Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anàlisi :: educació i societat
Parem la privatització de l’ensenyament públic!
17 oct 2012
La lluita és l’únic camí. L’11 d’Octubre va ser el primer pas, amb una jornada de lluita a nivell estatal de les universitats. Les jornades de vaga del 16, 17 i 18, recolzades també per les associacions de pares i mares, són el següent pas per avançar en les lluites.
ensenyamentpublicsos.jpg
PAREM LA PRIVATITZACIÓ DE L’ENSENYAMENT PÚBLIC!

El curs passat va acabar amb estudiants i professors al carrer en lluita contra les retallades salvatges imposades des de la Generalitat de Mas i el Govern de Wert-Rajoy.

Rajoy, Mas i la Troika (UE, BCE, FMI) aprofundeixen els atacs a la joventut i la classe treballadora, estan disposats a el que sigui per garantir el pagament d’un deute públic i il·legítim que no és nostre, sinó que va ser generada per ells, per així rescatar als bancs. I així, mentre donen milers de milions als bancs, a nosaltres ens treuen l’educació, la sanitat i el treball… no tenen vergonya!

Tot i així, l’inici de curs demostra que els estudiants estem disposats a mantenir la lluita contra la privatització del nostre ensenyament.

Tots sabem les conseqüències de les retallades, les vivim dia a dia a les nostres aules: falta de materials, de professors i substituts, de beques, massificació, taxes a FP… així no hi ha qui estudiï! I ara amb la reforma educativa, aprofundeixen encara més, imposant els itineraris a una edat molt primerenca o instaurant revàlides obligatòries com a la selectivitat, mesures que afecten en especial als fills dels treballadors i a l’escola pública.

Text íntegre a
Mira també:
http://www.correntroig.org/spip.php?article3543

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Parem la privatització de l’ensenyament públic!
18 oct 2012
Allò estatal no és "públic"!

Cap a una economia popular autogestionària.

www.cooperativaintegral.cat
Sindicato Sindicat