Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
CNT engega una nova campanya de mobilitzacions
14 ago 2012
També fa una crida a estendre la convocatòria de vaga general del 26-S.
CNTretalladescat.jpg
La CNT iniciarà en les properes setmanes una nova campanya de mobilitzacions que tindrà com a objectiu als responsables i als beneficiaris de les polítiques que, contra la classe treballadora, estan impulsant els diferents governs i les institucions europees, al servei de la banca i la gran patronal.
En concret, el 30-31 d'agost, la CNT realitzarà accions i mobilitzacions davant les oficines de la desocupació a nivell estatal, per denunciar la situació d'atur massiu que està provocant la política del govern, les retallades en la protecció als treballadors i treballadores en atur i defensar les alternatives de la CNT davant aquest problema.
La campanya continuarà els dies 13 i 14 de setembre, en els quals la CNT es mobilitzarà contra la banca, impulsora i principal beneficiària de les polítiques de retallades imposades pels diferents governs.
Per la CNT, l'anomenada crisi econòmica no és res més que la forma quotidiana de funcionament del capitalisme, gestionat per elits decidides a suprimir les conquestes obreres i populars, en un desesperat intent per mantenir a flotació un vaixell que fa aigües.
Davant d'això, la CNT aposta per la mobilització general i continuada, amb respostes contundents, d'acord amb la gravetat dels atacs que estem patint els treballadors i treballadores.
Apuntem a un canvi radical de model econòmic, polític i social, més enllà de la mera aspiració de recuperar l'“status quo” que ha imperat des de l'anomenada “transició democràtica”, o a una estèril alternança partidista dins d'un model polític, econòmic i sindical que forma part del problema i que es troba en l'origen de la dramàtica situació que pateix avui la classe treballadora.


Comitè Confederal CNT-AIT
Mira també:
http://cnt.es/
http://olot.cnt.es

This work is in the public domain

Comentaris

Re: CNT engega una nova campanya de mobilitzacions
14 ago 2012
qué cartel tan chupiguayyy!!
Re: CNT engega una nova campanya de mobilitzacions
14 ago 2012
xD
Re: CNT engega una nova campanya de mobilitzacions
15 ago 2012
No deixaran mai de sorprendrem els comentaris d'indymedia... és per llogar-hi cadires...
Sindicat Terrassa