Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Agost»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
  01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: educació i societat
La CUP recolza les vagues d'ensenyament en contra de les retallades
20 set 2012

Enguany el curs escolar comença amb molts interrogants i sobretot amb mancances, reducció de llocs de treball i una progressiva i contundent pèrdua de qualitat educativa. Acomiadaments de professorat interí, augment de les ràtios d'alumnes, desatenció a la diversitat, no cobertura de substitucions des del primer dia i d'altres qüestions similars són les conseqüències de la política de retallades aplicada pel govern de dretes de CiU.
Unes polítiques neoliberals nefastes que ens allunyen d'un ensenyament públic i de qualitat que necessitem com a país. Sense aquests serveis públics bàsics i de qualitat és impossible bastir uns Països Catalans plenament lliures i justos.
En aquest sentit és lògic que la comunitat educativa hagi engegat un calendari de mobilitzacions i vagues al qual des de la CUP volem manifestar el nostre ple suport.

Candidatura d'Unitat Popular
19 de setembre del 2012
Països Catalans

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La CUP recolza les vagues d'ensenyament en contra de les retallades
21 set 2012
Em sembla que aquesta noticia no la penjat un de la CUP sinó el mateix que diu "fora partits d'indymedia".
És que hi havia algunes noticies que encara deien quelcom. Però aquesta? No hi ha cap mena d'argumentació, cap mena de missatge, ni tant sols diu de quines vagues parla!
Hi havia altres missatges proCuperos que tenien sentit i no eren estrictament propaganda... però aquest?


Si realment és de la CUP fot molta pena.
Re: La CUP recolza les vagues d'ensenyament en contra de les retallades
21 set 2012
muy significativo el dialogo que hubo en la ciudadela en la universidad indignada entre el militante de soc y la militante liberada de ustec, el primero se solidarizaba con la vaga, la otra tenia reparos llego a decir si la vaga no seria una vaga contra la ustec en vez de contra la conselleria, y uno empieza a ser mal pensado y se hace esta pregunta ¿hay un pacto entre la ustec i la conselleria? y si es asi la ustec tendra un trato privilegiado con ciu, algo asi como la ugt y el psoe., no se no se, habria que analizar todo el debate del parque de la ciudadela, y tratar de darle salida a traves de los medios alternativos para informar a la opinion publica de lo que se esta cociendo con lo de la ensenyanza y la interconexion que tiene esta lucha con la resistencia libertaria ante el ataque terrorista de las elites dirigentes del estado, sin olvidar que la generalitat es estado.
Re: La CUP recolza les vagues d'ensenyament en contra de les retallades
21 set 2012
Hem sembla que et refereixes a mi, i t´asseguro que jo no l´he penjat.
Re: La CUP recolza les vagues d'ensenyament en contra de les retallades
21 set 2012
La CUP de Barcelona va expressar el seu suport a la vaga de l'educació el 19 de juliol. Ara ho fa, d'una manera sintètica, la CUP nacional.

Si cal argumentar gaires coses més, Alan, vés-te'n a parlar amb la màfia sindical de la USTEC, amb els seus 60 alliberats sindicals experts en professionalisme rebentavagues i proesquirols. T'ho passaràs molt bé i potser arrmbes alguna feineta. Ells i elles porten tres mesos rebentant la vaga i rebentant tots els suports de la vaga que han pogut: vergonyós no, sinó putrefacte. La USTEC, amb CCOO i UGT, són els sindicats de la patronal. Dit d'una altra manera: la púrria mesquina que ens xucla la sang.

Des de les vagues del 1988, les grans estructures sindicals dominants a l'educació han aconseguit això: perdre batalles i despolititzar i desmobilitzar professorat, alumnat i AMPA.

Per tant, a tots els feixistes, tarats, patrioteros classistes, conservadors, alliberats sindicals dels grocs (USTEC, CCOO, UGT...) elq ue interessa que sapigueu és això: la CUP nacional també dóna suport a una vaga digna que està plantant cara, per coherència política i per solidaritat, al procés de destrucció d ela universitat pública.
Re: La CUP recolza les vagues d'ensenyament en contra de les retallades
21 set 2012
Perdó, de l'educació pública. Tot i que a la universitat hauríem de veure qui e smou i en quines facultats...
Re: La CUP recolza les vagues d'ensenyament en contra de les retallades
21 set 2012
Cupons, si voleu, ara que es convocaran eleccions, us deixem tota la columna de la dreta per la propaganda electoral.
Re: La CUP recolza les vagues d'ensenyament en contra de les retallades
21 set 2012
Vegem si ho pilles, és molt senzill: a la meitat de les eleccions que es fan la CUP no hi acudeix; i a l'altra, d'acord amb el resultat dels debats a les assemblees.

Donar suport a una vaga implica que la gent de la CUP s'hi ha implicat. Ningú no et demana el vot.
Endavant Coordinadora Interzones!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more