Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: laboral
31 d’octubre "Jornada de lluita”
24 oct 2012
44543_435803589817439_1923393693_n.jpg
31 d’octubre “JORNADA DE LLUITA” Proposta de CGT als treballadors de Parcs i Jardins”

VAGA DE CONSUM (el #31-O no compris, no entris als bars, ... no et gastis ni un €)

MANIFESTACIÓ UNITÀRIA 18 HORES Arc del Triomf

La CGT manté la cobertura de la vaga per a tots aquells treballadors que vulguin participar en les accions del dia 31-O (12 hores Piquet Plaça Catalunya, concentracions…)

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 31 d’octubre "Jornada de lluita”
24 oct 2012
Amunt la lluita o estem acabats.
Però només dir que si es llança un farol almenys aguantar-lo fins el final. O es pert la partida. La credibilitat ara està prou enfonsada.
Fa falta un únic sindicat fort i realment alternatiu, o estem acabats.
Re: 31 d’octubre "Jornada de lluita”
24 oct 2012
El que he vist jo estan fora dels sindicats.

1. CGT convoca sola. Treu el típic comunicat.

1.1 Informacions contradictories:
·Des d'alguns llocs de CGT es diu que s'ha estat parlant i encara s'està parlant amb altres sindicats i moviments alternatius.
.Altres llocs diuen que han anat a la seva
·Comencen a sentir-se veus dient que ho fan per destacar, per intentar guanyar socis als sindicats grocs, etc...

2. CCOO i UGT parlen de convocar el 14

2.1 Ara sento que CGT desconvocara. Que estan esperant a que CCOO i UGT convoquin oficialment pero q dspres desconvocaran. Que ho estan parlant.

3. CNT Barcelona convoca.
3.1. Es segueix dient que es desconvocara i que CNT si CGT desconvoca tmb desconvoca. Segueix sense estar molt clar el que passarà

4. CCOO i UGT convoquen oficialment
4.1 Segueixen els rumors

5. CGT manté la convocatòria de vaga però canvia el sentit a una jornada de lluita


-------------------------------------

Estem a ple segle XXI. Per treure un comunicat que la gent llegeixi no has d'anar a la impremta. Pots utilitzar internet.
Cal que hi hagi un mínim de comunicació per part dels sindicats amb un tema tant important com és 1a vaga general.

No em sembla malament que CGT convoqui sola si realment veu la oportunitat d'avançar-se als grocs i té un mínim contacte amb els altres sindicats i moviments socials. Però és que no es sabia. Uns deien que si amb la boca petita. Els altres que no.

CNT igual. Un cop es sap que CGT convoca pq no es fa un comunicat explicant com estan les coses? Si hi haurà debat intern per si convocar o no, si hi ha contactes amb CGT, etc, etc...

Des de fora ho he viscut com si tothom del meu voltant sabes que passava i que anava a passar però jo era incapaç de trobar informació de primera mà sobre el que estava passant. No sabia si a l'endemà CNT, COS i el 15M convocarien o directament es desconvocaria.

Realment no tinc massa experiència. Però m'ha semblat tot un procés totalment disconnex. Hi havia ganes de fer una vaga al marge dels grocs. Algunes assemblees de barri si han afegit. Se'n va fer una a Pç Catalunya per parlar del tema.
Però collons, els sindicats haurien de tenir més fermesa. Jo puc entendre que no se sàpiga si es convocara o no (més tenint en compte que hi ha més funcionament assembleari que en els grocs), però almenys saber si es tractarà. Que hi hagi un debat.

---------

I ara mateix igual. Ja sabem que anirem a la del 14N i que aquesta queda en jornada de lluita (que aquí a BCN pinta que pot ser potent). Però CNT va dir que treballaria per fer una convocatòria al marge dels grocs amb els altres sindicats alternatius (entre ells CGT, ho deien explicitament). M'agradaria que sortís un comunicat clar, firmat per CGT i CNT, que diguessin si treballaran o no per una vaga general a banda dels grocs.
Re: 31 d’octubre "Jornada de lluita”
24 oct 2012
tot plegat és bastant patètic: la cgt s'ha rajat i ara fa "jornada de lluita" i la cnt ha fet seguidisme del més trist que es pot fer.
Re: 31 d’octubre "Jornada de lluita”
24 oct 2012
1.) La CNT sempre ha reconegut que no té força per convocar una Vaga General.
2.) CNT tenia com acord fer vaga si convocaven els grocs i intentar desbordar la seva convocatòria de passejades d'alliberats.
3.) CNT apart de convocar quan ho fessin els grocs, estava treballant conjuntament amb CGT i SO per poder tirar endavant una Vaga General amb tot el sindicalisme combatiu oposat al pacte social i amb altres moviments com el 15m, assemblees d'aturats,etc
4.) CGT convoca vaga ella sola (yo me lo guiso yo me lo como), quan desde CNT es demanava convocar la Vaga tots els sindicats possibles que s'oposen al pacte social.
5.) CNT no va a una Vaga amb CGT perquè pensa que no tindrà prou-te força i que en moltes poblacions no hi ha un treball previ amb CGT. A Barcelona decideixen anar amb la Vaga amb CGT perquè consideren que si que hi ha hagut aquest treball previ,etc I com que cada sindicat es autònom en el seu àmbit mentre no boicotegi els acords, es respecte la posició de Barcelona, tot i no compartir-la.

No som nosaltres els que volem competir amb CCOO i UGT per la representativitat dins els comitès, nosaltres volem destruïr-los, és per això que apostem per un model diferent, les seccions sindicals i les assemblees.
Re: 31 d’octubre "Jornada de lluita”
24 oct 2012
sigui com sigui crec que és molt poc seriós tot plegat. Per la cgt: ara convoco, ara dic que estic buscant suports, ara dic que es vaga general i de consum, ara dic que convoco amb CCOO i UGT i tot queda amb una "jornada de lluita" (això si també dic que deixo convocada una vaga que no anaven a fer ni els meus alliberats, pero jo crido a jornada de lluita no a la vaga). A això li sumem la postura de la cnt: ara dic que no convocaré amb la cgt al 31 pero si convocaré a la tardor, ara convoco a barcelona quan abans he dit que no convocava amb la cgt el 31, etc.

Estic amb el comentari de "un de fora": AIXÒ NO ÉS SERIÒS.

Com a minim CCOO i UGT quan diuen que van a la vaga, hi van amb totes les conseqüències, i aturen tot el que es pot aturar.

El que no pot ser és que el sindicalisme alternatiu es dediqui a fer aquestes coses. Així li va.
Re: 31 d’octubre "Jornada de lluita”
24 oct 2012
CCOO i UGT ho tenen prou més fàcil. Tampoc és comparable. La meva queixa va més en relació al tema comunicació. No puc imaginar-m'ho com s'ho feien abans. Però avui en dia és prou fàcil fer arribar un missatge a la gent. Els punts que ha ficat en cenetista son tot el que demano (em faltaria saber si els contactes enfront una vaga alternativa per més endavant es mantenen o no).

Imagino que hi ha moltes més dificultats de les que conec. El que intento és transmetre una sensació, no una crítica objectiva.
Re: 31 d’octubre "Jornada de lluita”
25 oct 2012
CNT nomes convoca a Barcelona ciutat???
Re: 31 d’octubre "Jornada de lluita”
25 oct 2012
ara Parcs i Jardins a la seva, quin puzzle
Re: 31 d’octubre "Jornada de lluita”
25 oct 2012
a les webs de CGT i xarxes socials en tot moment havia informació publicada que fins el dia 23 no es prendia una decisió definitiva , si no saps buscar a internet no acusis als demes.
Re: 31 d’octubre "Jornada de lluita”
25 oct 2012
"a les webs de CGT i xarxes socials en tot moment havia informació publicada que fins el dia 23 no es prendia una decisió definitiva , si no saps buscar a internet no acusis als demes. "

això NO ES VERITAT.

S'ha anat donant informació amb comptagotes i contradictoria. No es normal que per preparar una vaga general es faci d'aquesta manera.

Ja us ho podeu fer mirar.
Re: 31 d’octubre "Jornada de lluita”
25 oct 2012
Si, CNT només convoca a Barcelona ciutat.

Esto es un desmadre queremos padre y madre.
Re: 31 d’octubre "Jornada de lluita”
25 oct 2012
Que fastic de criticons, la gent fa el que pot, a veure si no us equivoqueu d'enemics. Pot ser que doneu idees pro-positives de com s'ha de fer la vostra revolució... No soc de cap sindicat
Re: 31 d’octubre "Jornada de lluita”
25 oct 2012
donem idees pro-positives que ens escoltaran, sempre ho han fet aixi, és el seu taranna des de sempre, sempre a la una, mai equivocar-se d'enemic mai, i es clar sobretot quan diuen o proposen qualsevol bestiesa no moguis ni la ceia pobrets que s'enfaden i la foto epica surt moguda

tss no no estornudem que estant fer la revolució tsss i molestariem

A VEURE SI DEIXEM DE FER EL GILIPOLLES QUE ENS HI JUGUEM EL JALO CAGUNLAPUTA
Re: 31 d’octubre "Jornada de lluita”
25 oct 2012
ni disciplina, ni organització, ni unitat d'acció, ni unitat de classe, ni objectius, ni tàctica ni estratègia....final: els anarquistes tornen a fer el ridicul. Però bé, sempre els i quedarà cremar alguna cafeteria, descarregar testosterona i dir que cremar una cafeteria és insurreció/revolució, tot i que un any després no canviin res.
El dolor que siente un anarquista cuando le tiran del rabo és el dolor que siente el burgés cuando de él se separa
Re: 31 d’octubre "Jornada de lluita”
25 oct 2012
[mode irònic on]

Està clar que el comunisme és el que ara mateix ho peta

[mode irònic off]

Nose si a internet sortia, pero jo no ho vaig trobar. Ja dic que és més una sensació que una cosa objectiva. Però que hi ha hagut una percepció de caos és un fet. No passa re, la mani del 31O es farà i hi haurà sectors que faran vaga. El 14N es farà una vaga general que pot estar molt bé.

Ens veiem el 31 i el 14!
Re: 31 d’octubre "Jornada de lluita”
25 oct 2012
O sigui la CNT catalana pren un acord i la CNT de Barcelona se'l passa pels... i acaba fent el ridi, amb la companyia dels camarades de la CGT.

ka maku
Re: 31 d’octubre "Jornada de lluita”
25 oct 2012
si la CGT vol fer el ridicul convocant i desconvocant està en tot el seu dret.

Dir que crides a una jornada de lluita als afiliats però mantens la convocatoria de vaga per qui la vulgui fer es de ser un sindicat que li agrada el ridicul públic. La credibilitat envers als afiliats i simpatitzants es demostra d'aquesta manera. Que la CGT digui en un comunicat que consultarà a les bases respecte a la convocatoria del 14-N és un "dime de lo que presumes y te diré de lo que careces". No hi ha hagut cap consulta a les bases ni polles.

La CGT funciona com funciona, tant a les empreses com en el dia a dia de la organització.

El que no entenc és perquè la CNT ha de fer el ridícul olorant el cul de la CGT, què és molt pitjor ja que no ha tingut la iniciativa de les accions.
Re: 31 d’octubre "Jornada de lluita”
25 oct 2012
fer vaga costa uns cales, et treuen una part del sou i de les pagues, ja estant pagant misèries per què a més anem fent coses sense massa sentit amb les poques peles que paguen i que necessites per comprar la llet de la setmana

a més a cada cop més llocs fer-ne significa que no et facin cap més contracte i si és d'obra o servei s'acabi demà

que a quatre fills de papa fer vaga només els costi fer campana a classe mira...

i la gent aturada sap perfectament lo que vale un peine i que si tingues feina no se la jugaria en fer la pose radical del mes

aquesta vegada jo no perdré una pasta per què 4 han decidit que els diaris surti una A ben grossa el dia 31

sap greu però ja està decidit, i mantenir la convocatòria em sembla una presa de pel
Re: 31 d’octubre "Jornada de lluita”
25 oct 2012
Ja veig com els vostres sindicats comunistes estan proposant i realitzarant jornades de lluita, vagues i com estan tenint una pila de vagues generals. Les masses estan apunt per fer la revolució guiades pel partit...

Si com a M-L cap quadrat no enténs que cada sindicat de CNT té autonomia en el seu àmbit mentre no boicotegi els acords generals, no és el nostre problema. Quedat amb el teu centralisme democràtic, ja veig com mouen els treballadors les vostres vanguardes...

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more