Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Nova campanya de Dret a Decidir
23 ago 2012
http://contrainfo.cat Ens han fet arribar informació de la nova campanya que realitza la plataforma Dret a Decidir Mallorca:
El populisme i les polítiques retrògades i ultra-conservadores del PP estan arribant a punts mai sospitats amb la Contrarreforma de Gallardón. Mai no s’ha vist un retrocés de tanta magnitud en els drets de la dona sobre el seu propi cos: volen tornar als anys vuitanta i que les dones estiguin obligades a tenir una filla fins i tot amb risc de malformacions. No obstant això, no deixa de ser paradoxal la doble moral del ministre de (In)Justícia: per una part, les polítiques neo-liberals del seu partit no deixen de fulminar els drets socials i laborals de les ciutadanes però, al mateix temps, defensen acaloradament el dret a la vida d’unes nadones que no són desitjades per les mares, que no podran ser ateses com les mares voldrien o l’infinitat de motius que condueixen a una dona a prendre tan dolorosa decisió. Es volen apropiar del cos de les dones, de la seva vida i de les seves decisions. Però, aquesta llei únicament afectarà les dones amb més necessitats, ja que es veuran obligades a avortar de forma clandestina i, en alguns casos, a morir per les perilloses condicions en les quals es produirà la intervenció. Mentrestant, les riques avortaran a hospitals estrangers, fent ús de la hipocresia que tant caracteritza la seva classe social.

La Plataforma Dret a Decidir Mallorca està duent a terme diferents accions per conscienciar i mobilitzar la societat per tombar la Contrarreforma de Gallardón. Ja han fet diferents concentracions i mobilitzacions feministes amb aquest objectiu i ara ha iniciat una nova campanya que es basa una acció molt senzilla alhora que contundent: es tracta de fer-se únicament un fotografia amb un cartell que posa “Jo també estic en contra de la Contrarreforma de Gallardón” i penjar-la a la pàgina del Facebook de Dret a Decidir. Per tant, és una acció molt divertida però que té com intenció visualitzar l’oposició ciutadana que sí està d’acord amb l’avortament lliure, segur i gratuït! I tu, a què esperes? T’has fet ja la teva foto?
Mira també:
http://contrainfo.cat

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat