Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Coneix als responsables de la segona retallada a TMB
08 set 2012
http://costb.wordpress.com/2012/09/08/coneix-als-responsables-de-la-sego/
noms.jpg
El passat dijous 6 de setembre es publicava la noticia de que el govern autonòmic d’UPN a Navarra modificava la data de la paga extra per eludir la suspensió de la paga de Nadal, saltant-se així legalment el Reial Decret aprovat al juliol pel govern central del PP. UPN actua així per que vol evitar-se la confrontació amb els seus treballadors i treballadores públiques i poder mantenir-se així en aquest govern. Pots llegir la noticia aquí

Per contra, a la fulla de la Direcció de Metro de Madrid explicant la retallada salarial que patiran els treballadors i treballadores d’aquesta empresa en base al mateix Reial Decret abans citat es pot observar que reduiran el sou de molts més conceptes dels que aplica la Direcció d’autobusos de TMB.

D’aquesta manera queda clar que aquest Reial Decret no s’aplica o s’aplica amb diferencies depenen de la voluntat del govern autonòmic (Catalunya), del govern municipal (Barcelona) o de la Direcció de cada empresa pública (TB).

Això vol dir, senzillament, que si Artur Mas (President de la Generalitat), Xavier Trias (Alcalde de Barcelona) o Joaquim Forn (President de TMB) volgués podria no aplicar la segona retallada. Amb un que no volgués no s’aplicaria.
Evidentment, els tres ja han decidit que si volen treure de les nostres nòmines uns 1500 euros aproximadament, segons l’antiguitat, fins a final d’any.

Amb la possibilitat d’aplicar el Reial Decret al seu gust, no es descartable que la Direcció l’hagi aplicat de manera menys dura que al Metro de Madrid, arreglant amb els sindicalistes de CCOO, UGT i SIT, als passadissos, que si “només” ens retallaven del sou base i de l’antiguitat ells farien tot el possible per desmobilitzar a la plantilla, d’aquí el referèndum del 12 de setembre i les manifestacions de teatre que han anunciat.

La Coordinadora Obrera Sindical (COS) fa una crida als treballadors i treballadores ha no donar cap crèdit a aquest referèndum i a assistir a l’Assemblea convocada pel Comitè de conveni del dijous 13 de setembre a les 10h i a les 17h a Cotxeres de Sants.

A més a més, la COS comença la publicació de documents sobre les interioritats de la Direcció i els comptes de Transports de Barcelona.
En aquest enllaç podràs trobar la informació mercantil, incidències i vinculacions amb els noms i cognoms de tots els membres del Alt Equip Directiu, els responsables a TMB de la segona retallada.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Coneix als responsables de la segona retallada a TMB
08 set 2012
Com els de la cos a la uni, siguin igual de pesats que vosaltres, ho tenim clar...
Re: Coneix als responsables de la segona retallada a TMB
08 set 2012
o són més :)
Re: Coneix als responsables de la segona retallada a TMB
08 set 2012
Al del comentari dels pesats: si davant la informació que el company ha penjat sobre TMB només pots fotre aquesta merda significa que ja tenim a indy un poli avorrit dissabte al matí.

Qui creus que ho té més clar? Tu, tmb, cos tb, cos ub...?
Re: Coneix als responsables de la segona retallada a TMB
08 set 2012
Si fuese un poli aburrido en Indymedia, tendría sentido, pues por lo menos le pagan para eso, para ser poli y aburrido y meter mierda y tonterías en Indymedia. Este es por lo menos igual de aburrido, pero más tonto. Nadie le paga para eso, aunque ser un personaje tan triste él lo encuentre muy divertido.
De la misma manera que hay una pobreza económica, también la hay emocional y los efectos de esta última son tan tristes y miserables como los del primer comentario.
Adelante con la denuncia de esos corruptos.
Re: Coneix als responsables de la segona retallada a TMB
08 set 2012
"..." La qüestió no és com són els de COS-UB, sinó com seran els de les seccions sindicals que es presentaran properament (perquè la COS no creix només a Barcelona...)

;)
Sindicat Terrassa