Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: especulació i okupació
Kan Pons sigueix resistent, Setmana de actividades!
04 set 2012
KAN PONS SIGUEIX RESISTINT
Kan Pons sigue resistiendo contra el desal0j0! La fecha actual previsto desde los jutjats de Girona es el prox. Martes 16 de Octubre!
Desde nuestra parte viene un llamamiento a una semana de actividades en resistencia al desalojo.
[Català:]

KAN pons Segueix resistint

[St. Marçal de Quarentelles]
Des del passat dia 2 de Maig la masia okupada Kan Pons segueix en resistència al desallotjament. Tres cops ha estat suspesa la data en l’últim moment, l’última va ser durant el AGROCRUST( 29 de Juny)…sembla que els soroll no els molesta molt! Encara continuen amb intenció d’acabar amb la vida del poble, la data actual per el desallotjament és prevista per el proper Dimarts 16 d’Octubre 2012.

És més que clar que no els deixarem fer-nos fora per la cara, per això crido a tothom a participar a la SETMANA DE RESISTÈNCIA RURAL del 10 al 17 d’Octubre. Si la nostra forma de confrontació amb les autoritats és diversa i enfocada a la kultura lliura i autogestionada d.i.y (xerrades-debats, tallers, koncerts, etc.), dons en el moment crític del desallotjament, cadascú opta per la forma preferida de resistir...contra la violència del estat, acció directa!!!

Necessitem recolzament mutu i esforç de companyxs, veïnxs de la zona i projectes rurals, etc. per aconseguir el nostre objectiu, que les propietàries i autoritats abandonin definitivament la intenció de deixar el poble sense habitants i les cases sense vida humana. La nostra idea es repoblar Sant Marçal de Quarentelles i crear un espai ecològic i autosuficient, obert tothom interessat en la vida col•lectiva, conscienciats de la dominació i explotació (humana/animal), propostes per a jornades, trobades, tallers, etc. és una llavor per crear un món nou sobre les runes del sistema destructiu capitalista tecno-industrial del segle XXI

Si t’animes a participar i/o vols organitzar quelcom contactans via correu electrònic.
liberacionomuerte ARROBA yahoo.com
Més informació ( mapa, komunicats, etc.) mireu el nostre blog Agro-Crust.
http://resiste.squat.net/agrocrust
Salut & Revolta social anarquista!
Kan Pons, 22 de Agosto 2012

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat