Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Divendres 7 de setembre: Nosaltres amb Andreu de Cabo
06 set 2012
http://costb.wordpress.com/2012/09/06/divendres-7-de-setembre-nosaltres-/
adhesiu1.jpg
Són dies de molta informació. Dies de nervis i emprenyament. Per aquests motius toca més que mai mantenir-se serè.

Ahir la Direcció comunicava a tots els sindicats del Comitè d’empresa com pensa aplicar la segona retallada.

Avui el Comitè de conveni (ACTUB, CGT i PSA) informava de l’Assemblea del proper dijous 13 de setembre a les 10h i a les 17h a Cotxeres de Sants.

També han fet saber als treballadors i treballadores que han convocat vaga pel 17 de setembre, que haurà de ser ratificada en l’Assemblea comentada.

Com a resposta, i seguint la seva línia de rebentar qualsevol mobilització seria, la majoria del Comitè d’empresa (CCOO, SIT i UGT) ha informat que celebraran un referèndum el dimecres 12 de setembre, intentant així boicotejar l’Assemblea del 13S i la vaga del 17S.

A més a més, i per intentar semblar que estan per combatre la segona retallada, han informat de diferents manifestacions que només tracten de netejar el seu nefast currículum.

S’ha de recordar que els organitzadors d’aquest referèndum són els mateixos que anys enrere van muntar un referèndum amb dues urnes i com no els hi va sortir el resultat que volien van ajuntar els vots de les dues urnes de col·lectius i condicions diferents per així fer el que ja tenien decidit anteriorment a la votació.

Aquest és un referèndum en el que qui l’organitza no té cap credibilitat i votis el que votis sortirà el que els organitzadors vulguin.

Però apart, del que implica la segona retallada, apart dels nervis i de l’emprenyament de molts i moltes treballadores pel que està passant, la Coordinadora Obrera Sindical (COS) recorda a tothom que ara es preocupa pel seu sou que hi ha un company, Andreu de Cabo, que porta 4 mesos al carrer, sense cobrar cap nòmina de TB.

Per aquest motiu, la COS fa una crida a assistir demà a:

-Quarta Assemblea solidària amb l’Andreu:
El proper divendres 7 de setembre a les 17h a Plaça Urquinaona.
S’aprofitarà per informar de les retallades que la Direcció ens vol imposar.

-Creació del Comitè de solidaritat amb l’Andreu:
La reunió de fundació d’aquest Comitè serà el mateix dia 7 de setembre a les 19 hores a la sala d’actes del Col·lectiu Ronda C/ Trafalgar nº 50 de Barcelona

Convoca: Comitè de conveni

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat