Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Abril»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: corrupció i poder
Deute de tots els partits amb la Caixa. Parlem?
25 oct 2012
Imatge del deute prou clarificadora de perquè no hi ha cap partit d'esquerra real que planti cara a les estructures de dominació d'aquest país.
31.jpg
Pels qui no teniu memòria, als 90 ERC va iniciar una campanya que es deia "Catalunya Lliure de peatges". A la que va anar a més, la Caixa els va picar el crostó i la campanya va desaparèixer, tot i la bona acollida social que tenia.

PS: Mireu quin és el 2n partit que deu més quartos. Això també explica moltes coses...

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Deute de tots els partits amb la Caixa. Parlem?
25 oct 2012
També estaria bé que algúna persona que tingui la dada concreta digui de quan era el crèdit que va demanar la CUP per poder fer la campanya per les europees. Que jo sé que es va demanar però mai vaig voler, per no emprenyar-me encara més, el valor exacte. Però en els temps que corren és més important que mai que aquestes coses surtin a la llum per a que la gent que creu que la CUP ha de ser realment una candidatura d'unitat popular i no un partit els marquem uns límits clar als cap cuadrats que volen el contrari, i ens estan arrossegant a això.
Re: Deute de tots els partits amb la Caixa. Parlem?
25 oct 2012
L'últim maximum clatellot també parla, llumyanament,d'això.
Aqui el podeu sentir:
http://maximumclatellot.blogspot.com.es/2012/10/no-ens-han-desillusionat
Re: Deute de tots els partits amb la Caixa. Parlem?
25 oct 2012
La CUP no ha demanat cap crèdit a les europees perquè mai no s'hi ha presentat.

I per a les elecions al parlamentet del 25 de novembre la CUP no ha demanat cap crèdit a cap banc, ni un ral. Res. Amb quatre euros i a continuar pencant als carrers.
Re: Deute de tots els partits amb la Caixa. Parlem?
25 oct 2012
Jo no hi era al 2003, sóc a la CUP des de fa 6 mesos, i estic en contra de demanar crèdits. En qualsevol cas, el problema de fons per mi és veure l'elevat nombre de DEUTE dels partits i en que es tradueix després això (i això només és de la Caixa, veig, no exclou que els partits deguin a altres entitats financeres).

En tot cas, veig 5 partits com a deutors, no hi veig la CUP, i "curiosament" aquí només es parla de la que no deu i no dels que sí deuen. I crec que seria el més interessant, aclaren certes decisions incomprensibles del tripartit per exemple, com ara certes concessions.
cup a les europees? quan??? Al 2004!!!
25 oct 2012
Simplement amb buscar al google mira que surt:
http://ca.wikipedia.org/wiki/Candidatura_d%27Unitat_Popular

2004: «Amb la CUP, l'Esquerra Independentista a Europa»

El 17 de gener, a l'assemblea de l'Assemblea Municipal de l'Esquerra Independentista (AMEI) per valorar les eleccions municipals de 2003, es debaté la proposta de presentar una llista electoral a les eleccions al Parlament Europeu. Segons Albert Botran, s'assumia que l'objectiu "no era obtenir un diputat al Parlament Europeu, sinó aprofitar la conjuntura electoral per donar conèixer el projecte de la CUP arreu del país, més enllà dels municipis en els quals hi havia un nucli existent"; fins al moment els nuclis de la CUP eren pocs.[6] Després d'aprovar la proposta a Manresa es traslladà el debat a les diferents organitzacions de l'EI. Per una banda, Endavant-OSAN es posicionà contrari per raons polítiques i pràctiques, com la manca de recursos per fer una campanya desitjable i la visió de centrar-se en l'àmbit municipal i la priorització de la campanya al carrer contra la constitució europea per part de les organitzacions de l'EI. Per l'altre banda, hi havia Maulets, Terra, Llibertat i l'MDT que argüiren a favor; MDT justificava el seu posicionament a la necessitat de reforçar l'estructura nacional, a la necessitat de visualització del projecte arreu dels Països Catalans, entre d'altres.[6]

El 20 de març se celebrà una Assemblea Nacional Extraordinària de la CUP a Vic on es decidí finalment presentar-se a les eleccions europees, després d'escoltar i valorar els posicionaments de les diferents organitzacions de l'EI. La llista va ser encapçalada per Jesús Artiola i Xavi Oca i s'impulsà el manifest Amb la CUP, l'Esquerra Independentista a Europa per recollir suports a la candidatura.[6][7]

Els resultats van ser realment minsos: 6.185 vots (0,29%) a Catalunya, 697 (0,04%) al País Valencià i 103 (0,04%) a les Illes Balears. Com que en aquestes eleccions hi havia circumscripció única la CUP va obtenir 8.180 vots (0,05%).[8]

Tanmateix, la tasca desenvolupada durant la campanya electoral provocà una gran mobilització dels sectors independentistes afins a la CUP i es donà a conèixer a nous sectors de la població. Aquest fet, tingué com a conseqüència la creació de nous nuclis de suport que a la llarga molts s'acabaren constituint com a CUP al seu municipi, un cas destacat va ser la CUP de Berga.[6]
Re: Deute de tots els partits amb la Caixa. Parlem?
25 oct 2012
I també he trobar aquest comentari d'indymedia precissament d'aquella època. http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/124916/index.php

Quí és MDT?
Són els mateixos que van proposar que les CUP anessin a les europees, ells diràn que no que ho va demanar el "poble" o la CUP de no sé on, el cert idea d´ells, ja sabem qui és qui en cada moment i tothom sap que va ser cosa del MDT.
Aquesta campanya a part de ser la més nefasta de les campanyes que mai ha fet l'esquerra independentista a nivell polític, només cal veure els resultats numerics i pràctics, 7.000 vots i cap CUP nova des de llavors amb un mínim de recolzament social (si és cert que a Riudoms hi ha CUP i també a Palamós, però al lavabo de casa meva si ens ajuntem 3 persones hi ha més gent que en aquestes CUP!). No contentes amb aixó les CUP s'han convertit en la ruina del moviment, han gastat tots els recursos dels que disposaven per a fer feina municipal en una sola campanya, EN UNA SOLA CAMPANYA!, i no contentes amb aixó han hagut de demanar un crèdit per pagar la resta de campanya, HAN DEMANAT UN CRÈDIT PER PAGAR LA MALA GESTIÓ, han hipotecat no només la feina municipal durant la campanya, sinó la feina que ara s'hauria de fer a nivell nacional des de les CUP, és a dir formació en aspectes claus de la lluita municipal, coordinació de les candidatures, etc... però pel que es veu aixó no és important, ho és més tornar a la bassa d'oli, i continuar amb campanyes estupides des del punt de vista de la lluita municipal, Constitució europea, estatuts, i la següent que serà? Demanar unes altres olimpiades? Va dedique-vos a fer lluita municipal i deixeu la política nacional per a les organitzacions polítiques, o sinó dedique-vos també a fer de sindicat d'estudiants i d'organització antirepressiva o ecologista, posat a ingerir terrenys politics millor triar-ne un on els resultats es puguin veure!
Visca la lluita municipalista de l´esquerra independentista!
El combat maulet continua! NO PASSARAN!
Re: Deute de tots els partits amb la Caixa. Parlem?
25 oct 2012
Que jo sàpiga, no es tenen resultats electorals si no hi ha un banc al darrere. Sempre ha estat així.

La marca CUP és molt llaminera, així que tard o d'hora hauran d'estampar la signatura en un contracte de crèdit. Ara bé, no en veurem dades als diaris fins 1 any després del sufragi finançat.
Re: Deute de tots els partits amb la Caixa. Parlem?
25 oct 2012
La CUP està neta. Cal un front al parlament, són gent incorruptible, pel simple fet que si un parlamentari de la CUP desobeeix les bases li fotem una p#llissa a la propera mani que gosi venir. I punt.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more