Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Crònica Manifestació Rescat 11 Setembre 2012
15 set 2012
1500 persones es manifesten per la llibertat de les preses polítiques catalanes per la diada de l'11 de setembre a Barcelona.
diada_08.jpg
diada_09.jpg
Sota el lema " AMNISTIA " PRESES POLÍTIQUES CATALANES, convocades per Rescat, el col·lectiu de solidaritat amb les preses polítiques catalanes, Marina Bernadó i Lola Lòpez, 1500 persones es van manifestar pels carrers de Barcelona per exigir la llibertat de les preses.

La tradicional manifestació per les preses va sortir des del passeig del born passades les 13.00 hores, passant per pla de palau,via laietana i finalitzant la mobilització a plaça Sant Jaume,on allà, un company de Rescat va llegir una carta de la presa política catalana, Dolors Lòpez Resina empresonada a l'Estat Francés.

Durant el recorregut de la manifestació, es pogueren escoltar consignes de solidaritat amb les companyes empresonades, com " llibertat preses polítiques ", Marina i Lola us volem a Casa ", Preses al Carrer Amnistia i Llibertat,entre altres. També es realitzaren pintades solidàries i contra la disperssió i la tortura que les mantenen encadenes dins els murs que romanen segrestades. Passant per Via Laietana, en una embestida d'un eifici, solidaris van penjar una pancarta per l'Amnistia i una altre en solidaritat amb en Iosu Uritxeberria que finalment li han concedit la llibertat condicional pel seu greu estat de salut que pateix a causa 'un càncer terminal i per la seva lluita através d'una Vaga de fam, d'aquest i de les preses polítiques Basques com a forma de pressió a la política penitènciaria de l'Estat Espanyol i Francés.

AMNISTIA PRESES POLÍTIQUES CATALANES !

LOLA I MARINA, US VOLEM A CASA !

Rescat ( col·lectiu de suport a lesp reses polítiques catalanes )

video de la Mani

http://www.youtube.com/watch?v=ig1RoVSPIzk

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa