Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Octubre»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
  01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* %sArticle
Notícies :: globalització neoliberal : corrupció i poder : laboral
31-O, Vaga General
20 oct 2012
31-O VAGA GENERAL i JORNADA DE LLUITA: FÉS-LA TEVA

La Confederació General del Treball, CGT, ha convocat una jornada de VAGA GENERAL en tot el país per al proper 31 d’Octubre.

12h. PIQUET CENTRAL - Plaça Catalunya
18h. MANIFESTACIÓ - Arc del Triomf
CARTELL UNITARI.JPG
31 D’OCTUBRE VAGA GENERAL!!

La Confederació General del Treball, CGT, ha convocat una jornada de VAGA GENERAL en tot el país per al proper 31 d’Octubre.

VAGA GENERAL, contra les retallades socials, la desocupació, la precarietat i la marginació socials, dictats per la banca i executats per la classe política, que deriva els diners públics perquè els bancs financin les seves “pèrdues”.

VAGA GENERAL en defensa d'uns serveis públics i de qualitat, de la sanitat, l'educació, el transport, les comunicacions, els serveis socials, reduïts avui a la mínima expressió amb l'objectiu que desaparegui qualsevol control social sobre ells per posar la seva gestió en mans privades.

VAGA GENERAL perquè els nostres salaris són els més baixos d'Europa, l'índex d'atur el més alt, superant el 25% i augmentant a un 52 % entre els menors de 25 anys; perquè l'acomiadament és lliure i gratuït; perquè no cessen els expedients de regulació ni els tancaments d'empreses, augmenten els contractes precaris, disminueixen el subsidi de desocupació i es retallen els salaris dels empleats públics.

VAGA GENERAL perquè es pugen els impostos com l'IVA que afecten a la població més desfavorida i les taxes universitàries per garantir que només puguin estudiar els rics; els desnonaments han augmentat; retallen el dret a l'avortament; els pensionistes veuen reduït el seu poder adquisitiu; qualsevol protesta és reprimida amb detencions i empresonaments i amb una violència policial que ens recorden formes d'actuar de l'antic règim.

VAGA GENERAL perquè no podem consentir que tot això succeeixi sense fer gens. Els sindicats combatius i les organitzacions socials hem de proposar alternatives de lluita per revertir aquesta situació. Davant totes aquestes mesures regressives i agressions socials solament cap la mobilització, la protesta i la vaga.

VAGA GENERAL perquè anys de sindicalisme domesticat i de falsa pau social ens han portat a aquesta gravíssima situació, mentre alguns sindicats actuen mediàticament sol·licitant un referèndum, per eludir donar una resposta concordant a la realitat social que estem vivint. Els polítics només governen beneficiant els interessos de banquers, especuladors i capitalistes, demostrant la seva incapacitat per garantir el benestar de la majoria de la població, incapaços d’enfrontar-se a les grans fortunes i lobbies econòmics que continuen beneficiant-se d’una fiscalitat irrisòria i dels anomenats paradisos fiscals.

En conseqüència, la CGT conjuntament amb altres organitzacions com a CNT, Coordinadora Laboral 15-M, COS, i Assemblees de Barri, us animem a participar de la crida d'aquesta nova jornada de vaga i lluita. SOBREN ELS MOTIUS. NI UN PAS ENRERE



31 D’OCTUBRE VAGA GENERAL!!




31 DE OCTUBRE ¡¡HUELGA GENERAL!!

La Confederación General del Trabajo, CGT, ha convocado una jornada de HUELGA GENERAL en todo el país para el próximo 31 de Octubre.

HUELGA GENERAL contra los recortes sociales, el desempleo, la precariedad y la marginación social, dictados por la banca y ejecutados por la clase política, que desvía el dinero público para que los bancos financien sus “pérdidas”.

HUELGA GENERAL en defensa de unos servicios públicos y de calidad, de la sanidad, la educación, el transporte, las comunicaciones, los servicios sociales, reducidos hoy a la mínima expresión con el objetivo de que desaparezca cualquier control social sobre ellos para poner su gestión en manos privadas.

HUELGA GENERAL porque nuestros salarios son los más bajos de Europa, el índice de paro el más alto, superando el 25% y aumentando a un 52 % entre los menores de 25 años; porque el despido es libre y gratuito; porque no cesan los expedientes de regulación ni los cierres de empresas, aumentan los contratos precarios, disminuye el subsidio de desempleo y se recortan los salarios de los empleados públicos.

HUELGA GENERAL porque se suben los impuestos como el IVA que afectan a la población más desfavorecida y las tasas universitarias para favorecer que sólo puedan estudiar los ricos; los desahucios han aumentado; recortan el derecho al aborto; los pensionistas ven reducido su poder adquisitivo; cualquier protesta es reprimida con detenciones y encarcelamientos y con una violencia policial que nos recuerdan formas de actuar del antiguo régimen.

HUELGA GENERAL porque no podemos consentir que todo esto suceda sin hacer nada. Los sindicatos combativos y las organizaciones sociales hemos de proponer alternativas de lucha para revertir esta situación. Ante todas estas medidas regresivas y agresiones sociales solo cabe la movilización, la protesta y la huelga.

HUELGA GENERAL porque años de sindicalismo domesticado, y de falsa paz social, nos han llevado a esta gravísima situación, mientras algunos sindicatos actúan mediáticamente solicitando un referéndum, para eludir dar una respuesta acorde a la realidad social que estamos viviendo. Los políticos sólo gobiernan beneficiando los intereses de banqueros, especuladores y capitalistas, demostrado su incapacidad para garantizar el bienestar de la mayoría de la población, incapaces de enfrentarse a las grandes fortunas y lobbies económicos que siguen beneficiándose de una fiscalidad irrisoria y de los llamados paraísos fiscales.

En consecuencia, la CGT conjuntamente con otras organizaciones como CNT, Coordinadora Laboral 15-M, COS y Asambleas de Barrio, os animamos a participar en esta nueva jornada de huelga y lucha. PORQUE SOBRAN LOS MOTIVOS. NI UN PASO ATRÁS


31 DE OCTUBRE ¡¡HUELGA GENERAL!!
Mira també:
http://www.cgtbarcelona.org/content/31-doctubre-vaga-general-sobren-els-motius

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 31-O, Vaga General
22 oct 2012
El text de crida l'han fet anarquistes o la comissio de aceptacio social del 15-M?
Re: 31-O, Vaga General
23 oct 2012
Unim-nos contra la domesticació
Re: 31-O, Vaga General
25 oct 2012
El text de crida lo ha hecho CGT que, como deberías saber, no requiere de ser anarquista para pertenecer. Igual que en CNT.
Aunque a lo mejor es lo que a ti te gustaría.
Deberías leer un poquito más.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more