Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : sanitat
Detinguda una ginecòloga durant les protestes a un hospital públic (Mallorca)
06 set 2012
La dona, de 60 anys, ha estat detinguda per desobediència al moment d’identificar-se, però fonts sindicals expliquen que la doctora els ha entregat la cartera i que la detenció ha estat un acte d’abús d’autoritat.
1346924361734_1.jpg
1346924361734_5.jpg
1346924361734_4.jpg
L’habitual protesta en contra del pagament de l’aparcament de Son Espases s’ha tancat avui amb la detenció d’una treballadora de l’hospital.
La policia l’ha detinguda per desobediència a l’autoritat pel fet d’haver sortit del cordó policial durant la protesta i identificar-se com a “militant antisistema”. De tota manera, fonts sindicals han explicat que la doctora ha entregat la cartera als agents, però aquests l’han detinguda igualment en un acte d’abús d’autoritat. També indiquen que la detinguda podria sortir en llibertat avui horabaixa.

La situació als hospitals -no cal dir-ho- és tensa i les treballadores ja fa mesos que estan cremades: baixades de sou, increment d’hores, ordres de no atenció a persones sense papers o immigrades, pagaments del pàrquing… tot això crea un ambient exaltat que encalenteix les protestes.

Aquestes mobilitzacions contra el pagament del pàrquing de l’Hospital públic de Son Espases ja fa mesos que duren. Aquestes últimes, emperò, es viuen amb major tensió i amb talls de carretera, ja que des de fa uns dies el pagament s’ha fet efectiu. Així que cada dia a les 7:30 hi ha protestes per denunciar l’espoli que es pretén fer a costa de les treballadores i usuàries del centre

Comentaris

Re: Detinguda una ginecòloga durant les protestes a un hospital públic (Mallorca)
06 set 2012
Potser no estava treballant. potser és lesbiana i estava treballant per plaer. jo tinc un amic que va estudiar medecina només per ser ginecòleg. aquest també treballaria gratis.
Re: Detinguda una ginecòloga durant les protestes a un hospital públic (Mallorca)
06 set 2012
don't feed the troll
Re: Detinguda una ginecòloga durant les protestes a un hospital públic (Mallorca)
06 set 2012
ostras una genicologa detenida, no veas, a donde iremos a parar, joder que fuerteeeeee.
Sindicat Terrassa