Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Accions contra la banca a Olot
14 set 2012
Aquest matí un grup de companys de CNT d'Olot, la CUP i Arran hem continuat la campanya de mobilitzacions iniciada a finals del mes passat i centrada en denunciar els responsables de les retallades que ens afecten.
Olot1.jpg
Olot2.jpg
Aquesta vegada ha tocat denunciar els bancs i el sistema financer, culpables en gran part de l'actual retallada de drets laborals i socials. Responsables dels milers de desnonaments anuals que deixen famílies senceres al carrer; responsables de ser l'immobiliària més gran de l'estat i de preferir deixar els seus pisos buits abans de posar-los en lloguer social; responsables de seguir generant beneficis multimilionaris mentre els nostres sous i drets disminueixen cada dia i responsables de ROBAR els estalvis de tota una vida a milers de ciutadans amb les participacions preferents.

Hem començat concentrant-nos a les portes de l'oficina de La Caixa de la Plaça Major que automàticament ha tancat els accessos deixant als clients fora del banc i fent-los esperar una llarga estona per poder accedir-hi. Sembla que tenen por.

Després de repartir desenes de fulletons i de la bona rebuda que han tingut per part de la gent ens hem desplaçat a l'oficina de Bankia del carrer dels Sastres on hem repetit l'acció amb idèntics resultats. Aquest banc és el gran forat del sistema financer que s'ha menjat milers de milions d'euros de recursos que han hagut de sortir de les butxaques de tota la classe treballadora.

El d'avui ha estat un acte més però no el darrer, les accions continuaran denunciant la situació que patim i pujaran de to en un futur pròxim.
Mira també:
http://www.cnt.cat/olot/
http://www.facebook.con/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Accions contra la banca a Olot
15 set 2012
Ostres que fort, sembla que la CNT d'Olot vulgui ser el sindicat de l'EI, igual que la CGT ho vol ser a Lleida, etc.
Re: Accions contra la banca a Olot
15 set 2012
Kumpain, autoorganitza el teu llenguatge, autogestiona les teves paraules i recorda: sempre des de l'horitzontalitat i el suport mutuu. Defuig d'etiquetes i dogmatismes!

CAP FRONTERA!
Re: Accions contra la banca a Olot
15 set 2012
La CNT d'Olot vol ser el sindicat dels treballadors/es d'Olot, ni més ni menys. La ideologia que tinguin o fins i tot si no en tenen és cosa de cadascú.
Re: Accions contra la banca a Olot
17 set 2012
No s'entén gaire l'enllaç a una empresa.
És l'adreça que tenien Caja Madrid en un cartell de propaganda?
Sindicato Sindicat