Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Barcelona prepara la rebuda de la III Flotilla de la Llibertat
07 set 2012
La Flotilla de la Llibertat torna a navegar rumb a Gaza amb l’objectiu de posar fi al bloqueig que pateix la població palestina resident a aquest territori. La missió d’enguany la du a terme el veler Estelle que, després de passar per Suècia, Noruega i França, efectuarà diferents parades a l’Estat espanyol –coordinades per la iniciativa Rumbo a Gaza- i Itàlia abans de continuar el seu camí cap a Palestina.

El 16 de setembre, després d’haver passat per Donosti, Bermeo, Santa Pola i Alacant, l’Estelle farà escala a Barcelona on està previst que a partir de les 4 de la tarda sigui rebut per centenars de persones i desenes de petites embarcacions en un gran acte festiu. Durant els dies que el veler estigui atracat a terres catalanes es desenvoluparan diferents activitats culturals, projeccions de cine, xerrades, concerts i actes reivindicatius vinculats tan a les lluites internacionals com a les lluites socials que s’estan portant a terme a Catalunya.

La missió de l’Estelle pretén despertar noves consciències i torna a posar sobre la taula la constant impunitat que gaudeix l’estat d’Israel. Un atac desproporcionat de l'exèrcit israelià a la I Flotilla de la Llibertat (2010) va deixar nou morts en un abordatge, sense precedents, en aigües internacionals. La II Flotilla de la Llibertat (2011) va estar bloquejada en ports europeus degut a les presions exercides pel govern israelià als diversos governs europeus. Per tercera vegada, la societat civil mostra que està viva organitzant la III Flotilla de la Llibertat que pretén actuar davant la inacció dels diferents governs, institucions internacionals i organismes interestatals que s’omplen la boca parlant de drets humans al mateix temps que continuen permetent el no compliment de les seves pròpies resolucions i la constant vulneració de la legislació internacional.

Més informació a www.rumboagaza.org.
Mira també:
http://www.youtube.com/watch?v=bOEPZ65Hr3E&feature=player_embedded

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat