Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí : ecologia
Volen desallotjar Can Piella!
05 oct 2012
Que_y_pq_ens_desallotjen__Can_Piella.pdf
Que y pq ens desallotjen_ Can Piella.pdf (32,48 KiB)
can piella.jpg
CAT (CAST más abajo)

Bon dia!

El passat dijous 4 d'octubre vam rebre a Can Piella una ordre de desallotjament cautelar que s'ha d'executar en el periode de 9 dies (diumenge 14). Pero Can Piella està viva, Can Piella està maquinant... Volem aprofitar la ocasió per demostrar que Can Piella no som només els que hi estem dia a dia, sinó tota la gent que ha vingut, participat, gaudit, donat i rebut un cop de ma, que l'ha seguit, que ha enriquit i que creu en les idees del projecte d'aquesta masia centenària del Vallès.

Estem pensant i perfilant idees que us anirem comentant, de moment necessitem que en feu difusió, rebotant el mail, twitejant (@canpiella), telfs, etc. Qualsevol altra iniciativa autònoma també serà benvinguda!!

Entre totes seguim covant alternatives. Can Piella està viva!


CAST

Buenos dias!

El pasado jueves 4 de octubre recibimos en Can Piella una orden de desalojo cautelar que se debe de executar en un periodo de 9 dias (domingo 14 de octubre). Pero Can Piella está viva, Can Piella está maquinando... Queremos aprovechar la ocasión para demostrar que Can Piella no somos solo los que estamos dia tras dia, sinó toda la gente que ha visitado, participado, hechado un cabo, que se ha interessado, gozado, enriquecido y cree en las ideas del proyecto de esta masia centanária del Vallés.

Estamos pensando y perfilando ideas que us iremos comentando, de moment necessitamos que hagais difusión, rebtando el mail, twiteando (@canpiella), telfs, etc. Cualquier otra inciativa autonoma también serçá bienvenida.

Entre todas seguimos incubando alternativas. Can Piella está viva!--
Can Piella
web - www.canpiella.cat
vimeo - http://vimeo.com/user10049498
twitter - @canpiella

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa