Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anàlisi :: altres temes
COS: Pels seus amics i referents els coneixeràs
25 set 2012
Amb aquest escrit no vull carregar contra la Coordinadora Obrera Sindical, sinó advertir que molta gent, quan arriba a la pàgina web d'una entitat que no coneix, fa més cas de la secció "enllaços" que no dels discursos de "Qui som" que són fets només per l'ocasió de les visites anònimes.

A dia d'avui, quan hom obre la secció d'enllaços de www.sindicatcos.cat , es troba en primer terme el Banc Central Europeu, juntament amb tota una sèrie d'institucions capitalistes i mecanismes antiobrers de gran abast. A la mateixa plana s'enllaça amb pàgines de governs municipals, administracions de més alt nivell de l'Estat, cambres de comerç, etc.

Cal reconèixer que també hi ha molts enllaços a mitjans de publicació independents (com Insymedia Barcelona), altres sindicats anticapitalistes, i molts altres col·lectius que semblen més afins a una organització obrera.

La secció genèricament "d'enllaços" del web d'una entitat quasi sempre s'entén com una SELECCIÓ d'altres webs recomanades per l'entitat, amb la qual cosa se'ls suposa AFINITAT ideològica, organitzativa, o fent un esforç... pràctica.

Evidentment no crec que la COS tingui cap mena d'afinitat amb el Banc Central Europeu, però si el què es preté és facilitar l'accés a una eina per la treballadora, per exemple per a consultar si el BCE li ha tramitat la PIRMI o la targeta sanitària, és més adient posar-ho en una pàgina apart, per exemple on se sol posar legislació, convenis, TGSS per la vida laboral, etc.
Mira també:
http://www.sindicatcos.cat/index.php?option=com_content&view=article&id=551&Itemid=100
http://www.sindicatcos.cat/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: COS: Pels seus amics i referents els coneixeràs
25 set 2012
Aquest titular se't gira en contra:

Si pretens dir que la COS és amiga del Banc Central Europeu (el que s'ha de llegir!!), en quina posició queda l'anarcosindicalisme (tan CNT com CGT), que convoca amb ella (per exemple, la mani de demà a València)?

http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/262831_122240694590492_864
Re: COS: Pels seus amics i referents els coneixeràs
25 set 2012
jajajajajaja
Molt bo, certs anarquistes seguint la tàctica de Goebbels: "difama que alguna cosa quedarà"
Si la COS creix és perquè treballa bé, feu el mateix que la classe obrera necessita eines d'ornagització i lluita, apostem per la unitat de classe i d'acció, i deixem de fer articles infantilistes com aquests.
L'únic que em fa pena és que els que no som anarcosindicalistes sempre hem respectat les organitzacions anarcosindicalistes, i resulta que quan una organització com la COS comença a créixer ja comença a rebre atacs.
En tot cas segueixo pensant que és allò de l'antiautoritarisme, és a dir, sou antiautoritaris mentre sou el referent, quan deixeu de ser el referent o teniu por a perdre la referencialitat us traieu la careta i demostreu que sou els més autoritaris.
Re: COS: Pels seus amics i referents els coneixeràs
25 set 2012
el pamplines que ha penjat això o és un xavalet o un policia, però que bé que us ha anat a uns quants per deixar el vostre mantra: "ara que l'EI, la COS, la CUP... creixen, els altres (que ràpidament identifiqueu com a anarquistes) només poden fer que criticar des de l'anonimat, quina pena que em fan".

A mi tb em cardeu pena vosaltres. Us esteu creient una victòria quan encara no heu lluitat. I com més alt s'intenta volar més forta és la castanya que et fots.

Teniu feina: la dreta s'us està menjant l'estelada per tots cantons i vosaltres fent la revo per internet i traient la polla per demostrar que en aquest pati d'escola la teniu més llarga. Felicitats i guarda-te-la, que et refredaràs.
Re: COS: Pels seus amics i referents els coneixeràs
25 set 2012
x, komintern: seria bo que milloressiu en les habilitats de lectura i comprensió, perquè potser heu començat a escriure el comentari constructiu només llegint el títol, o no enteneu una crítica.

Als que insulten no responc.
Sindicat Terrassa