Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Desembre»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
        01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: laboral
A tu tmb et retallen (un amor truncat pels Comitès d’empresa de Metro i Bus)
22 ago 2012
http://atutmbetretallen.wordpress.com/
1079335.jpg
A principis d’any veïns i veïnes de Barcelona s’unien per fer front a la pujada dels preus i la retallada i eliminació de servei de Transport Públic. A més a més, donaven ple suport als treballadors i treballadores de TMB en la seva lluita contra la retallada.

Desgraciadament, els Comitès d’empresa de Metro i Bus van preferir defensar un acord amb la Direcció de TMB que implicava una pèrdua de condicions salarials pels treballadors i treballadores i es van oblidar directament dels usuaris i usuàries, tot abans de tirar endavant una lluita digna junts usuaris i usuàries i treballadors i treballadores. La por, la resignació i el conservadorisme va vèncer a l’esperança de defensar lo nostre.

Alguns sindicalistes dels Comitès d’empresa de Metro i Bus van menysprear la feina feta per aquests veïns i veïnes. Nosaltres només podem agrair-lis el seu suport i dir-lis que estem amb ells i elles.

Encara tenen una web on pots trobar molta informació sobre TMB: http://atutmbetretallen.wordpress.com/

També van editar junt als treballadors i treballadores un diari gratuït, aquí el pots veure:

http://costb.wordpress.com/2012/08/22/a-tu-tmb-et-retallen-un-amor-trunc/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: A tu tmb et retallen (un amor truncat pels Comitès d’empresa de Metro i Bus)
23 ago 2012
Sou uns barruts. Us esteu arrogando una feina que no va ser vostra, sinó dels companys de CGT i ACTUB. Vosaltres només sou una mera anècdota en tot això i voleu acaparar tota la lluita anterior d'autobusos. El que fa la COS és inadmissible, i la resta de sindicats que han lluitat fins ara tenen més paciència que un sant amb vosaltres.
Re: A tu tmb et retallen (un amor truncat pels Comitès d’empresa de Metro i Bus)
23 ago 2012
On diu que això ho fes la COS? Hi ha una marca registrada de tot això o la resta de sindicats també poden opinar-ne i intentar seguir la línia que es va portar -i, per cert, es va perdre-? De fet, per ser més exactes, això ho va impulsar alguna gent que ara està a la COS i si han marxat d'on eren serà per alguna cosa, no? Una mica d'autocrítica i pren-te una til·la...I que consti que no sóc de la COS però el teu comentari sí que m'ha semblat inadmissible.
Re: A tu tmb et retallen (un amor truncat pels Comitès d’empresa de Metro i Bus)
23 ago 2012
Els qui fan servir els sindicats com a jogines polítiques acaben fent el ridícul. El joc de la cadira...o més ben dit, el joc de la poltrona!
Re: A tu tmb et retallen (un amor truncat pels Comitès d’empresa de Metro i Bus)
23 ago 2012
En realitat vam ser gent que estavem a la CGT i ara a la COS els que vam estar presents a les reunions d'aquest col·leciu de veïns i veïnes. Vam ser els mateixos que vam donar un cop de mà amb el diari i, a dintre de l'empresa, vam críticar la retallada i vam votar en contra a l'Assemblea.
Desgraciadament, tots els sindicats del Comitès d'empresa (CGT) inclosa va signar-la.
Re: A tu tmb et retallen (un amor truncat pels Comitès d’empresa de Metro i Bus)
24 ago 2012
Josep ha visto como ha ido TMB a por Andreu ( al que respeto por ser honrado que nunca ha buscado protagonismo).
Josep se ha montado esto de la COS con 3 mas que se han marchado de CGT, el resto no tienen ninguna experiencia sindical, ya veremos como les va, en el sindicalismo no todo son proclamas incendiarias como las de Josep hay que saber tratar con todo tipo de compañeros unir y no dividir tanto, JOsep te fuiste de CCOO, te fuiste de CGT, todos son malos y tu eres el lider escojido para guiar a las masas obreras de Catalunya. haztelo mirar .....

Atacando a ACTUB i CGT le estas haciendo el juego a UGT y CCOO (que por cierto son los que han provocado el despido de Andreu)
Re: A tu tmb et retallen (un amor truncat pels Comitès d’empresa de Metro i Bus)
24 ago 2012
Cal treure noms aquí? Si tens quelcom a dir algú li dius en persona i no per aquí, sembla mentida...
Re: A tu tmb et retallen (un amor truncat pels Comitès d’empresa de Metro i Bus)
24 ago 2012
Garcia, et tornes a equivocar:
Primer per que som uns quants més que 3 a la COS, ja t'aniràs donant compte.
Segon, per que t'has oblidat de dir que tú també vas marxar de CCOO fa temps. Això per a mi no és una ofensa, com tú intentes fer entendre al teu comentari.
Tercer, et recordo que va ser CCOO, UGT i SIT, junt a ACTUB, CGT i PSA els que vau defensar i signar l'acord que implica retallada salarial, oblidar-se de l'eliminació i la retallada del servei de bus. Per no parlar del que es va dir sobre dimissió de directius i contra la pujada tarifaria.
Quart, en el moment díficil de defendre continuar amb la vaga, alguns, pocs, vam continuar donant la cara i defensant aquesta opció, altres, veu preferir no fer front a l'onada desmobilitzadora i vau defensar que haviem de tragar la retallada.
Cinquè, 4 mesos ha durat la tranquilitat de 3 anys que havia de portar el vostre acord. Ara ve la segona retallada i si no canvieu la manera de fer, és bastant fàcil saber que passarà.
Sisè, et recordo per últim que el cartell de la CGT d'aquest primer de maig era RETALLADES, NI PACTAR, NI RENDIR-SE, vosaltres veu fer les dues coses el 28 de març signant la retallada.
Així que no em tractis despectivament de líder, ni merdes d'aquestes, només sóc fidel a les nostres paraules: "No negociarem retallades".

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more