Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
CGT Catalunya manté la convocatòria del 31 d'octubre però converteix el dia en jornada de lluita
23 oct 2012
23 de Octubre de 2012

A la atención de toda la CGT:

ACUERDOS DE LA PLENARIA CONFEDERAL EXTRAORDINARIA 23 DE OCTUBRE DE 2012

La CGT decide trasladar su convocatoria de Huelga General, que ya tiene registrada para el 31 de Octubre, a la fecha del 14 de Noviembre de 2012 con objeto de coincidir con la Huelga General que se va a convocar en el Estado
Español, en Portugal, en otros países del sur de Europa y las movilizaciones de ámbito europeo que se están convocando, para esa fecha, por decenas de sindicatos de la Unión Europea.

La CGT sigue manteniendo para el 14 de Noviembre, su propia convocatoria de Huelga General, sus propios objetivos, reivindicaciones, motivos, por los que convocó la Huelga General del 31 de octubre.

Esta decisión de la CGT responde a la necesidad de confluencia y de unidad de acción sindical que demanda la población y la clase trabajadora en estos momentos tan dramáticos y de emergencia social por la que esta atravesando la mayoría de la población como consecuencia de las políticas económicas y antisociales que emanan del gobierno y de la Unión Europea (reformas, recortes, pago de una deuda ilegítima, privatizaciones...)

La CGT ha manifestado desde siempre su sensibilidad por la confluencia, con otras organizaciones sindicales y sociales, en las convocatorias de Huelgas y movilizaciones en beneficio exclusivo de la defensa de los derechos laborales y sociales.

Por otra parte, la CGT mantendrá la convocatoria de Huelga el 31 de octubre en aquellos Territorios que, manteniendo su propia convocatoria territorial, así lo precisen con objeto de garantizar el ejercicio de la huelga para aquellos ámbitos que han manifestado su voluntad de seguir haciéndola.

Así mismo, la CGT mantiene el 31 de Octubre como Jornada de Lucha Social Activa con movilizaciones, acciones directas, ocupaciones, manifestaciones, concentraciones, huelga de consumo, huelga social, como camino hacia la Huelga General del 14 de Noviembre.


Secretariado Permanente
Comité Confederal

+ + +

Estan contant ara al twitter els acords de la plenària de federacions i sindicats de CGT Caralunya. A falta del comunicat, s'enten que deixen convocada la vaga com a suport als i les treballadores de sectors que ja han convocat i com a cobertura per anar a les manifestacions, que seran l'eix central de la jornada de lluita.

CGT Catalunya ‏@CGTCatalunya
La plenària de federacions i sindicats de CGT Caralunya aprova avui transformar la #vagageneral31 en una jornada de lluita el #31O

CGT Catalunya ‏@CGTCatalunya
Per donar cobertura legal a seccions sindicals i territoris q tenen convocat #31O CGT Catalunya no retira document preavís #vagageneral
Mira també:
http://www.alasbarricadas.org/forums/viewtopic.php?f=20&t=53427&start=165

This work is in the public domain

Comentaris

Re: CGT Catalunya manté la convocatòria del 31 d'octubre però converteix el dia en jornada de lluita
23 oct 2012
menys mal, sembla que algu ha posat una mica de seny
Re: CGT Catalunya manté la convocatòria del 31 d'octubre però converteix el dia en jornada de lluita
24 oct 2012
aixo es de cgt estatal, cgt catalunya manté la vaga per als sectors que la vulguin fer! totes al carrer els dies 31 i 14!!
Re: CGT Catalunya manté la convocatòria del 31 d'octubre però converteix el dia en jornada de lluita
24 oct 2012
CGT y CNT Barcelona anem a la vaga el 31, que quedi clar.
Re: CGT Catalunya manté la convocatòria del 31 d'octubre però converteix el dia en jornada de lluita
24 oct 2012
Quina decepció!! menys mal que el seny l'ha posat els de Barcelona i després els de catalunya. com diu el company el 31O VAGA GENERAL. i que consti que si la CGT no hagués posat data NO HI HAURIA CONVOCATORIA PER AL 14.
I ara els que no han convocat amb la CGT, tots a llepar el culet dels grocs. quin país!!!
Re: CGT Catalunya manté la convocatòria del 31 d'octubre però converteix el dia en jornada de lluita
24 oct 2012
Els qugue no jan convocat amb CGT ha sigut perquè demanaven convocar la vaga tots junts, com ja fa temps que s'estava treballant conjuntament, almenys CGT, CNT i SO. El que demanava per exemple CNT és convocar tot el sindicalisme combatiu i tenint en compte les particularitats de cada territori com el sindicalisme d'Euskadi, Galicia i Andalusia i també altres moviments com el 15M. CGT va tirar pel dret pensant-se que així els seguirien els grocs (almenys cocos), cosa que com és lògic no ha sigut així.

Que sense la vaga de CGT no hi hauria vaga el 14? Tu estàs flipant, la vaga l'haguessin fet igual perquè toca fer el paripé davant la seva afiliació, als grocs no li importa gens el que fagi o deixi de fer CGT, una altre cosa és que CGT és cregui que pot competir amb ells per part del pastís de la representativitat.

Per cert, a la meva ciutat els de la CGT no faran vaga, després hem de sentir que som els altres els esquirols...
Re: CGT Catalunya manté la convocatòria del 31 d'octubre però converteix el dia en jornada de lluita
24 oct 2012
Us esteu flipant una miqueta tots plegats...
i al final hi ha lo que hi ha... "jornada de lluita" toma del frasco carrasco!
La Confederació General del Treball (CGT) convoca vaga general de 24 h. el 14 de novembre de 2012
24 oct 2012
Acuerdos_Plenaria_Extra_23_Octubre_2013.pdf
Acuerdos_Plenaria_Extra_23_Octubre_2013.pdf (80,89 KiB)
La CGT, reunida en plenària confederal a Madrid el 23 d’octubre, ha acordat traslladar la convocatòria de vaga general que tenia convocada per al 31 d’octubre al 14 de novembre de 2012, mantenint-se però la convocatòria de vaga del 31 d’octubre en aquells territoris que així ho hagin acordat, i convocant a nivell general una jornada de lluita social el mateix dia.

Per la seva part, la CGT de Catalunya, reunida en plenària el 22 d’octubre, havia acordat traslladar també la jornada de vaga general del 31 d’octubre al 14 de novembre, convertint el 31 d’octubre en una jornada de lluita, però mantenint el preavís de vaga general per tal de donar cobertura legal a aquells territoris, sectors o empreses on s’acordi mantenir la jornada de vaga del 31 d’octubre.
ACORDS DE LA PLENÀRIA CONFEDERAL EXTRAORDINÀRIA 23 D’OCTUBRE DE 2012

1. La CGT decideix traslladar la seva convocatòria de Vaga General, que ja té registrada per al 31 d’Octubre, a la data del 14 de Novembre de 2012 a fi de coincidir amb la Vaga General que s’ha convocat en l’Estat Espanyol, a Portugal, en altres països del sud d’Europa i les mobilitzacions d’àmbit europeu que s’estan convocant, per a aquesta data, per desenes de sindicats de la Unió Europea.

La CGT segueix mantenint per al 14 de Novembre, la seva pròpia convocatòria de Vaga General, els seus propis objectius, reivindicacions, motius, pels quals va convocar la Vaga General del 31 d’octubre.

2. Aquesta decisió de la CGT respon a la necessitat de confluència i d’unitat d’acció sindical que demanda la població i la classe treballadora en aquests moments tan dramàtics i d’emergència social per la qual està travessant la majoria de la població com a conseqüència de les polítiques econòmiques i antisocials que emanen del govern i de la Unió Europea (reformes, retallades, pagament d’un deute il·legítim, privatitzacions...).

La CGT ha manifestat des de sempre la seva sensibilitat per la confluència, amb altres organitzacions sindicals i socials, en les convocatòries de Vagues i mobilitzacions en benefici exclusiu de la defensa dels drets laborals i socials.

3. Per altra banda, la CGT mantindrà la convocatòria de Vaga el 31 d’octubre en aquells Territoris que, mantenint la seva pròpia convocatòria territorial, així ho precisin a fi de garantir l’exercici de la vaga per a aquells àmbits que han manifestat la seva voluntat de seguir fent-la.

4. Així mateix, la CGT manté el 31 d’Octubre com Jornada de Lluita Social Activa amb mobilitzacions, accions directes, ocupacions, manifestacions, concentracions, vaga de consum, vaga social, com camí cap a la Vaga General del 14 de Novembre.

Secretariat Permanent del Comitè Confederal de la CGT
Mira també:
http://www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article8043
Sindicat Terrassa