Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : educació i societat : xarxa i llibertat
[BCN] El 25 de setembre envoltem el Congrés fins que dimiteixin. Punt.
23 set 2012
Transport - GT de Logística
Per anar a Madrid pel 25S a envoltar el Congrès dels Diputats. hi han busos i cotxes.
S’estan organitzant busos per anar des de Barcelona a Madrid el #25S. Inscriviu-vos fins el dia 22.

Serà possible fer l’abonament del bitllet a l’Assemblea del pròxim diumenge 23s a les 18hs a Plaça Catalunya al Grup de Treball Logística.

El GT Logística continua mantenint la possibilitat de places al preu ja indicat de 30€.

En aquests moments, grups de diferents ciutats estan treballant algunes opcions per a viatjar a Madrid en col·lectiu i de la forma més barata possible.


INFORMACIÓ DEL VIATGE.
Sortida de Barcelona el dia 25S a les 06:00h. des de Pça Espanya, marxant cap a Tarragona on recullirem alguns companys i companyes, des d’aqui directes a Madrid (hora d’arribada, 13:15h) Paseo del Prado.

Tornada de Madrid 25S a les 24:00h des del Paseo del Prado, marxant cap a Tarragona on deixarem alguns companys i companyes, des d’aqui directes a Barcelona (hora d’arribada, 07:15h) Pça Espanya.

Dos autocars tornaran el mateix dia, la resta es quedaran fins al dimecres 26S a les 18hs. Aquesta opció costarà 10€ més.

El preu serà de 30€ i s’ha de pagar sencer encara no es torni.


SORTIDAS DES DE ALTRES CIUTATS:
Albacete, Catabria, Granada, Málaga, Murcia, Sevilla, Tarragona, Valencia, Valladolid, Zaragoza…
Per a més informació:
http://yovoy25s.wordpress.com/como-ir-al-congreso/


A MADRID EN COTXE PARTICULAR:
Si teniu pensat anar en vehicle particular a Madrid per aquestes dates i podeu posar places a disposició d’altres persones, si us plau, escriviu indicant les vostres dades de contacte i les places que teniu disponibles, així com el dia que teniu previst tornar a Barcelona.
Nosaltres no farem cap gestió d’aquests vehícles, només publicarem les dades del contacte i us poseu d’acord entre vosaltres. Per evitar que estigui publicada una oferta ja plena, ens podeu informar al mateix email per tal d’esborrar-la.

Si teniu dubtes, propostes o voleu col.laborar en la organització del transport i altres temes logístics passeu-vos diumenge 23 de setembre (18h) per Pça Catalunya on farem l’assemblea oberta del 25sBCN.
Mira també:
http://25sbcn.wordpress.com/transport-barcelona-madrid-25s-25sbcn/

This work is in the public domain
Sindicat