Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
CNT es concentra a les portes de Foster’s Hollywood en solidaritat amb la nostre companya sancionada a Madrid
17 set 2012
El passat divendres 14 de setembre, la CNT de Barcelona es concentrava davant del restaurant Foster’s Hollywood del carrer Balmes, com a protesta davant l'assetjament que, des de fa anys, pateix la companya Glòria, treballadora d'aquesta cadena de restaurants a Madrid .
FOSTER01.jpg
Una desena de militants de CNT es va concentrar al restaurant Foster s Hollywood situat al cèntric carrer Balmes de la ciutat de Barcelona a la tarda del passat divendres 14 de setembre, amb motiu de la sanció de setze dies de suspensió d'ocupació i sou, amb que la cadena de restaurants culmina l'assetjament d'anys sobre la nostra companya Glòria, treballadora en Foster s Hollywood de Madrid. El motiu de la sanció és irrisori: l'empresa no ha suportat més temps que Glòria, organitzada en un sindicat com la CNT, pugui ser exemple per als seus companys/es, i ha decidit donar-li la volta a la truita, convertint-la en un exemple del que no s'ha de fer, sota pena de suportar una sanció similar.

A Barcelona, durant gairebé dues hores, els militants van desplegar una pancarta en què s'exigia el cessament de la repressió sindical a Foster s Hollywood. Així mateix, es van repartir octavetes i es va exposar el conflicte per megafonia. Mentrestant, s'aconseguia que ningú entrés a sopar al restaurant.

També es va tenir ocasió de parlar amb alguns dels treballadors del restaurant, i explicar-les com l'empresa pretén utilitzar la sanció a Glòria, per la seva activitat i organització sindical, com exemple per a la resta de treballadors de l'empresa. El responsable de l'establiment, que no tenia coneixement de la situació de la treballadora a Madrid, va manifestar la seva intenció de posar en coneixement dels responsables de franquícies, l'acte que CNT portava a terme a les portes d'aquest restaurant barceloní. Esperem que d'aquesta manera l'empresa entengui com respon la CNT quan toquen a un dels nostres.
Mira també:
http://barcelona.cnt.es/pivot/entry.php?id=911

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat