Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Assemblea oberta per crear un espai d'autorganització al Baix Maresme #VagaGeneral #14N
27 oct 2012
En vista de la propera vaga del 14N, un conjunt de persones vinculades als moviments socials de la comarca trobem necessari crear un espai per tal de que la gent del Baix Maresme s'autorganitzi.
Davant d'aquesta necessitat existent fem una crida a trobar-nos. Som estudiants i treballadores, aturats i sense papers, som totes aquelles persones que patim l'ofensiva de retallades i privatitzacions, desnonaments i acomiadaments. Observem que ens trobem immersos en la precarietat laboral i davant d'un conflicte social sense precedents, i entenem que no podem quedar-nos de braços creuats. Així doncs apostem per crear una xarxa sòlida i alternativa per fer front a l'atac que estem rebent. Una xarxa que ens permeti organitzar-nos i coneixe'ns, compartir experiències i treballar plegades. Som moltes les que estem en situacions complicades i ara més que mai cal estendre els braços de la lluita i solidaritat.

Cal esclarir que es una trobada organitzada des de la base, sense la intenció d'anar més enllà d'allò que entre tots i totes decidim. Es una trobada per a treballar colze a colze des de la sinceritat i les ganes de construir plegades la nostra alternativa.

Així doncs convidem a totes aquelles persones que vulguin participar d'aquest espai a venir i participar, alhora que us instem a fer la màxima difusió possible.

L'assemblea tindrà lloc al Casal Popular Atzari de Vilassar de Mar (Passeig dels Pins S/N, a 5 minuts de l'Estació de Vilassar de Mar) a les 20:30 del proper dimarts dia 30 d'octubre.

Us hi esperem.
Abraçades.


Nosaltres

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat