Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: altres temes
mecanisme de finançament per a les cooperatives federades davant els impagaments de la Generalitat
30 ago 2012
La Federació de Cooperatives de Treball està preparant, a través de la Xarxa Financoop, un mecanisme per finançar els impagaments anunciats pel Govern de la Generalitat. La proposta va dirigida a totes les cooperatives federades afectades per impagaments de factures de qualsevol Departament de la Generalitat.

Es tracta d’una línea de descompte de les factures pels serveis prestats a la Generalitat en la qual OINARRI (amb el refiançament de Fundació Seira) avala el 50% i una entitat financera de la Xarxa Financoop el 50% restant. La línia és a 3 anys renovable per 3 més a la finalització del període.

Per a poder descomptar cada factura és preceptiu aportar el reconeixement de deute de la Generalitat i pignorar els drets de cobrament en favor de l’entitat financera i Oinarri.

Per obtenir el document de reconeixement de deute, cada cooperativa s’haurà de posar en contacte amb el seu interlocutor habitual del Departament de la Generalitat corresponent.

L'operativa de finançament estarà definida i disponible el 27 d’agost. Les cooperatives interessades us podeu posar en contacte, a partir d’aquell dia, amb en Joan Segarra al 93.318.81.62 o a joan ARROBA cooperativestreball.coop.

De moment, aquesta operativa sols estarà disponible per a les cooperatives federades, però des de la Federació s’està treballant per a poder trobar els recursos que possibilitin estendre-la al conjunt de les empreses de l’economia social.

Podeu trobar més informació sobre Financoop aquí: Xarxa Financoophttp://www.financoop.org/ponencias/120608_PRESENT_XARXA_FINANCOOP.pdf

Des de la Federació s'està treballant per fer seguiment del tema i us informarem de qualsevol novetat.

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more