Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
CNT-Catalunya crida a la vaga d'ensenyament per setembre
06 set 2012
L’anarcosindicalisme dón suport a la Coordinadora Interzones
La Coordinadora Interzones, constituïda per docents interins i no interins, en defensa de l’educació pública i contra els retalls que estan tenint lloc en el sector per part de la Generalitat de Catalunya, convoca vaga el dia 12 a primària, el 12 i el 13 a secundària i el 19 en adults i cicles.
Les reivindicacions es resumeixen en tres punts:
1.     Aturar l’acomiadament del professorat interí per tal no solament de defensar els llocs de treball d’aquests, també per a evitar la precarització de la feina docent, la modificació de l’horari lectiu i de permanencia, l’augment de ràtios i pèrdues de grups i l’atenció a la diversitat.
2.     Que hagi cobertura de les substitucions dels docents des del primer dia de cobrament del 100% del sou per al professorat substitut en comptes de la cobertura parcial a partir del desè dia, segons ha establert el departamento d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya per a aquest curs 2012-2013.
3.     Establiment d’un calendari de negociacions de la resta de retallades sofertes i exigència d’un tracte digne a tota la comunitat educativa per part de l’administració.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: CNT-Catalunya crida a la vaga d'ensenyament per setembre
07 set 2012
¿Qué dicen los de la región militar pirenaico-oriental?
Sindicato Sindicat