Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: immigració
2e edició del curs "Asil, Immigració i Drets Humans"
23 oct 2012
A través de la segona edició del curs “Asil, Immigració i Drets Humans” volem oferir les eines necessàries per entendre en profunditat en què consisteix la protecció internacional, especialment en el marc de la Unió Europea i de l’Estat espanyol, i quins són els principals aspectes en l’acollida i l’acompanyament psicosocial a les persones immigrades, sol·licitants de protecció internacional i refugiades.
imagen-web-ca.jpg
1_Programa_CCAR_2aedicióccar-sinportada.pdf
Programa_CCAR_2aedicióccar-sinportada.pdf (1,49 MiB)
Segona edició del curs “Asil, Immigració i Drets Humans”: Del 5 al 16 de novembre
La principal causa dels desplaçaments forçosos al món és la vulneració dels drets humans. La protecció internacional, l’asil, sovint esdevé l’única opció per a milions de persones que es veuen abocades a fugir de casa seva. La línia entre migració i refugi és molt tènue. A través d’aquesta segona edició del curs “Asil, Immigració i Drets Humans” volem oferir les eines necessàries per entendre en profunditat en què consisteix la protecció internacional, especialment en el marc de la Unió Europea i de l’Estat espanyol, i quins són els principals aspectes en l’acollida i l’acompanyament psicosocial a les persones immigrades, sol·licitants de protecció internacional i refugiades.
Dates: Del 5 al 16 de novembre.

Sessions: 10 sessions.

Horari: De 18.00 a 21.00 h.

Lloc: Sala d’actes de la Confederació Catalana d’ONGs per la Pau, els Drets Humans i el Desenvolupament. C.Tàpies 1-3, 08001 Barcelona.

Preu: 75 €. Per a estudiants i persones aturades: 60 €.

Inscripcions al curs: cursos_ccar ARROBA cear.es (adjuntar cv i certificat aturat/estudiant si cal).

Ordre d’inscripció: La inscripció al curs es farà per ordre de matriculació. Places limitades
#file_1#
#file_2#
Sindicato Sindicat