Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Mas anuncia eleccions per al 25 de novembre, per a que esperar tant? fem-lo fora avui!, 25-s 18.00 Ocupem el Parlament
25 set 2012
Avui Dimarts 25 de setembre el Führer de la Generalitat ha convocat eleccions anticipades per al 25 de Novembre, mentre tant, autobusos que van a protestar a Madrid son aturats per identificar i enregistrar un per un a tots els viatjants, els treballadors de TMB, HP, Parcs i Jardins, Teno, Foster's Hollywood, Melon District, Can Vies, l'Amadeu Casellas els lluitadors i lluitadores de l'1 de Maig, el 29 de març, el 15j i moltes altres ho tenen cada dia més cru. Que la cortina de fum no ens despiste!.

25 de setembre, tornem a aturar el parlament!
(a partir de les 6 al parc de la Ciutadella).
Independència total!
Per un poble sobirà, ni eleccions ni parlaments!
El presidente de la Generalitat, Artur Mas, ha anunciado este martes durante el debate de política general que el próximo 25 de noviembre se celebrarán elecciones anticipadas en Cataluña y que en los próximos días se disolverá la cámara autonómica.

Horas antes, Mas anunciaba a los consejeros del Gobierno su propósito de convocar elecciones anticipadas en Cataluña antes de finales de año.

Lo comunicaba en la habitual reunión del martes del Gobierno, celebrada pocas horas antes de que se inicie en el Parlament el debate de política general, donde es posible que el presidente catalán anuncie el avance electoral.

Durante su comparecencia en el Parlament, Mas ha señalado que la convocatoria anticipada de elecciones responde a que no existe "voluntad de avanzar en la propuesta del pacto fiscal”.

El presidente de la Generalitat ha opinado que es un momento para “traducir en acciones concretas” el sentir expresado durante la marcha independentista del pasado día 11, cuando un millón y medio de ciudadanos, se manifestaron en las calles de Barcelona.

Según Mas, es necesario que la voz que los 1,5 millones de catalanes que acudieron a la manifestación independentista se traslade a las urnas, y no hacerlo, "representaría un cierto fraude".

El adelanto electoral cobró fuerza tras la negativa de Rajoy a negociar un nuevo pacto fiscal en CataluñaLa hipótesis de unas elecciones anticipadas cobró fuerza después de que el pasado 20 de septiembre Mas volviese de Madrid con el 'no' del presidente del Gobierno, Mariano Rajoy, a la propuesta catalana de pacto fiscal, un objetivo del que CiU había hecho bandera desde el principio de la legislatura.

Mas ya había dado a entender que un portazo al pacto fiscal podría provocar un avance electoral, para abrir una nueva etapa en la que CiU se plantea incluir la reivindicación de un Estado propio para Cataluña dentro de su programa electoral, al considerar que el encaje en la Constitución actual cada vez es más difícil.

Además, el Govern que preside Artur Mas era consciente de que en las próximas semanas iba a chocar con enormes dificultades para encontrar un socio parlamentario con quien poder aprobar los presupuestos de la Generalitat para 2013.

En los dos primeros años de legislatura, el Govern había contado con la complicidad del PPC para sacar adelante unas cuentas impopulares por los recortes que implicaban, pero ante las actuales circunstancias de confrontación entre CiU y el Gobierno de Mariano Rajoy las posibilidades de renovar este entendimiento de cara a los presupuestos de 2013 eran exiguas.

This work is in the public domain

Comentaris

Mas anuncia eleccions per al 25 de novembre
25 set 2012
Modificat: 03:52:26
Serà aquest el moment de fer fora el govern de Ciu, el govern de les retallades, de l'Estat policial i la repressió? Són realment vàlids tots els mitjans o el vot tàctic i puntual va contra el dogma llibertari?

D'aquí a Novembre cal obrir un procès ampli de reflexió i combat que com a mínim superi el fals discurs "independentista" de CiU, que no és més que la seva única esperança de mantenir-se en el poder després de tot aquest temps de malgovern, corrupció i retallades.

No oblidem qui són Andreu Mas-Colell, Irene Rigau, Boi Ruiz, Josep Lluís Cleries, Ferran Mascarell, Josep Maria Pelegrí, Lluís Recoder, Francesc Xavier Mena i Ortega, Germà Gordó, Josep Antoni Duran Lleida, Xavier Trias, Felip Puig, Artur Mas... No perdonem tot el que han fet.

No ens deixem enlluernar: és hora de fotre'ls fora!

Guanyi qui guanyi, al dia següent tornarem als carrer... Però realment volem 4 anys més de CiU a Catalunya?
Mira també:
http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/politica/mas-convoca-eleccions-novembre-desembre-discurs-debat-politica-general-parlamen
El circ electoral de costat amb el circ nacional
25 set 2012
Onze de setembre (visca la Pàtria), Pacte fiscal (visca la nostra butxaca), Pacte fiscal (bis), coherència i situació excepcional (tinc mal de cap).

Acabada la pau social inaugurada en la dècada de 1980, les institucions de l'Estat Capitalista emprenen la contraofensiva d'una tardor en què el sindicat CCOO-UGT ja no pot controlar les masses, i s'albira una lenta reactivació de la consciència de classe per part dels pobres de sempre i dels nous pobres.

El flamant Artur Mas alçarà la bandera patriòtica i simultàniament el militar de torn o el flamant Mariano Rajoy alçaran la bandera patriòtica i ofendran l'orgull de Catalunya, per a què tots anem a socórrer els màrtirs desvalguts.

De passada, durant la pre+campanya electoral es prohibirà qualsevol propaganda sediciosa o que no consisteixi en les quatre barres.
Re: Mas anuncia eleccions per al 25 de novembre, per a que esperar tant? fem-lo fora avui!, 25-s 18.00 Ocupem el Parlament
25 set 2012
que es más débil, un estado con mayoría absoluta?, con mayoría amplia? o con muchos y variados partidos?

para ponerse de acuerdo contra más partidos haya más difícil será que se pongan de acuerdo.

Si al día siguiente consiguen mayoría absoluta, ya sea el PP o sea el PSOE o sea CiU tenemos un enemigo reforzado y la verdad, seamos sinceros con nosotros mismos, pero los movimientos sociales, muy fuertes que digamos no es que estemos.
Re: Mas anuncia eleccions per al 25 de novembre, per a que esperar tant? fem-lo fora avui!, 25-s 18.00 Ocupem el Parlament
26 set 2012
Ganará el color de los que más se crean la monarquía parlamentaria.
Sindicat Terrassa