Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Espanya es descomposa?
25 set 2012
Presa del carrer massiva a Madrid, eleccions plebiscitàries a Catalunya, Vaga general al País Basc,...
Sóc l'únic que té la sensació que estem veient els últims mesos o anys de vida de l'estat espanyol?

PS: Una abraçada internacionalista als companys i companyes de Castilla!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Espanya es descomposa?
25 set 2012
31.jpg
acabem amb el capitalisme!
Re: Espanya es descomposa?
25 set 2012
plebiscit
m. [DR] [LC] [PO] Consulta que l’autoritat política fa a la voluntat popular sobre una qüestió d’interès general.

Per exemple, quin és el teu partit favorit.
Re: Espanya es descomposa?
25 set 2012
Companya tothom se les està prenent com un plebiscit encobert, mira que diu C's, el PP acaba de insinuar un possible boicot i tot (!) i un llarg etc. Realment tot el que està passant porta a concloure que l'escenari és, com a mínim, incert. I si la burgesia tira tan pel dret i surt tan a la premsa internacional també és per algo. Aquí s'està movent algo en els despatxos d'altes instàncies. només demano que la gent estigui oberta de ment per a tots els escenaris, tal i com avisa aquest article d'un conegut llibertari santsenc: http://www.nosaltresoells.org/independencia-mes-enlla-dun-estat-propi/


PS: Per això crec que s'ha de presentar les cup o algo semblant, perquè la gent anticapitalista pugui votar algo independentista. Ho diu un que mai ha defensat anar al Parlament però que prefereixo llista pròpia abans que la gent veient i votant merdes dretanes.
Re: Espanya es descomposa?
25 set 2012
independència sense límits!!!!
Re: Espanya es descomposa?
25 set 2012
Lo que se descompone es el sistema, y ante esta descomposición las distintas fuerzas toman las salidas que les son más convenientes. Unos para mantener sus privilegios y otros para intentar arrebatárselos.

Tus "compas" castellanos lo tienen bastante claro, como lo tienen claro los valencianos, andaluces, catalanes, vascos... que han viajado a madrid en autocar. ¿Y tú "compi"? ¿ya lo tienes claro? ¿o esperas que l'honorable te marque el camino?
Re: Espanya es descomposa?
25 set 2012
"No creo en mi país, creo en mi futuro"

Acabo de escuchar por el live streaming.

A ver si algunos "compas" de por aquí comienzan a aplicarse el cuento.

Por el internacionalismo, abajo las naziones! y arriba los que luchan!!!!
Re: Espanya es descomposa?
26 set 2012
per l'internacionalisme, per tots els pobles oprimits, per la classe obrera i contra el patriarcat, pel poble treballador català i d'arreu, visca la terra lliure
Re: Espanya es descomposa?
26 set 2012
"Por el internacionalismo, abajo las naziones!"

És una contradicció in terminis, tal com dir: per el feminisme, a la merda les dones! l'internacionalisme és la solidaritat ENTRE nacions, implica que aquests subjectes existeixin. Si els negues, no pots parlar de solidaritat posterior.

Però clar, ser anarca i espanyolàs no queda bé... els únics internacionalistes CONSEQÜENTS són les esquerres independentistes. Ni el putu racisme sobiranista català d'alguns (castellans dolents, catalans bons) ni el filoespanyolisme disfressat d'àcrata-ciutadanista per amagar la seva vertent imperialista.

PS: Abans que em diguis res, tècnicament, no sóc català. Ho sóc d'adopció, però nascut a Castilla.
Re: Espanya es descomposa?
26 set 2012
Per flipar amb el comentari aquest de tus compas castellanos...
Va d' anarquista i preten que tots/es anem a una protesta centralista Madrid..patètic.
Autoorganitzem-nos als nostres barris i pobles, amb la protesta al parlament es va demostrar (sense necessitar l' ajuda de convocatòria de cap marc estatal), també d' ha demostrat a les posteriors vagues, i encara que no m' agradi la seva trajectoria ho demostra l' ANC.
Re: Espanya es descomposa?
26 set 2012
El internacionalismo es la superación de la división de la clase trabajadora en naciones, NO en asumir, y mucho menos en hacer propia, esa división! A ver si ya os enteráis de una vez y dejáis de hacer el primo. Que os habéis repetido tantas veces la misma mierda mantra que no sabéis ni lo que estáis diciendo...

No se trata de legitimar la sumisión a los símbolos nazionales estatales o no, en un pretendido abrazo ¿paternal?. NO. Se trata de superarlos. Pero por lo visto todavía no es vuestro caso... y al paso que váis moriréis más idiotas que al nacer!

La unidad, imbécil (A), no es la de españa, pero tu mente es tan enfermiza que crees que las personas que fueron a madrid se definen por el lugar donde compraron el billete. Si serás payaso!

El "abajo la nazión! (que no naciones, me equivoqué)" es ni más ni menos que la representación más objetiva del internacionalismo. Aquel que niega la sumisión a la nazión por parte de la clase trabajadora y encuentra en su propia condición de perdedor en la actual guerra de clases su razón de ser.

Y en cuanto al que se hace pajas con la ANC, recuerda que NUNCA podrás ser más nazionalista que un putofascistademierda!! Os estáis disputando un terreno controlado por la derecha, gestionado por los fascistas y vendecido por la iglesia. A nazionalistas os van a ganar siempre los nazis... y cada vez se me hace más difícil distinguiros.
Re: Espanya es descomposa?
26 set 2012
Una visió des de l'EI crítica amb l'ANC i negadora del victimisme economicista burgès, des d'una perspectiva de classe:

http://www.vilaweb.cat/noticia/4041632/20120920/nostre-ultim-tren.html

Salut als que lluiten, aquí, allà i a tot arreu.
Re: Espanya es descomposa?
26 set 2012
pa mearse y no echar gota, "Por el internacionalismo, abajo las naziones!"

por ke no escribes pues, "por el internaZionalismo"
Re: Espanya es descomposa?
26 set 2012
A veure: la guerra de classes és per perpetuar les classes o per a superar-les? Qui s'identifica com a part de la classe oprimida, explotada - exclosa, pretén què, inclòs, en una desitjable societat sense classes, aquesta "identitat" perduri?, doncs, COLLONS!!!, lo mateix amb la puta nazió, l'internacionalisme és per a superar el nazionalisme. Confoneu el bus interurbà amb l'internacionalisme, la gimnàsia amb la magnèsia i la geodèsia amb la isostàsia. Els imbècils, SEMPRE seran els altres, els qui vàrem entendre PERFECTAMENT el significat d'internacionalisme des de la Primera Internacional.
Re: Espanya es descomposa?
26 set 2012
el nacionalisme es un ganivet de doble tall, tant pot tallar per la dreta com per l'esquerra. Jugem?
Re: Espanya es descomposa?
26 set 2012
l'internacionalisme es l'unitat de tots els treballadors del planeta per sobre de l'imposició de les fronteres nacionals.
Algunxs no s'han llexit ni el Manifest comunista!
Re: Espanya es descomposa?
26 set 2012
diferentes pueblos una misma lucha, ke supera el blokeo de ficticias fronteras impuestas por los estados, diferentes pueblos una misma clase
Re: Espanya es descomposa?
26 set 2012
Jon, sigues sin entender nada de nada:

Un pueblo, una clase.
Es la clase la que determina al pueblo!!!

Aquí, allí y allende los mares.

Ya tienes deberes para mañana: repasar el manifiesto comunista. No te preocupes sino entiendes todas las palabras, te podemos echar una mano...
Re: Espanya es descomposa?
26 set 2012
ni me lo he leido entero ni lo pienso hacer, no necesito una biblia para andar por la vida, con visitar y conocer mis raices andaluza y gallega me basta de sobra para entenderlo asi, diferentes pueblos una misma lucha, diferentes pueblos una misma clase

tampoco me hizo falta leer a bakunin para sentirme franca y constantemente patriota de todas las patrias oprimidas, aunke en realidad normalmente reuse utilizar terminos como patriota o nacionalista
Sindicat Terrassa