Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
IV Mercat Sense Diners + Taller Bicis + Dinar Vegà + Poesia
28 oct 2012
Us recordem que el IV Mercat Sense Diners se celebrarà aquest diumenge, 28 d’octubre, a les 12.00 h al passeig de Sant Joan (cruïlla amb carrer Provença, <M> Verdaguer). Tot i que es va proposar inicialment diumenge passat, la data va haver de modificar-se a causa de l’avís de pluja per a aquell dia. Us convidem a totes a anar-hi i participar-hi, tant del mercat d’intercanvi com del dinar popular.
A5p8UTACMAAQGCO.jpg
Després de l’anterior mercat del juliol marcat per la pluja i després de solidaritzar-nos amb la nostra veïna per tal d’aturar el seu desnonament, des de la Xarxa de Suport Mutu de l’Eixample Dreta us volem convidar a totes a participar en el el IV Mercat sense diners.

El funcionament del mercat és lliure. Tu decideixes si regales o intercanvies, i negocies amb l’altra persona en quines condicions ho vols fer. Vine amb allò que ja no vulguis, posa la teva pròpia taula o llençol, i emporta’t el que necessitis!

A més, hi haurà dinar popular a 3 euros, per tal d’autofinançar la Xarxa i passar una bona estona totes juntes. Tenim bastantes taules, però no per tothom, de manera que si no us voleu arriscar porteu el vostre llençol per si acàs. No es fan reserves.
Mira també:
http://dretsocialseixample.wordpress.com/2012/10/14/2110-12-00-h-iv-mercat-sense-diners/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat