello no implica que esto hecho tenga que continuar existiendo, todas y todos podemos cambiar esto.
c)     Emitiendo juicios por una y otra parte sin conocer las realidades asociativas o individuales que poseemos, no se contribuye a acercar puntos de vista o gestos, es más, operamos en pro de generar más brechas inútiles.
d)     La realidad que padecemos implica intentar generar consensos, las cosas están feas y más feas se pondrán, nos entendemos o se nos continuaran comiendo.

Por ello:

Crítica a mi sindicato.
De nada sirve montar cordones de seguridad, si antes no hemos intentado gastar todos los medios a nuestro alcance, para poder intentar consensuar con la resta de colectivos o individualidades, en cómo se tienen que desarrollar los acontecimientos.
Salgamos de nuestro local, colaboremos en los barrios y conozcamos a aquellos que algunos de los nuestros tildan de parásitos o locos.
De esta forma y sólo de esta forma, entenderemos que al fin y al cabo, ellos no son tan ajenos a nuestros problemas ni tan diferentes en nuestras contradicciones.

Crítica a los que nos critican.
Conocernos no implica afiliarte ni militar en nuestro proyecto, simplemente es entender que por mucho que nos pesen históricamente nuestras siglas, el hecho de estar militando en una organización formal, implica de forma intrínseca, el adoptar una serie de medidas que generen no autodestruirnos (y no me refiero a cordones de seguridad).
Tal y como están las cosas, los costos que se derivan de que en nuestras manis se lie, son inasumibles para nuestra organización.
Por otra parte, a nuestras movilizaciones acuden personas que no tienen porqué estar familiarizadas con la violencia (legítima) de los disturbios. Este hecho genera que tengamos que adoptar a mi juicio, estrategias normalizadas socialmente de movilización, (manis pacíficas).
Me parece tan autoritario montar cordones de seguridad, como romper las intenciones con las que se van a manifestar, una gran parte de la gente que acude a nuestros eventos.

Por lo demás, espero recibir muchas críticas.

PD: Me parece completamente exagerada la respuesta que le dieron los de TMB a la gente que tiró los huevos, aún así entiendo que tal vez sólo fue un sindicato y no la totalidad de la CGT de BCN.
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
03 nov 2012
Els que dieu que lo dels ous i les hosties es un rumor, sou uns mentiders, jo estava present amb mes companys quan dues persones a cara descoberta no anaven ni tapats van llençar els ous i vaig veure com la gent els cridava "fora, fora" i un energumen els perseguia entre la gent els va agafar i agredir! i el pitjor va ser que gran part de la gent del voltant els estaven agafant perque no es poguessin moure...
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
03 nov 2012
Els que dieu que lo dels ous i les hosties es un rumor, sou uns mentiders, jo estava present amb mes companys quan dues persones a cara descoberta no anaven ni tapats van llençar els ous i vaig veure com la gent els cridava "fora, fora" i un energumen els perseguia entre la gent els va agafar i agredir! i el pitjor va ser que gran part de la gent del voltant els estaven agafant perque no es poguessin moure...
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
03 nov 2012
"de fet tothom els rebutja"

Parla per tu. De fet hi ha afiliats del teu sindicat que aplaudeixen quan hi ha destrosses.

Aquí com sempre el problema és que uns van sobrats d'hormones i els altres de "seny". Així és impossible entendre's.
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
03 nov 2012
Lo dels ous va passar, qui ho vulgui negar no estava allí. Un cegetero, animat per altres, es va llençar a pegar cops de puny a un xaval que acabava de llençar un ou a la façana de la seu de CiU. Curiòs que fa uns mesos CGT criticava la repressió contra gent pel fet de cremar uns papers però ara anem de repressors per llençar un ou. UN NOU. Sou xusma i vigileu perque el 14N la cosa serà diferent.
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
03 nov 2012
Jo només tinc un petit dubte després de llegir aquest pergami digital de les discussions i les batusses entre unes i altres. I és un petit dubte per al autor del text, que poter alguna pot puntualitzar o ajudar a respondre.
L'asterisc del final del text, ¿d'on carai surt?

Més enllà del dubte, el que s'ha de tenir clar és que jornades com la del próxim 14N (o del 29M, o el 29S, etc) superen les sigles, les estructures i cualsevol delimitació identitària que se li vulgui imposar.
No estem parlant de que un comité d'empresa convoca a una xiulada per millorar el seu propi conveni, estem parlant d'una Vaga General, on hi participa tothom , fins i tot els joves árabs "desclassats i lúmpens "del Raval, els grups d'afinitat de barris o col·lectius autónoms. amb el cual , el límit de la C, la G, T, la N, la C o les lletres que siguin, simplement, sobren. I és la meva humil opinió.
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
03 nov 2012
hay mas maneras de hacer de uno una marioneta ke ofrecer 4 pollos, de ti seguro ke con decirte ke te vas a comer el marron de otro y ke son 15 años hacen contigo lo ke deseen, solo hay ke ver tus reflexiones y lo bien amueblada ke esta tu cabeza, de todas maneras no es tan mal negocio salvarte tu para ke pringuen a unxs cuantxs autonomxs feixistes, ¿no?
a mi que me expliquen esto
04 nov 2012
" cuando llegue a la mani estaba en el bloque de la cgt sin querer, eso era una puta marcha silenciosa de inútiles de 50 años, que son de la cgt pero no tienen ni puta idea de lo que es la anarquía ni el anarcosindicalismo... panda de comepollas, me cago en todas sus putas familias y en sus muertos, menos mal que fui a la cabecera y estaba la CNT ahí, luego a parte de lo que pasó con el tío que lanzo huevos, en la cabecera habían 4 o 5 encapuchadas, que empezaron a pintar bancos poniendo cosas tipo "14-N VAGA GENERAL", etc.. y va un puta flipado y bocazas de los cojones que no sé si es de la cgt, cnt o de nada y empieza a gritarles "para que os tapáis la cara cobardes, eso se hace a cara descubierta, que vergüenza" y toda la peña mirando, que lamentabla, encima luego va y le baja la braga del cuello a una encapuchada, estamos locos o que?

el retrasado este si me lee, eres tonto o poco te falta imbécil, ponte tu a pintar a los putos bancos con la cara sin tapar inútil, a ver que te pasa, puto deficiente mental.

entre esto y lo de la cgt... madre mia

PUTO ASCO DE CGT, miserables ratas traidoras

yo llegue tarde a la mani y cuando me incorpore en arc de triomf fue en la cola y solo habían cegeteros, hasta que fui a la cabecera..

y al bocazas imbécil que no paraba de increpar a las encapuchadas ya le dije que pagase él las putas multas"
---------
o aixo

"passeig patètic de treballadors del metro i botzines.

Per molt que ho volgueu ignorar, fills de puta, estem parlant de que es van llençar ous, ni follons, ni liades ni res d'això."

------
esto me parece ya muy claro:

"No sé qui us penseu que som, per altra banda, les autònomes i anarquistes: som treballadores (tant o més que vosaltres, "sindicalistes"), som estudiants, som aturades... I també som les úniques persones que recolzen i defensen les vostres vagues de merda, les que no agafem el metro en solidaritat, les que discutim amb la gent que us veu com la colla d'egoistes que sou cada vegada que els hi foteu el dia tancant el servei (si tant en contra de l'empresa esteu, perquè no obriu les portes d'una puta vegada i sense excuses patètiques?).

El 31 es va veure qui sou realment, una colla de panxacontentes només disposada a passejar perquè els hi han retallat una miqueta els sous: doncs per mí tant de bó us substitueixin a tots per màquines (ja ho estan fent, així que tots els que no feu la feina despreciable de ser revissor, teniu els dies comptats)."
--------------

és trist però és aixi, a buen entendedor pocas palabras faltan, algu que li hagin "retallat una miqueta els sous", per la meva part crec que no estaria de més que tant cnt com cgt es plantejessin si alguns discursos o actituds generen aquestes "idees" i si això té a veure amb el sindicalisme i la solidaritat obrera, de classe treballadora, ei que igual si eh?
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
04 nov 2012
q mania en mezclar cgt con cnt. Me parece q poco tienen q ver. A parte de que en la mani habían otros sindicatos: COS y movimientos sociales: 15M.
Lo de los huevos patetico
Re: [Ahir] Fàstic i pena a la manifestació "anticapitalista" de CGT / CNT
05 nov 2012
Para algunos que no se enteran. la cabecera de la mani del 31 estaba compartida por CGT y CNT.lo digo para el que se fue a la cabecera para no estar con CGT, que no os enteráis. La manifestación la convocaban cgt, cnt, cos, 15 m, asambleas de barrio y todos asumieron el caracter de la mani.
deberíais escupir vuestra rabia contra los verdaderos enemigos. a mi la cgt de barcelona me parece que ha dado un paso de gigante desmarcándose de lo que haya acordado la cgt a nivel estatal. y somos muchos los que aplaudimos que la cgt y la cnt en barcelona trabajen juntos.
a quien habría que fundir es a todos los que llevan meses gritando por una huelga general y el 31 no estuvieron en la calle. y como dicen por ahí los que no quieran ir con la cgt y la cnt, montaros vuestras propias manis a ver cuantos sois.....
Sindicato Sindicat