Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
La plantilla d’autobusos de TMB inicirà una vaga indefinida el dia que s’estreni el Retbus
15 set 2012
http://costb.wordpress.com/2012/09/15/la-plantilla-dautobusos-de-tmb-ini/
vaga_17_s.jpg
andreu_merce.jpg
La decisió, pressa en Assemblea General, el dijous 13 de setembre respon a la retallada salarial i a la repressió sindical

Dilluns 17 de setembre els treballadors i treballadores d’autobusos de TMB secundaran la vaga de 24 hores convocada al Transport Públic, tal i com ho van votar en l’Assemblea General celebrada a les Cotxeres de Sants el passat 13 de setembre.

El mateix dilluns a les 11:30 a Plaça Universitat es concentrarà el personal d’autobusos de TMB per baixar en manifestació a entregar a l’Ajuntament les signatures recollides per la readmissió d’Andreu de Cabo, treballador acomiadat per la seva feina sindical.

A més a més, la plantilla també va votar en l’Assemblea General del 13 de setembre iniciar l’1 d’0ctubre una vaga de 24 hores, dia en el que s’inaugura el Retbus -així anomenat per l’anterior Alcalde, Jordi Hereu, i ara amb el nom de Nova Xarxa per desig de l’actual Alcalde Xavier Trias, per semblar que inaugura quelcom nou i pensat pel seu equip-.

Des de el dia 2 d’octubre hi haurà vaga indefinida de 2 hores en els torns de matí, tarda i nit. A més a més, el 5 d’octubre es tornaran a reunir els treballadors i treballadores en Assemblea General per decidir si modifiquen el seu pla de lluita.

Abans d’arribar a aquestes dates, els treballadors i treballadores d’autobusos de TMB i els solidaris i solidàries amb Andreu de Cabo protestaran al Pregó de la Mercè i a la Misa de la Mercè.

Més informació de la vaga:

http://costb.wordpress.com/

Més informació de l’acomiadament d’Andreu de Cabo:

http://andreureadmissio.wordpress.com/

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa