Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
[Avui BCN] Mossos ataquen octogenaris dels Iaioflautes
27 oct 2012
Teletips extrets del Setmanari La Directa.
27/10 13:27 - Avui els i les iaioflautes de Barcelona han celebrat el seu primer aniversari. Per això, han volgut entregar un manifest al president de la Generalitat, Artur Mas. La resposta dels mossos a les portes del Palau de la Generalitat ha estat contundent: cops, empentes i agressions. Dos iaioflautes han estat atesos per una ambulància.

13:54 - Quatre furgonetes d'antiavalots dels Mossos d'Esquadra envolten desenes de iaioflautes a la plaça de Catalunya. Els agents van encaputxats i sense número de placa. Un avi de 84 anys està retingut entre dues furgonetes. Amenacen amb detenir-lo per participar a la protesta de la plaça de Sant Jaume.

13:59 - Finalment, la pressió de la gent que s'ha concentrat al voltant dels furgons dels Mossos d'Esquadra ha forçat que l'avi de 84 anys quedés en llibertat després de ser identificat. Els antiavalots han marxat de la plaça Catalunya de Barcelona enmig d'una forta esbroncada on s'hi han sumat diversos vianants.

...

Tot sota les ordres del mateix partit que durà Catalunya a la "llibertat"... Això és la guerra!

El 31 d'Octubre i 14 de Novembre s'ha de sortir al carrer i tenir molt clar qui és l'enemic, encara que s'amagui sota una senyera o estelada!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Avui BCN] Mossos ataquen octogenaris dels Iaioflautes
29 oct 2012
L'enemic pot portar senyera si és un mosso. Els qui portarem l'estelada no som els enemics, que per alguna cosa anem a la vaga. A mi que m'assenyali a algú que li obr% el puto c&p. Pallaso.

A veure si aprofitem menys les agressions de la policia autonòmica per fer espanyolisme, gossos del CNI.
Re: [Avui BCN] Mossos ataquen octogenaris dels Iaioflautes
29 oct 2012
Per el de d'alt: NO entens res!!, no està dient que totes les persones amb estelada siguin l'enemic , però per exemple "ARA" que CIU s'ha tornat "independentista" s'envolcalla amb l'estelada,això sí, la de color blau.
Re: [Avui BCN] Mossos ataquen octogenaris dels Iaioflautes
30 oct 2012
que retrassat que és el primer comentari...
Sindicat Terrassa